Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 8. del  (Read 127533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Naj ... dogodek dneva, 8. del
« Reply #225 on: January 09, 2013, 10:46:16 AM »
Taja, dobrodošla nazaj.
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #226 on: January 09, 2013, 10:57:53 AM »
hvala  :-*

Riad poleg najinega je bil npr. naprodaj...tri nadstopja po 230 kvadratov vsako nadstopje ( vsako nadstropje ima sobe in kuhinjo, toaleto..in še terasa  - cena 80.000 eur. Da ti domačin uredi papirje, stane nekje 3000 eur ( ker je treba vse plačati, podkupovati ), če tujec sam ureja, je težko ker ne pozna sistema, do koga mora stopiti in kako.... za obnovo nekje 11.000 eur. V enem letu pridobi hiša vrednost vsaj enkratno prfotno vrednost, če jo želiš potem prodat. Le pa oddajaš, urediš hišo v tem stilu ( vsaka soba ima svojo kopalnico itd..) in fajn služiš. Nič ni nenavadnega tam, da moški dela kot navaden natakar par let, začne oddajat sobo v svoji hiši in v petih letih ima 3, 4 hiše, katere oddaja.
In to je hiša v strogem centru medine, 3 minute od tanneries, kjer barvajo kože in delajo usnjene izdelke, kar vsi  turisti hodijo gledat.
Še ena hiša/riad poleg najine je dvonadstopen s teraso, vsaka etaža po 120 kvadratov, cena 40.000 eur.
Kdor pride enkrat v Maroko, se vedno vrača iz takih ali drugačnih razlogov  ;D
« Last Edit: January 09, 2013, 10:59:30 AM by taja6 »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #227 on: January 09, 2013, 11:03:15 AM »

Riad poleg najinega je bil npr. naprodaj...tri nadstopja po 230 kvadratov vsako nadstopje ( vsako nadstropje ima sobe in kuhinjo, toaleto..in še terasa  - cena 80.000 eur. Da ti domačin uredi papirje, stane nekje 3000 eur ( ker je treba vse plačati, podkupovati ), če tujec sam ureja, je težko ker ne pozna sistema, do koga mora stopiti in kako.... za obnovo nekje 11.000 eur. V enem letu pridobi hiša vrednost vsaj enkratno prfotno vrednost, če jo želiš potem prodat. Le pa oddajaš, urediš hišo v tem stilu ( vsaka soba ima svojo kopalnico itd..) in fajn služiš. Nič ni nenavadnega tam, da moški dela kot navaden natakar par let, začne oddajat sobo v svoji hiši in v petih letih ima 3, 4 hiše, katere oddaja.
In to je hiša v strogem centru medine, 3 minute od tanneries, kjer barvajo kože in delajo usnjene izdelke, kar vsi  turisti hodijo gledat.
Še ena hiša/riad poleg najine je dvonadstopen s teraso, vsaka etaža po 120 kvadratov, cena 40.000 eur.

Nepremičnine so precej cenejše in če prodaš nepremičnino v Ljubljani ali jo samo oddajaš, lahko prav lepo živiš nekje drugje, kjer je vse to mnogo cenejše.
Sem gledala pred kratkim oddajo, kjer je neka Škotinja kupila hiško v Italiji, v neki luštni vasici blizu Neaplja za 15.000 dolarjev :o Sicer dobiš tudi pri nas v Prekmurju zelo nizke cene, no meni so toplejši kraji bolj všeč, pa še za obleke manj zapraviš in ne rabiš plačevati dragega ogrevanja, voziš se lahko celo leto s kolesom....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #228 on: January 09, 2013, 11:38:59 AM »

Pa po novem baje še ekstra TRR.  :laugh:

To ni po novem, to je že skoz  ;)

A ne ne, nam umetnikom so ga letos naprtili.   :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #229 on: January 09, 2013, 11:43:57 AM »

To ti misliš, dejansko je že od nekdaj bilo tako, da si moral za dodatno dejavnost imeti ločen račun, samo prej so to vsi veselo ignorirali, šele sedaj ko so uvedli sankcije se je raja zganila.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #230 on: January 09, 2013, 12:02:09 PM »

