9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Res so krasne fotke žarek. Tale rdeča vrtnica pa še posebaj...fotka z zgodbo!Bravo, le tako naprej.
eno sliko bi rada tukaj objavila pa ne znam mi lahko kdo pomaga in mi pove prosim kako to naredim
Quote from: sanjalka on December 23, 2015, 09:10:14 AMeno sliko bi rada tukaj objavila pa ne znam mi lahko kdo pomaga in mi pove prosim kako to naredim Sliko je potrebno najprej shraniti/naložiti na splet (naprimer shrani.si). Potem pa povezavo do slike (primer: shrani.si/slika.jpg) vstaviš tukaj, ko dodajaš prispevek (najprej klikneš ikonico Insert Image in potem na sredino tistih znakov dodaš svojo povezavo. Tako bo sliko prikazalo avtomatsko. Če tako ne znaš pa je najbolje, da sliko naložiš na shrani.si, potem pa tukaj prilepiš povezavo do slike.
Quote from: Žarek on December 23, 2015, 09:57:37 AMQuote from: sanjalka on December 23, 2015, 09:10:14 AMeno sliko bi rada tukaj objavila pa ne znam mi lahko kdo pomaga in mi pove prosim kako to naredim Sliko je potrebno najprej shraniti/naložiti na splet (naprimer shrani.si). Potem pa povezavo do slike (primer: shrani.si/slika.jpg) vstaviš tukaj, ko dodajaš prispevek (najprej klikneš ikonico Insert Image in potem na sredino tistih znakov dodaš svojo povezavo. Tako bo sliko prikazalo avtomatsko. Če tako ne znaš pa je najbolje, da sliko naložiš na shrani.si, potem pa tukaj prilepiš povezavo do slike. Naprimer takole:
evo, tole je banana iz moje spalnice, ki je obrodila prave banane.banana je imela dva cvetova in iz enega cveta se je rodilo skoraj 30 banan, to se je začelo dogajati julija letos, no včeraj sva pojedla prvo banano, na kavcu ob kaminu sva si z domače banane odtrgala prvi slastni sadež...res dober občutek http://shrani.si/f/p/oN/1gsN0wOz/banana-2112-1.jpg