Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110820 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #615 on: June 28, 2013, 10:44:51 PM »
Najprej sej, potem žanji.
Med žetvijo boš klela, da si preveč posejala.
Ob kletju boš trpela, ampak potem se boš lepo imela.
Če boš delala preveč prevalov, se ti lahko vozljajo čreva, drugače pa lahko po dolgi žetvi spiš kot ubita.

Diskriminacije kisle in sladke smetane je čisto odveč, ker sta obe uporabni.

Prosim ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #616 on: June 29, 2013, 08:54:40 PM »
Najprej sej, potem žanji.
Med žetvijo boš klela, da si preveč posejala.
Ob kletju boš trpela, ampak potem se boš lepo imela.
Če boš delala preveč prevalov, se ti lahko vozljajo čreva, drugače pa lahko po dolgi žetvi spiš kot ubita.

Diskriminacije kisle in sladke smetane je čisto odveč, ker sta obe uporabni.

Prosim ;D

Za posrat!  :laugh: :laugh:
Nekaj bistvenega si spregledal.
Kisla smetana lahko pomeni sladko, ki ji je potekel rok trajanja. V primeru zaužitja bi vrhunsko klela ob umetelno zavozlanem črevesju in se imela dobro samo, ko bi spala kot ubita. O žetvi ne bi niti razmišljala, še manj bi trpela zaradi prenasejanega materiala, ob misli na prevale bi se pa najbrž stegnila s črevesjem vred.
:P

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #617 on: June 30, 2013, 04:06:48 PM »
Dobila sem pogodbeno dodatno delo... 3€ na uro, dela se od 16-21, med vikendi dopoldne. Malček bedno. Slabo plačano, nič ne bom z mulcema,... Samo bom sprejela, ne morem več takole naprej, finančno sem kaput in dokler česa boljšega ne najdem, bo tole vsaj za kakšno položnico plačat.

Se bo kje kaj kmalu našel en normalen (po možnosti reden) job zame?

Evo, pa smo nazaj v sedlu. Medtem smo v temi dobili tudi novega pomočnika, Jerneja  ;D. Ti kar sodeluj še naprej, vabljen  8)

Tejka, res je videt, da s trenutnim delom nisi zadovoljna. Naslednja dva meseca še ni videt nič bolje, se boš znala še kar nasekirat. Čez cca 3 mesece boš tega imela več kot dovolj in boš začela uravnovešat svoje življenje, v smislu razmerij med službo, družino in drugimi interesi. Odločiti se boš morala in jasno začrtati, kam gredo tvoje prioritete. Mislim, da se ti bo od tu začelo odpirat na bolje, ker se že v naslednjih dveh mesecih kaže veselje in dobro počutje. Vse dobro  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #618 on: June 30, 2013, 04:20:05 PM »

Sejem bo avgusta:

Naj tud sejem al kr žanjem?  :D
Bom sploh žela al bom klela?
Se bom lepo imela al bom trpela?
Bom mirno spala al si čreva vozljala?

Bom deležna sladke ali kisle smetane?

Če so rime nejasne: vprašanja se nanašajo na poslovno in zasebno področje.  :D

Hvala!  :-*

Po stari kmečki logiki:
- požanji, kar je zrelo, del posej ob času, ko je zemlja rodna in luna taprava, del semen prišparaj za zlato rezervo in nadaljevanje življenja  ;D.

Če boš dobro žela in ti bo  vreme naklonjeno, pa poglejmo:
Jp, dobra žetev, zdravje, dobro počutje, obkroženost z dobrim, ljubečim, stabilnost, denarna stabilnost, prejemek. Polna boš inspiracije, nove moči, ognjevitosti, potenciala. Le da boš po vsem tem še vseeno malček izgubljena in se boš počutila, da si ujeta, da ne boš vedela, kako bi v tej situaciji ukrepala, kaj spremenila ali ne, kako bi ravnala...

Izid: kisla ali sladka smetana?
Sladka  :-*

Jernej ima prav, obe smetani sta uporabni, vsaka ima svoj čar in paše kakor kam. Kisla nič ni sladka pokvarjena, kisla je smetana pobrana z nepokvarjenega, skisanega oz. fermentiranega mleka.  ;)
« Last Edit: June 30, 2013, 04:23:30 PM by Rena »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #619 on: July 01, 2013, 12:37:57 PM »
Najlepša hvala, Rena!  :-*
No čeprav sem kar vesela odgovora... se sladka smetana že nekaj časa kisa oz. jo tako zaznava moj jezik. Kaj ji bo vrnilo okus, bo pa zanimivo videt. Vsekakor pa ne glede na okus zame žal nima zdravilnega učinka, vsaj ne dolgoročnega. Bom poročala.  ;)

Veselim se dobre žetve in prejemka  :D  :D .
Kar sledi (ujetost, izgubljenost), se najbrž nanaša na zasebno področje, ne na poslovno?? No ali pač. Bom videla.

