Decu se ponudit na pladnju in ga potem zalezovat... Mah to niti ni izziv. Isto je pri obrnjeni situaciji, kaj mi po dec, ki se ponudi na pladnju in naredi vse, kar rečeš. Pa potem je že bolje, da imam domačo žival...
Biti samozavesten v današnji družbi je na nek način res težko, ker so privzgojene metode in vrednote popolnoma drugačne. Starši že otroke učijo, da ni lepo, če si debel, da ni lepo, če imaš kakšno "napako" itd itd, vseskozi to prilagajanje in natikanje raznoraznih mask. Mislim, kam je ta svet prišel, mi tudi ni več jasno.
Pa sem tudi sama bila nesamozavestna glede svojega telesa. Pri 15-ih letih sem imela zdravstvene težave in sem v 1 mesecu zaradi hormonske terapije šla gor 10kg (z 49 na 59), kar sploh ni bilo tako grozno! Doma sem od očeta in sestre poslušala vzdevek šunka debela in še par drugih, ki se jih ne spomnim več, pa saj niti ni več važno. Kakor koli, današnja družba uči, da je treba biti super suh in super lep in oh in sploh. Ma lejte, nimam popolnega telesa, najdem marsikatero "pomankljivost", ki jo večina sploh opazi ne, ampak veste kaj, to so moje "pomanjkljivosti", ki jih imam rada in ki me delajo drugačne od drugih. Prava ženska bo imela v sebi seksapil, četuid njene mere ne bodo 90-60-90.
Seksat v temi... Jao, kje je tukaj poanta?! Mislim, ja, če se ne ujameš, se ne ujameš, jebat ga, greš naprej. A zdej pa bo zaradi ene malenkosti, zaradi katere se ženska ali moški, partner šel skozi vrata?! Ljubezen in privlačnost nista omejena zgolj na fizični videz, to je le (majhen) del tega. Rajši imam malo manj "popolnega" moškega navzven in toliko bolj "popolnega" navznoter. Ne rečem, da fizični izgled ni pomemben, je, vendar ne v taki meri, kot to skušajo mediji predstaviti.
Poleg tega pa mislim, da tisti, ki je samozavesten in se počuti dobro v svojem telesu, bo zanj tudi skrbel, se pravi da nikoli ne bo dopustil, da bo njegov videz zanemarjen in da bo tehtnica kazala enormno cifro. Ne! Ker bo imela sebe rad in ker bo sebi privoščil najboljše, bo tudi nazvzen se to kazalo.
Najbolj bistveno je, da se najde ljubezen do SEBE, šele potem se najde ljubezen do drugega. Pa to ne pomeni, da je treba sedaj mrzlično jo iskat po svetu in se kazati kok sem oh in sploh fin/a. Ne, to pomeni, da se bodo stvari odvile same od sebe na način, ki je za nas najbolj primeren in ugoden.