Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-peti del

<< < (29/84) > >>

Tea:

--- Quote from: sasa on January 22, 2013, 11:38:04 AM ---Hjoj, jaz za spremembo nisem govorila o seksu.  ;D

Mava pa dosti pogovorov na to temo, čeprav do samega dejanja nikoli ne bo prišlo. Sem že zadnjič razmišljala, da bi mi mogoče mars v vodnarju znal ustrezati, glede na to, da tak seks nikoli ne no dolgočasen. Nazadnje sem namreč odšla tudi zaradi nezadovoljstva v postelji. Potrebujem akcijo, potrebujem vedno nekaj novega, če ne mi rata dolgčas.

--- End quote ---

Aja, temu se danes reče dolgočasen. Včasih smo temu rekli perverznost hahahaha ;)

sasa:
Ok, pa pojdimo po vrsti  ;D

1. zavedam se, da mi je seks pač zelo pomemben
2. pod dolgočasen seks sklepam tistega, ki je vedno isti, ki je rutina, kjer ni predigre
3. predigra meni pomeni tudi razne perverznosti prek smsov, sporočilc itd (Luna v 3., itak)
4. mora biti vedno nekaj novega, drugačnega, kjer ni samo evo, tukaj sem, zdajle je ta položaj, čez tolk in tolk minut pa še tisti drugi, od celih 3, ki jih moški pozna
5. da bi mi Mars v vodnarju ustrezal, sem pa rekla samo zato, ker imam res dobrega kolega, kjer sva se dosti pogovarjala na temo seksa in pri njem ni nikoli dolgočasno (itak, kdaj pa pri Uranovcu je), hkrati pa vem, da za seboj potegne tudi čudnega tiča ane  :P

Se pa zavedam, da samo Mars v  :vo še ne prinese uau ljubimca, ampak ga vse skupaj  ;)

Tea:

--- Quote from: sasa on January 22, 2013, 12:17:44 PM ---Ok, pa pojdimo po vrsti  ;D

1. zavedam se, da mi je seks pač zelo pomemben
2. pod dolgočasen seks sklepam tistega, ki je vedno isti, ki je rutina, kjer ni predigre
3. predigra meni pomeni tudi razne perverznosti prek smsov, sporočilc itd (Luna v 3., itak)
4. mora biti vedno nekaj novega, drugačnega, kjer ni samo evo, tukaj sem, zdajle je ta položaj, čez tolk in tolk minut pa še tisti drugi, od celih 3, ki jih moški pozna
5. da bi mi Mars v vodnarju ustrezal, sem pa rekla samo zato, ker imam res dobrega kolega, kjer sva se dosti pogovarjala na temo seksa in pri njem ni nikoli dolgočasno (itak, kdaj pa pri Uranovcu je), hkrati pa vem, da za seboj potegne tudi čudnega tiča ane  :P

Se pa zavedam, da samo Mars v  :vo še ne prinese uau ljubimca, ampak ga vse skupaj  ;)

--- End quote ---

hihi

Ni čudno, da je ravno ta tema - merkur seks-stil uran je danes  :)

čudnega tiča - haha - nenavadnega, drugačnega, pa še s svojo glavo/ico bi hotel videti precej nenavadne stvari - odvisno od stopinje in aspektov ki jih ima  8)

sasa:
Ja no kaj, zlagala se nisem. Pač čuden tič, nenavaden, pa ne mislim sedaj, da je to kaj narobe, da me ne bo kdo narobe zastopil  ;D

Seveda pa ne smem pozabit, da potrebujem tudi čustva in romantiko  ;)

Tea:

--- Quote from: sasa on January 22, 2013, 12:27:16 PM ---Ja no kaj, zlagala se nisem. Pač čuden tič, nenavaden, pa ne mislim sedaj, da je to kaj narobe, da me ne bo kdo narobe zastopil  ;D

Seveda pa ne smem pozabit, da potrebujem tudi čustva in romantiko  ;)

--- End quote ---

sem čakala, da to napišeš, kajti to je zate še najpomembnejše. Luna kot vladarica tvoje 8 hiše v Ribah kvadrat Saturn /obenem tudi vladar 2/ pravi, da glih ni tako enostavno, ko nehaš o tem razmišljat in govorit /opozicija venera mars kvadrat Uran/ in preideš na dejanja

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version