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #620 on: July 01, 2013, 03:04:54 PM »
Živjo,
glede službe bi vas prosila za nasvet, čisto vse je kazalo da bo (obljube, občutek, ciganke, tarot,...) zdaj pa ni in me čaka najmanj pol leta zavoda, če ne še več. A lahko katera pogleda, kje sem ga polomila in kako kaže za naprej.
Hvala hvala
lp
« Last Edit: July 01, 2013, 03:07:39 PM by Puya »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #621 on: July 01, 2013, 05:29:20 PM »
Kar sledi (ujetost, izgubljenost), se najbrž nanaša na zasebno področje, ne na poslovno?? No ali pač. Bom videla.

V bistvu ne vem. Kako si pa vprašala, striktno za službo? Jz sem vprašala samo, če naj seješ ali žanješ in kak bo izid  :).

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #622 on: July 01, 2013, 05:34:08 PM »

Rena, lahko meni pogledaš malo za službo? Sicer sem prek javnih del do decembra ampak si zelo želim dobiti kje s septembrom, saj veš, kaj mislim  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #623 on: July 01, 2013, 05:45:37 PM »
Hvala Rena  :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #624 on: July 02, 2013, 03:53:43 PM »

V bistvu ne vem. Kako si pa vprašala, striktno za službo? Jz sem vprašala samo, če naj seješ ali žanješ in kak bo izid  :).

;) Sem spraševala za obe področji. Smetana se je nanašala - veš na katero.  ;) Ajd, bo sladka, super, posledice znajo bit zgubljenost, no poslovno sicer se tudi znam vprašat, kam usmerit energijo v bodoče... ker že predolgo ponavljam eno in isto predstavo.
Ma glavno da bo obilna žetev in ljubeče okolje.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #625 on: July 02, 2013, 06:16:06 PM »
Živjo,
glede službe bi vas prosila za nasvet, čisto vse je kazalo da bo (obljube, občutek, ciganke, tarot,...) zdaj pa ni in me čaka najmanj pol leta zavoda, če ne še več. A lahko katera pogleda, kje sem ga polomila in kako kaže za naprej.
Hvala hvala
lp

Zdravo Puya. Težko je danes s službami, ni nujno, da si ga polomila, lahko samo, da nisi od sebe dajala dovolj energične, ali bolj očitne motivacije. Težko je tudi delati vpoglede sam sebi, ker si hitro lahko pristranski. Kako pa bi mogoče lahko ravnala? Zdi se, da je bilo res dovolj možnosti, potenciala, a mogoče nisi imela dovolj realnega pogleda na situacijo. Treba bi se bilo fokusirat na cilj, razčistit, kaj točno želiš, vztrajati na točno začrtani poti, osvojiti nova znanja, paziti, da se ne začneš izgubljat v novih idejah, ljudje si pogosto lahko namislimo, da bi kaj malo drugače. Moraš poskusiti jasno uvidet, kakšen je tvoj cilj in se osredotočiti na samo bistvo zadeve. Videt si žalostna, ostala si izven nečesa, kjer si si obetala, da si že noter. Razočarana, brez vsega, osiromašena na nek način.

V prihodnje ti kar dobro kaže. Kralj palic in devet palic. Imaš moč, energijo, ustvarjalnost, veš, kaj hočeš. In lahko najdeš podporo, da boš dosegla svoje in da to obdržiš. Imaš tudi bojevnika, ki je že izbojeval svoje, za njim je 8 palic kot zid, on pa drži v roki deveto palico, pripravljen, da doseže svoje. Vendar, ta zadnja palica, ki jo drži, le pomeni, da ga čaka še nekaj preizkušenj, bitk. Biti moraš vztrajna, potrpežljiva, od tega bo odvisna tvoja prihodnost. Ne smeš obupat. Še naslednja karta je Moč. Kar ti toliko bolj govori, da dobro premisli, po kateri poti želiš, potem pa najdi v sebi skrito moč, s katero boš ukrotila svoje dvome, strahove. Sicer boš bolj kot ne zavezanih rok in oči (dvojka mečev). Torej...pravi pristop in energija, odločnost, volja, pa bo.

V bistvu, če opaziš, vprašanje o preteklosti in prihodnosti govori o istem...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #626 on: July 02, 2013, 06:26:55 PM »

Rena, lahko meni pogledaš malo za službo? Sicer sem prek javnih del do decembra ampak si zelo želim dobiti kje s septembrom, saj veš, kaj mislim  ;)

Ne vem, če kaže glih novo službo. Vendar kaže, da boš septembra kar zadovoljna sama s sabo, da se bo začel dogajat nek nov projekt, neka sprememba. Čaka te kar delovno obdobje, skozi delo pa boš lahko dosegla svoje cilje in izpolnitve.

Pa čudežne besede zelo spodbudijo, da človek kaj naredi, če že dela prostovoljno.  8)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #627 on: July 03, 2013, 04:07:39 PM »

Rena, ne vem, kako se lahko pozabila napisati PROSIM in najlepša HVALA ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #628 on: July 03, 2013, 04:59:08 PM »

Rena, ne vem, kako se lahko pozabila napisati PROSIM in najlepša HVALA ;)

Po čudežu  ;)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #629 on: July 07, 2013, 05:51:23 PM »
Oj, Rena ;)

A lahko še meni pogledaš za področje ljubezni?
Kako kaj kaže?
Že kar nekaj časa sem samska.. ::)

Hvala že v naprej.
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif