Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma-peti del
sasa:
Ja, za seks ne vem, vem samo za govorjenje. Je pa to človek, ki mi je zelo blizu. Mars tako ali tako pade v mojo drugo, ker imam notri ujetega vodnarja. Drugače pa ja, tukaj sta moja luna in njegov merkur v konjunkciji, mislim, da to dost pove. ;D
Tea:
--- Quote from: sasa on January 22, 2013, 10:25:20 AM ---Ja, za seks ne vem, vem samo za govorjenje. Je pa to človek, ki mi je zelo blizu. Mars tako ali tako pade v mojo drugo, ker imam notri ujetega vodnarja. Drugače pa ja, tukaj sta moja luna in njegov merkur v konjunkciji, mislim, da to dost pove. ;D
--- End quote ---
a ni bilo govora o seksu 8)
Jane:
Ja jaz sem govorila o seksu, Saša pa o predigri očitno ;D
sanjalka:
--- Quote from: Tea on January 22, 2013, 09:42:44 AM ---
--- Quote from: sasa on January 21, 2013, 10:13:18 AM ---
--- Quote from: Jane on January 21, 2013, 09:27:19 AM ---
--- Quote from: sasa on January 21, 2013, 09:15:40 AM ---Če :Ma v :vo šteje, potem se tudi jaz podpišem 8)
--- End quote ---
Če je bilo dobro se komot podpišeš ;D
--- End quote ---
Ja lej, izjemno dober človek, res.
Hm... :NE s pridihom :U, ni tko švoh kombinacija :P
--- End quote ---
ne vem, kako ti je pasal Mars v vodnarju /tvoj mars in venera v devici, luna v ribah/.
Mogoče je bil postavljen na tvoj Jupiter, pa še to bi dajalo bolj seks kjer je veliko govorjenja
--- End quote ---
Mogoče se ji je usedel na njeno P :Ve v :te, to bi šlo ;)
sasa:
Hjoj, jaz za spremembo nisem govorila o seksu. ;D
Mava pa dosti pogovorov na to temo, čeprav do samega dejanja nikoli ne bo prišlo. Sem že zadnjič razmišljala, da bi mi mogoče mars v vodnarju znal ustrezati, glede na to, da tak seks nikoli ne no dolgočasen. Nazadnje sem namreč odšla tudi zaradi nezadovoljstva v postelji. Potrebujem akcijo, potrebujem vedno nekaj novega, če ne mi rata dolgčas.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version