IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on November 28, 2012, 04:53:15 PMJa sanjalka se strinjam. Pac me veliko bolj zrajca ce se s partnerjem lahko menim se kaj drugega kot samo o seksu, kot pa pogovor o tem kako me bo dobro p******.Ja, za trajen zadovoljiv odnos mora biti vse na voljo.
Ja sanjalka se strinjam. Pac me veliko bolj zrajca ce se s partnerjem lahko menim se kaj drugega kot samo o seksu, kot pa pogovor o tem kako me bo dobro p******.
Hm, tebe se bere tako kot, da si zelo nezaodovljen s svojim seksualnim življenjem oz. s partnerico. To glede zaposlitve ženske..., po mojem nima veze, edino kar šteje je to, če je ženska zadovoljna sama s seboj, če je potem vse ostalo pride samo od sebe, če ni...je lahko predsednik uprave največje banke pa ne bo nič od nje.
V bistvu ne vem o čem je govora razen o intelektualnem fizikalcu Hahaha Poznam več žensk z boljšo plačo kot moški...
Quote from: lordwolf on January 28, 2013, 09:49:32 PMV bistvu ne vem o čem je govora razen o intelektualnem fizikalcu Hahaha Poznam več žensk z boljšo plačo kot moški...In ....?
Lord. Tako seksa kot fuka še vedno ni fertik. Torej ostajamo pri psiholoških pokazateljih seksa. Andres