Author Topic: Psihološki pokazatelj med seksom  (Read 45206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Psihološki pokazatelj med seksom
« Reply #30 on: January 08, 2014, 03:24:55 PM »
prvi mesec je vse super..., potem pa se pokaže realnost, ki ni nujno lepa >:D

Jah, seveda, sploh, če imaš neptuna v 7 hiši in še v strelcu, kajpada ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #31 on: January 08, 2014, 04:34:52 PM »
Sanjalka a ti to o meni  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: January 08, 2014, 04:49:06 PM »
No, pri meni je pa super  8)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #33 on: January 08, 2014, 08:26:06 PM »

Nujno ni, lahko pa je.  ;D

Zato je treba čimprej preverit vse pomembne dejavnike (dimenzije, rok trajanja, stil dela ...), da čas ne gre v nič.  :laugh:
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #34 on: January 09, 2014, 08:52:39 AM »

Nujno ni, lahko pa je.  ;D

Zato je treba čimprej preverit vse pomembne dejavnike (dimenzije, rok trajanja, stil dela ...), da čas ne gre v nič.  :laugh:

Se ti zdi, da je tako preprosto? Jaz mislim da ni, če bi bilo bi bilo na svetu precej manj težav...
Bolje dva goloba v roki kot vrabec na vetrobranskem steklu!

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

http://shrani.si/f/20/1L/296b3yZR/astro245gw137kontejner20.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #35 on: January 09, 2014, 10:07:39 AM »
Ja seveda je enostavno, če sta oba iskrena. Če ona reče ne maram bit gor, on pa jst mam to ful rad, ja bohpomagi, al srednja pot al pa čao miki ane.
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: January 09, 2014, 10:37:58 AM »
Ja seveda je enostavno, če sta oba iskrena. Če ona reče ne maram bit gor, on pa jst mam to ful rad, ja bohpomagi, al srednja pot al pa čao miki ane.

hahhaha, ja to res drži, no jaz sem imel v mislih malo drugačna neujemanja. Na začetku veze je seks pogost, inovativen... :D, potem pa ženske sčasoma kar spremenijo svoje navade, očitno resna veza zelo slabo vpliva na seks.

Iskrenost, vsi jo tako radi poudarjamo, pa jo res tudi toliko nudimo kot bi želeli, da jo drugi nam? Se spomnim primera pred davnimi časi, ko mi je ena punca prec na začetku izjavila: "od zadaj ne, fafam ne" :o, prec je postala "ex". To enostavno kaže na neke travme, s katerimi se meni ni ljubilo ubadat. Sedaj bi lahko kdopomislil, da mi je fafanje in od zadaj nekaj blazno pomembnega, sploh ne, je fino ni mi pa nek blazen fetiš, samo dojemanje tega kot nekaj nesprejemljivega ja pa vsaj zame nesprejemljivo.

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #37 on: January 09, 2014, 10:42:20 AM »
Sama bolj exotično dojemam misijonarski položaj. Ker je tako nepogost. Sami si ustvarimo, kaj je spodobno in kaj ne. Sex je sex, ne glede na to, s katere strani te doleti.  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #38 on: January 09, 2014, 10:48:03 AM »
Ja, seveda, sami si ustvarjamo in tudi iskreno bi se morali pogovoriti kaj in kako. Ujemanje mora bit, dojemanje mora biti enako pri obeh, drugače je slej ko prej nekdo nesrečen. Tukaj sploh ni za razmišljat.

Povej direktno, saj noben ne grize. Midva sva med seboj odkrita, moj je sicer že po naravi tak, da vse blekne ven, ker pravi, da ni hinavec in rajši pove, kar si misli kot pa da za hrbtom potem nekaj govori ne glede na to, kako bo druga stran to sprejela.
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #39 on: January 09, 2014, 10:51:39 AM »
Hecno, sex je tako prvinski, tako naraven in hkrati večkrat razlog za hude težave, vojne, ma ni da ni. Najpreprostejša stvar pa tako blazno komplicirana haha

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #40 on: January 09, 2014, 10:59:26 AM »
Ker so poleg predsodki, prepričanja, zakomplexanost ...

So stvari, ki se jih ne da rešit tako, da skušnost ostane skupnost ... Včasih je najboljša rešitev ločitev, odhod, pač konec. Če ti nekdo RES ne ustreza - po karakterju, načinu čustvovanja, izživljanju spolnosti - je bolje, da se stvar takoj konča.

Se že najde primernejši partner ... Tak, ki mu položaji niso pomembni, ki oralnega ne pogreša tako zelo itd.
« Last Edit: January 09, 2014, 11:01:46 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: January 09, 2014, 11:08:36 AM »
Ja, se strinjam, samo jih res veliko vztraja skupaj zaradi takšnih in drugačnih razlogov.
9ZK 674

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #42 on: January 09, 2014, 11:13:35 AM »
Če se najdeta skupaj dva, ki jim je seks v svetlobi nekaj grotesknega potem bo vse super, če bo seks vedno v temi, problem bo takoj ko bi en rad pogledal luliko v dnevni svetlobi....

Samo dva kopatibilna se morata najti, kar pa niti slučajno ni preprosto. Veliko ljudi rine v zveze ker vezo je pač treba imeti, "drugi tako pravijo", potem vztrajajo skupaj, pa kupijo stanovanje, naštimajo mladiča...in krog je sklenjen...pot v pogubo, nesrečo, depresijo, pitje itd..

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #43 on: January 09, 2014, 11:17:35 AM »
Če se najdeta skupaj dva, ki jim je seks v svetlobi nekaj grotesknega potem bo vse super, če bo seks vedno v temi, problem bo takoj ko bi en rad pogledal luliko v dnevni svetlobi....

Samo dva kopatibilna se morata najti, kar pa niti slučajno ni preprosto. Veliko ljudi rine v zveze ker vezo je pač treba imeti, "drugi tako pravijo", potem vztrajajo skupaj, pa kupijo stanovanje, naštimajo mladiča...in krog je sklenjen...pot v pogubo, nesrečo, depresijo, pitje itd..

+1
9ZK 656

Offline kontejner

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: January 09, 2014, 11:26:01 AM »
Zanimivo je tudi to, da vse kar smo napisali danes in kdaj prej, vsak to ve, mislim da ni človeka s katerim boš o tem govoril, da bi te navedbe zanikal, zakaj hudiča je potem toliko takih bednih vez, če vsi vse vemo? Recimo, če vem, da je Soča ledena ne bom skočil vanjo in večina drugih bo svojo željo po kopanju raje izživela kje drugje, ko pa je posredi napsortni sploh pa nas večina skoči v Sočo, ma kaj Sočo, celo na led.... :D

Ena ni nobena (ženska)!

baje moja astro karta...