Author Topic: Natalne karte članov foruma-peti del  (Read 69455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Natalne karte članov foruma-peti del
« Reply #75 on: January 09, 2013, 09:44:20 AM »
Res je. Eni pa niti ne porajtajo špegla, odvisno, kako so pripravljeni ga vidit  ;)
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #76 on: January 09, 2013, 09:52:21 AM »
Predvsem je pomembno, da si v svojih trditvah odločen in neomajen, potem tudi druga stran čuti in ve, da misliš resno.
Pa ne rabiš niti vpiti, niti biti razpiz..., pač samo odločen. No, to vsaj meni ni vedno lahko, ker občutim strah, da me potem druga stran  ne bo sprejela oz me bo "kaznovala". To je pač moj aspekt  :Lu:te  :op  :Sa:ov.
Ampak se učim, učim in res sem vesela in hvaležna za vsak najmanjši napredek. Saj pri Saturnu gre itak počasi, korak za korakom. Ampak, ko nalogo opraviš, je občutek res božanski ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #77 on: January 09, 2013, 10:00:10 AM »
Prav imaš. Jeza in razpiz**nje pokažeta šibko točko. Piskanje ob pohojenemu žulju.  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #78 on: January 09, 2013, 10:02:46 AM »
Res je. Eni pa niti ne porajtajo špegla, odvisno, kako so pripravljeni ga vidit  ;)

Tisti so pa tako že zavoženi. Ne bodo se spremenili, ker ne vidijo, da je treba kaj spremenit.
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #79 on: January 09, 2013, 10:44:53 AM »
Kako mi je všeč izraz, zavoženi  ;D
9ZK 674

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #80 on: January 09, 2013, 04:52:54 PM »
Mal sm firbec, če se mi kaže kak konkreten dan poroda ... da vem, kolk časa še mam, da urejam in rihtam stvari :)
In če morm bit na kaj posebej pozorna  ::)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #81 on: January 10, 2013, 07:28:39 AM »
Mal sm firbec, če se mi kaže kak konkreten dan poroda ... da vem, kolk časa še mam, da urejam in rihtam stvari :)

Ja pa saj ne boš kar izginila hehe. Ko bo bo ravno pravi čas. Mogoče pa preden greš prilepiš še novo karto, ta je že zastarela  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #82 on: January 10, 2013, 08:47:19 AM »

Ja pa saj ne boš kar izginila hehe. Ko bo bo ravno pravi čas. Mogoče pa preden greš prilepiš še novo karto, ta je že zastarela  ;)

Ko sem rodila oba otroka, je tranzitna luna šla preko mojega ASC, zato imata oba luno v istem znamenju. Ko je hči rodila se je dogodilo isto.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #83 on: January 10, 2013, 08:55:51 AM »

Tea  :laugh: Me je zadnjič ena kolegica hecala, kaj vse stvari tako rihtam in urejam, da grem sam rodit, ne umret  :D

No, se vidi, da se na astrologijo res čisto nič ne spoznam. Nisem vedela, da karta lahko zastari  ::) Grem narest novo  :) Hvala!

EDIT: sem dodala novo karto.
« Last Edit: January 10, 2013, 09:20:19 AM by Daia* »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #84 on: January 10, 2013, 09:51:23 AM »

Tea  :laugh: Me je zadnjič ena kolegica hecala, kaj vse stvari tako rihtam in urejam, da grem sam rodit, ne umret  :D

No, se vidi, da se na astrologijo res čisto nič ne spoznam. Nisem vedela, da karta lahko zastari  ::) Grem narest novo  :) Hvala!

EDIT: sem dodala novo karto.

tole ki si jo prilepila ne zastari v opčem smislu dojemanja hahah
zastarijo progresije in tranziti, te pa nisi skombinirala
zato te še malo gnjavim, pa prosim, da prilepiš tisto opcijo kjer piše
natal, tranziti progresije

:)
www.Astro-Star.net

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #85 on: January 10, 2013, 10:03:36 AM »
Tea, ja sm blond pa to  :laugh:
Zdaj pa upam, da bo ok  :)

Pa mal sem bluzila po astro strani in glede na to, da mam saturna v 8. hiši, je to vedno lahko pozitivno ali negativno, kajne? Odvisno od odločitev, razmišljanja itd.
Mi je enkrat ena astrologinja rekla, da sem bom ločila in mi to kar pleše v glavi vsake toliko časa...pa se imava s partnerjem res rada, si vse poveva, čutim tisto globlje razumevanje, sprejemanje in zaupanje, zraven mi pa ta misel ven seka...kar nekaj. Še vedno nekako bolj sprejemam, da nekaj je sicer zapisano, da globalno si pa usodo vsak dan znova izbiramo s svojimi odločitvami.
« Last Edit: January 10, 2013, 10:06:18 AM by Daia* »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #86 on: January 10, 2013, 10:09:59 AM »

Pa mal sem bluzila po astro strani in glede na to, da mam saturna v 8. hiši, je to vedno lahko pozitivno ali negativno, kajne? Odvisno od odločitev, razmišljanja itd.
Mi je enkrat ena astrologinja rekla, da sem bom ločila in mi to kar pleše v glavi vsake toliko časa...pa se imava s partnerjem res rada, si vse poveva, čutim tisto globlje razumevanje, sprejemanje in zaupanje, zraven mi pa ta misel ven seka...kar nekaj. Še vedno nekako bolj sprejemam, da nekaj je sicer zapisano, da globalno si pa usodo vsak dan znova izbiramo s svojimi odločitvami.

vladarica tvoje 7 je Luna in je v kvadratu s Plutonom - ponavadi je to bolj povezano z vdovstvom - to pa je usoda in ta aspekt ni toliko povezan z odločitvami, kot pa z tem, da je pač smrt in rojstvo povezano z življenjem samim in njegovimi ritmi.
Pa da zdaj ne boš mislila, da mora biti vdovstvo takoj zdajle ali jutri - enkrat pač, ko se bosta vidva za to odločila  :)
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: January 10, 2013, 10:12:18 AM »
Kdaj pa imaš rok?
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #88 on: January 10, 2013, 10:15:18 AM »
Pomoje ga ima zdaj januarja, če se ne motim. Je pa tretji porod al kako že Daia?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #89 on: January 10, 2013, 10:17:38 AM »

Tudi sama imam  :Sa v 8.hiši in sem ločena (ampak ne zaradi  :Sa ;D), so v karti še drugi pokazatelji, tako da samo  :Sa v 8. hiši ne bo ravno odločilen, če vse ostalo štima. Pri meni je DSC v  :ri (zamegljena glede partnerjev ;D),  :PL in  :U v 1.hiši (transformacije in svoboda za vsako ceno), ki ji sicer nasprotuje  :Sa  :). Pa še dva joda v karti, tisti meni bolj zoprn je pvoezan s  :Sa v 8. hiši, nasporti mu sveti  :Lu in  :Sa dela inkonjunkcijo (zelo stresno) z  :U, ki hoče vedno vse odrezati na hitro, samo da bi bil svoboden in na druga inkonjunkcija s  :Sa je  :NE, ki nasprotuje  :Sa:ov in zahteva od mene sočutje.
Pa kar gre, sem globalno gledano zadovoljna :) Ja, verjetno mi pri vsem tem pa vseeno pomaga tale moj  :J v 12 hiši, ki dela že širšo  :kon na ASC. Hvala mojim preteklim zaslugam, ki so verjetno posledica neke družinske dediščine (IC v  :st) :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.