O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
Tejka:
Ne da mi je zameglilo um, vendar je res kompletna štala in finančno takole ne bo šlo dalje.
--- Quote from: Maja on April 04, 2013, 04:50:20 PM ---
--- Quote from: Tejka on April 04, 2013, 01:33:08 PM ---Jaz, šiht, spet, itak...
Včeraj sem bila na enem razgovoru, sicer sem bila optimistična (ful), danes me pa živčki dajejo in nervozna sem kot pri norcih. Panična koklja, total.
Načeloma je bilo rečeno, da imam uvajalni dan naslednjo sredo in da se danes slišiva, da me pokliče in se zmeniva kako in kaj, pa klica še ni bilo.
Bo kaj iz tega joba. Če bo, bo to ok zame (finančna plat in delo samo)?
Thankjuverimeni :-* :-* :-*
--- End quote ---
Hehe, ane, koliko občutkov ... Pa kar vidš že luč na koncu predora. Potem ne veš več ali bi raje vedel, da ti sporočijo ali ne ... :laugh:
Evo, mene pri kartah, računalniku, času in volji, da pogledam malo v svoje tarotke. ;)
Mogoče si pa do sedaj že izvedela?
--- End quote ---
Ne še, žal. Bom jutri poklicala, če ne bo ona mene.
--- Quote from: Maja on April 04, 2013, 04:50:20 PM ---Ja, tale služba bi ti vsekakor olajšala življenje. Veš, da se mora to stanje, ki sedaj vlada pri tebi, spremenit, ker si začela zategovat pas skoraj do skrajnosti. Z vsemi štirimi si se oklenila te službe, ki se ponuja - kar je razumljivo. Ko se pokaže izhod iz krize, kdo ne bi zagrabil? Tu gre prav za tiste primarne potrebe. Ko že sploh ne iščeš zaposlitve, ki te bo veselila - to je postranska zadeva - ampak v prvi vrsti delo, ki ti bo nudilo zaslužek za življenje. Saj denar ni vse, ampak je še kako pomemben. Kar poistovetim se s tvojo situacijo ... :-X Razpleta žal ne vidim natančno, zato špekulirala ne bom. Reciva, da imaš dobre možnosti. Poklicali pa niso zaradi nekega premlevanja.
--- End quote ---
Res sem po vseh poslanih prošnjah tole zagledala kot neko luč na koncu tunela. Je pa itak tako, da že 2 leti delam stvari, ki me veselijo še manj kot bi me tole, čisto in samo za golo preživetje (kaj več kot za to pa tako ali tako ni).
--- Quote from: Maja on April 04, 2013, 04:50:20 PM ---Se pa pri tebi v vseh polaganjih izpostavi ta želja po izboljšanju finančnega stanja. Občutja okrog tega se kot črna meglica ves čas podijo okrog tvoje glave. Razmisli malo o tem. Je zadušilo tvoj pravi jaz, ti je zameglilo um ...
--- End quote ---
Morda je res zadušilo moj pravi jaz in mi um preokupiralo, vendar ko je človek na temu, da prešteva cente in študira s čim nahranit otroka, da bo šlo čez mesec (pa večkrat ne gre in si je treba sposojat) :-X
Životarjenje bi rada zamenjala za življenje. To je pa to ;) :)
Maja:
Zelo podobno moji situaciji. Ampak, mater, da vse mine. Jaz imam še malo ... :blank:
Tejka:
Upam da res, pri meni se že lep čas vleče :-X Hvala ti za vpogled :-* :-* :-*, sporočim kaj bo iz tega.
santa:
pozdravljene!
Maja, bi mi lahko pogledala v karte? v preteklosti si mi vedno dala dobre in točne nasvete. pred kratkim sem se zapletla v odnos s zapletenim moškim. najprej je dobro vplival name, potem pa sem na trenutke dobila vtis, da me sploh ne spoštuje. zanima me, kaj sploh čuti do mene (kako me vidi) in kako se bo ta odnos nadaljeval. ne vem, če je dobra ideja, da bi prva stopila z njim v stik.
hvala za pomoč in lep (po možnosti sončen) dan želim vsem 8)
cvetka:
--- Quote from: santa on April 06, 2013, 11:14:31 PM ---pozdravljene!
Maja, bi mi lahko pogledala v karte? v preteklosti si mi vedno dala dobre in točne nasvete. pred kratkim sem se zapletla v odnos s zapletenim moškim. najprej je dobro vplival name, potem pa sem na trenutke dobila vtis, da me sploh ne spoštuje. zanima me, kaj sploh čuti do mene (kako me vidi) in kako se bo ta odnos nadaljeval. ne vem, če je dobra ideja, da bi prva stopila z njim v stik.
hvala za pomoč in lep (po možnosti sončen) dan želim vsem 8)
--- End quote ---
Draga Santa
sicer nisem izzvana, vendar ob tej pozni uri ne morem mimo tvoje situacije: najprej si zapisala, da si se zapletla, sprašuješ pa, če bi bila dobra ideja, da bi stopila prva z njim v stik. Tukaj nekaj ne štima? Sicer bodo povedale strokovnjakinje, jaz sem tole zapisala kot "gospa" z življenjskimi izkušnjami.
lepo bodi, lp
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version