IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ne vem, če je to glih pripravljanje, dete mi tišči direkt v želodec in mi vzbuja vse te bolečine in bruhanje.
Quote from: Jane on January 10, 2013, 09:08:53 AMNe vem, če je to glih pripravljanje, dete mi tišči direkt v želodec in mi vzbuja vse te bolečine in bruhanje.Ja boga no, tale nosečnost pa res ni od muh.
Jutro, jaz trenutno kofetkam v naši kuhinji. Sem se odločila, da si zaslužim spiti kavo v miru in ne za računalnikom kot običajno.
Quote from: sasa on January 10, 2013, 08:03:51 AMJutro, jaz trenutno kofetkam v naši kuhinji. Sem se odločila, da si zaslužim spiti kavo v miru in ne za računalnikom kot običajno.Waw! V službi lahko imate pavzo za kavo! To po novem spada na spisek zahtev za moje novo delovno mesto.
Quote from: Maja on January 10, 2013, 05:12:59 PMQuote from: sasa on January 10, 2013, 08:03:51 AMJutro, jaz trenutno kofetkam v naši kuhinji. Sem se odločila, da si zaslužim spiti kavo v miru in ne za računalnikom kot običajno.Waw! V službi lahko imate pavzo za kavo! To po novem spada na spisek zahtev za moje novo delovno mesto.Danes sem morala mami peljat v službo, je morala bit ob 7h že tam in sem bila toliko prej na delovnem mestu. Praktično sem kofetkala pred mojim delovnim časom, kar ne spada med dejanske pavze
Jutrooooo!Maximalno dober dan ... Danes je ... Maximalno dober dan ... Ma, danes je ...
malo prebiram forum-kje pa je Jane!?je sla v Rim ze mogoce?