O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
Rena:
--- Quote from: Maja on January 02, 2013, 05:33:48 PM ---Shit ... Res bo pestro ... Zdaj me pa že malo skrbi ... :(
Čeprav me tolaži to, da sem se do sedaj vedno maximalno trudila na vseh področjih in da slabega ne more biti ...
--- End quote ---
Nč skrbet. Itak si že osvojila in pripravila podlago v tem ciklu, zdaj se bo samo še popucalo. Kot recimo, ko že celo stanovanje pometeš, potem moraš pa samo še na smetišnico spravit ;).
Maja:
In zmetat čez balkon ... :D
Hehe, moj čas šele prihaja. 8) :laugh: ... ... ... ???
Rena:
--- Quote from: Maja on January 02, 2013, 05:41:08 PM ---In zmetat čez balkon ... :D
--- End quote ---
Ne ne, v kante. In sortirat mokre, suhe ter bio odpadke. :laugh:
Maja:
Saj je vse naravno. Bo šlo nazaj v Zemljico ... ;D
Nena:
--- Quote from: Maja on January 02, 2013, 05:22:23 PM ---
--- Quote from: Nena on January 02, 2013, 03:04:00 PM ---Jaz bi tudi prosila za en vpogled...moje potovanje je pred vrati. Bo bolj delavno ali bolj počitniško? Tokrat ne dobim kakega pametnega občutka...čutim pa, da nekaj se bo tam zgodilo. Lahko kak namig prosim?? Hvalaaaa :-*
--- End quote ---
Tvoje potovanje bo zabavno in zanimivo. Čisto počitniško v smislu, da boš pretežno v mirovanju, kar pozabi, da bo. ;)
Dobro ti bo delo, da se boš odmaknila od domačega okolja. V tem času znaš prit do nekih zaključkov, ki jih do sedaj nisi utegnila naredit, ali pa pa boš pridobila neko znanje, informacije, prebliske, ki ti bodo pomagali.
Ti samo uživaj.
--- End quote ---
Ooooo hvala Maja. :-* :-* Vzpodbudne in pomirjujoče besede :) Nekaj dela vem, da bo, ker nekaj imam že rezerviranih terminov...verjetno pa se bo še sproti kaj pokazalo. To, da potrebujem odmik, pa se bolj ne bi mogla strinjat. Po mojem bo vsem koristilo. Imam pa tudi že neko vizijo kako in kaj bi lahko tam ustvarjala...pa morda naletim na koga, ki bi mi pri tem lahko pomagal odpreti kaka vrata. Supeeer si :-* :-*
p.s.
kako pa si zračunaš to število, ki sta ga z Reno zase gledali? Oz kaj to sploh pomeni, če ne sprašujem preveč? Hvalaaaa
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version