Nepremičnine so precej cenejše in če prodaš nepremičnino v Ljubljani ali jo samo oddajaš, lahko prav lepo živiš nekje drugje, kjer je vse to mnogo cenejše.
Sem gledala pred kratkim oddajo, kjer je neka Škotinja kupila hiško v Italiji, v neki luštni vasici blizu Neaplja za 15.000 dolarjev :o Sicer dobiš tudi pri nas v Prekmurju zelo nizke cene, no meni so toplejši kraji bolj všeč, pa še za obleke manj zapraviš in ne rabiš plačevati dragega ogrevanja, voziš se lahko celo leto s kolesom....

Joj, da mi dajo nekje za živet, kjer se lahko s kolesom okol vozim, ma takoj podpišem. Samo ne center Lj tako kot naša članica, nekje na vasi. Od nekdaj mi je bilo všeč tisto podeželjsko okolje.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #231 on: January 09, 2013, 12:07:25 PM »
Na vasi je zakon.  8)
(Razen mentalitete starejših prebivalcev ...)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #232 on: January 09, 2013, 12:36:55 PM »
Jaz sem v gmajni, pa je tut zakon. Še šiht bi mogla met tam nekje blizu, pa bi bilo idealno.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #233 on: January 09, 2013, 01:30:20 PM »

To ti misliš, dejansko je že od nekdaj bilo tako, da si moral za dodatno dejavnost imeti ločen račun, samo prej so to vsi veselo ignorirali, šele sedaj ko so uvedli sankcije se je raja zganila.

Mi nismo SMELI imeti poslovnega računa, ker ga naš status ni predvideval.
Sem ga pred leti hotela odpret, pa so mi razložili, da se lahko poslovim od statusa...

Pri nas je bilo vse malo drugače in vsaka firma, s katero sem prvič delala, v začetku ni vedela, kako naj se obrne in so morali posebej naštudirat moj (oz. naš) primer.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #234 on: January 09, 2013, 06:17:12 PM »
Mmmm, sine je pravkar dobil naziv prvega pizzopeka naše družine  :laugh: Tudi testo je pripravil sam.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #235 on: January 09, 2013, 07:17:54 PM »
Ooo Rena, to je pa super slišat  ;D

Bojo zih najboljše pice v SG  ;)
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #236 on: January 09, 2013, 08:00:18 PM »
Ooo Rena, to je pa super slišat  ;D

Bojo zih najboljše pice v SG  ;)

Mhm  ;D

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #237 on: January 09, 2013, 08:10:03 PM »
Taja, dobrodošla  :-*

Rena, o fino ... ko odprete picerijo, javi  ;) :D

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #238 on: January 10, 2013, 08:43:10 AM »
Dragi moji, sredi noči (enkrat po 2. uri) nas je prebudilo. V dnevni sobi se je odtrgala plafonjera (premera cca. 40 cm) in treščila sredi dnevne sobe na tla na prafaktorje. A se komu sanja, kakšen pomen nosi ta dogodek?

Mene je pošteno prestrašil 8)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #239 on: January 10, 2013, 09:37:13 AM »
Dragi moji, sredi noči (enkrat po 2. uri) nas je prebudilo. V dnevni sobi se je odtrgala plafonjera (premera cca. 40 cm) in treščila sredi dnevne sobe na tla na prafaktorje. A se komu sanja, kakšen pomen nosi ta dogodek?

Mene je pošteno prestrašil 8)

Da rabiš novo luč hehe - lahko greva malo v Ikeo  :P  ;)

Luč simbolizira Luna - sama si najlažje dogodke pojasnjujem skozi astrološko simboliko. Pomeni, da se nekaj dogaja na tvojem emocionalnem področju, področju varnosti doma, družine itd..... saj simboliko poznaš. Preveri kako je trenutno Luna pozicionirana v tvoji astro karti in kakšen tranzit je bil v tistem času, pa si boš natančneje znala razložiti.

Vse dobro  :-* :-* :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif