Author Topic: Različni pristopi za dosego željenega....  (Read 16103 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
Re: Različni pristopi za dosego željenega....
« Reply #15 on: November 16, 2012, 12:39:00 PM »
Ja, zato napake niso napake, ampka posebnosti. Kaj je popolno, si vsak razlaga drugače.

Da se vrnem nazaj na dosego željenega ... Dodala bi še to, da se velikokrat izkaže, da je postopek za doseganje cilja velikokrat lgovorjenje neresnice. Kaj vse ljudje teoretizirajo (da ne bom rekla ravno lažejo), da bi pritegnili pozornost izbranega človeka. No, saj mogoče pa, ko govorijo, res tako mislijo oz. prepričujejo samega sebe, da tako mislijo ... Ko pa pride do praktične izvedbe, so pa bosi.

Tukaj morda res ne gre vedno za laž, morda je bolj prisotna želja po ugajanju..., eh, jaz raje kar povem tako kot je, povem svoje mnenje kljub zavedanju, da obstaja velika možnost, da bom zaradi njega pač skenslan, pa kaj potem..."ima još riba u moru".... ;)
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #16 on: November 16, 2012, 12:41:13 PM »
Ja, zato napake niso napake, ampka posebnosti. Kaj je popolno, si vsak razlaga drugače.

Da se vrnem nazaj na dosego željenega ... Dodala bi še to, da se velikokrat izkaže, da je postopek za doseganje cilja velikokrat lgovorjenje neresnice. Kaj vse ljudje teoretizirajo (da ne bom rekla ravno lažejo), da bi pritegnili pozornost izbranega človeka. No, saj mogoče pa, ko govorijo, res tako mislijo oz. prepričujejo samega sebe, da tako mislijo ... Ko pa pride do praktične izvedbe, so pa bosi.

Tukaj morda res ne gre vedno za laž, morda je bolj prisotna želja po ugajanju..., eh, jaz raje kar povem tako kot je, povem svoje mnenje kljub zavedanju, da obstaja velika možnost, da bom zaradi njega pač skenslan, pa kaj potem..."ima još riba u moru".... ;)
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #17 on: November 16, 2012, 12:42:42 PM »
Niti pa ni nujno, da nemerno laže ... Mogoče ne zna ravnat sam s svojimi načeli, ki jih je prebral bogve, kje ...

Morda je prevzel neka načela za katera je mnenja, da so pravilna....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #18 on: November 16, 2012, 12:43:30 PM »
Ampak jih ne zna implementirat v vsakdanje življenje.
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #19 on: November 16, 2012, 12:45:05 PM »
Ampak jih ne zna implementirat v vsakdanje življenje.

Se ti zdi to nenavadno? Meni niti ne, morda jim ta načela podzavestno ne ugajajo in se v njih ne preberejo ampak jih morajo sprejeti, kot sredi noči na prazni cesti rdeča luč, veš da moraš ustavit, hkrati pa tudi veš, da ne bo nobene škode če ne ustaviš...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #20 on: November 16, 2012, 12:53:59 PM »
Pa jih ne morejo sprejeti, ker dejansko niso v skladu z njimi. Druga frekvenca ...

Kako opaziš takega človeka? Velika možnost je, da je tak "napiflanec" tisti, ki ti bo zdrdral nevemkakšno teorijo in pravila in načela in modrosti, sam bo pa še vedno na istem, kot je bil, preden je ta pravila slišal od kakšnega učitelja, prijatelja, na seminarju, prebral v knjigi ...
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: November 16, 2012, 12:57:37 PM »
Pa jih ne morejo sprejeti, ker dejansko niso v skladu z njimi. Druga frekvenca ...

Kako opaziš takega človeka? Velika možnost je, da je tak "napiflanec" tisti, ki ti bo zdrdral nevemkakšno teorijo in pravila in načela in modrosti, sam bo pa še vedno na istem, kot je bil, preden je ta pravila slišal od kakšnega učitelja, prijatelja, na seminarju, prebral v knjigi ...

Meni osebno so največji bedaki tisti, ki berejo neke motivacijske knjige ala Mori stil in potem to klamfajo okrog....., razni izrazi: mi zaupamo v vas, cenimo vaše delo (hkrati ti znižajo plačo in jih 50% odpustijo).....

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #22 on: November 16, 2012, 01:00:41 PM »
Te stvari so samo za manipulacijo z maso ljudi. Da trpijo v mizeriji in se jim ne utrga ob tem, ko jih na polno izkoriščajo. Kaj bi bilo, če bi se vsemu temu narodu scufalo in bi šli z grabljami in vilami na cesto ...  ???
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: November 16, 2012, 01:17:54 PM »
Te stvari so samo za manipulacijo z maso ljudi. Da trpijo v mizeriji in se jim ne utrga ob tem, ko jih na polno izkoriščajo. Kaj bi bilo, če bi se vsemu temu narodu scufalo in bi šli z grabljami in vilami na cesto ...  ???

Rodil bi se novodobni Matija Gubec, za razčetverjenje ne bi uporabili konjev temveč...druge še bolj boleče prijeme.
Ulica se lahko zgodi kaj hitro, če oblast ne pozna osnovnih zakonitosti psihologije množic, narod je potrebno držati na robu..., samo ko zadeva zaniha je pa hudič...

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: November 16, 2012, 04:09:45 PM »
Današnji Moriji in podobno sistemsko samo naredijo, da ljudi držijo v kalupu, matrici. Vzamejo jim moč in se imajo za ne vem kaj, v ozadju pa jih žene nič drugega kot zgolj materializem. To je bolano. Najbolj bolano in hkrati žalostno pa je, da se ljudje tega zavedajo na nek način, vendar si niti priznati nočejo.

Jaz bi prav rada doživela, da bi se vsi ljudje osvobodili teh matric, v katerih nas skušajo držati.
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #25 on: November 19, 2012, 08:24:23 AM »
Današnji Moriji in podobno sistemsko samo naredijo, da ljudi držijo v kalupu, matrici. Vzamejo jim moč in se imajo za ne vem kaj, v ozadju pa jih žene nič drugega kot zgolj materializem. To je bolano. Najbolj bolano in hkrati žalostno pa je, da se ljudje tega zavedajo na nek način, vendar si niti priznati nočejo.

Jaz bi prav rada doživela, da bi se vsi ljudje osvobodili teh matric, v katerih nas skušajo držati.

V tem življenju tega sigurno ne boš doživela, morda v kakem petem po tem...prej sigurno ne, če sploh kdaj. Sicer je pa vse skupaj namenjeno izključno vodenju raje, torej nas.

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #26 on: November 19, 2012, 08:38:49 AM »
Se uvrščaš med rajo?  ;D
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #27 on: November 19, 2012, 08:51:32 AM »
Se uvrščaš med rajo?  ;D

Ne, bi bilo pa večkrat bolje, če bi se...., precej manj konflikotv, kazni..., druženja z modrimi inkasanti...ampak mi kar ne gre in ne gre.... :D

Predvsem bi imel pa precej bolj preprosto življenje, ubadam se s stvarmi za katere drugi sploh ne vedo oz. razmišljam o stvareh s katerimi se ljudje niti slučajno ne ubadajo.., no vsaj navidez so precej bolj srečni od mene.

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...