Iskal sem določeno temo, ki jo žal ne najdem. Gre za neko napoved iz solarca, ki mi ga je avgusta letos napisala Tea. Med drugim je bilo omenjeno, da bom deloval na tihem področju drugim nevidno. Sprva smo mislili, da gre za nadaljevanje v filmih kar niti ni še izključeno, vendar pa se je te dni odprl čisto nov spekter, ki ga te dni ne bom še napisal na tem mestu. Bo pa kajpak prišel na dan.
Andres
Ja, Andres - tvoje karierno področje se spreminja. Imamo tozadevno več kazalcev.
1. Mrki na osi 4 in 10 hiše - ki se potegnejo še vsaj do polovice leta 2014 govorijo o tem, da je pomembno zvedeti kdo si kot zasebna intimna oseba in seveda kako se prezentiraš v družbeno-socialnem konekstu in kako te družba za to nagradi ali pa graja?
Odgovor o tem dobiš seveda skozi svoje preteklo delovanje. Mrki so namreč vezani na Karmične vozle /vsakih 9 let sta vozla na sredi svojega 19 letnega cikla, zato lahko pogledamo za nazaj tudi ta leta/ - pri tebi zdaj v času mrkov potuje S vozel po 4 hiši - nekje na poti se bo srečal s Tranzitnim Saturnom, potem nadaljeval pot v 3 hišo in v nadaljevanju ti tudi S Vozel tranzitira na to področje - t Uran pa v 9 hišo in kmalu trigon z Soncem - torej ureničevanje tvojih sanj in drugačne nastop k življenju, način prezentiranja svojega življenjskega smisla. Takrat bo tudi T Plutona na tvojem VX - dvignilo pa se bo vprašanje vezano na 2 in 8 hišo.
No, ampak naj ne prehitevam
Vstop Saturna v tvojo 4 hišo prinaša potrebo po skrivnosti, zasebnosti in občutku intimnosti, kako postati domač samemu sebi.
Vsekakor se na nek način definiramo v odnosu do drugih družinskih članov /pri tebi predvsem do matere/, kar bo izrazito v novembru 2013. Seveda pa ne pozabi, da ti sredi leta 2013 P Luna potuje v znamenje Tehtnice in bo na nek način nastala potreba po bližnjem partnerskem odnosu, mogoče v času 2h let, ko bo P Luna na tvojem Marsu in v trigonu na Jupitra /sovladarja 4 hiše/
Iskarnje zasebnosti in stabilnosti torej - zato bo delovanje v to smer in pripelje potem do vprašanj, o katerih sem pisala v prvem odstavku.
Seveda pa bodo vprašanja vezana tudi na nepremičnine /selitev, nakup ipd vprašanja/.