Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 8. del  (Read 127467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Naj ... dogodek dneva, 8. del
« Reply #135 on: January 02, 2013, 09:17:23 AM »
No en izpit pod streho. Hvala bogu da sem ga šla decembra pisat, v takem stanju ga sedaj res ne bi mogla več  :)

Jane, čestitam, razturaš na polno. Tale tvoj otroček bo zagotovo študiozen tip ;) ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #136 on: January 02, 2013, 09:20:33 AM »
No en izpit pod streho. Hvala bogu da sem ga šla decembra pisat, v takem stanju ga sedaj res ne bi mogla več  :)

Jane, čestitam, razturaš na polno. Tale tvoj otroček bo zagotovo študiozen tip ;) ;D

Mož pravi da nimam šans, da je že prvi tak, da on sedaj hoče enga športnika  ;D Desci pač  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #137 on: January 02, 2013, 09:27:29 AM »
Na novoletno noč pela cel večer na eni domači zabavi.
Joj, kako sem uživala, moj poklic bi moral biti pevka. Res uživala :)

Sva že dve  ;)

Ja, če imaš možnost izkoristi to, saj si še vedno lahko pevka. Definitvno poklic, kjer se najdem, kjer bi bil poklic tudi hobi. Drug poklic plesalka. Verjetno je to moj  :Ma v aspektu z  :NE na 0 stopinj.

Žal imam to priložnost že zamujeno, ker bi me morali že starši v osnovni šoli vpisat v glasbeno šolo, pa se to ni zogdilo. Vem, da bom nekje pristala v kakšnem zboru, samo poklicat me bo moral...

Mi je pa že Tejka rekla, da moj  :Me na MC-ju definitivno lahko pomeni tudi kariero skozi glas.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #138 on: January 02, 2013, 09:27:51 AM »

Mož pravi da nimam šans, da je že prvi tak, da on sedaj hoče enga športnika  ;D Desci pač  ;D

Pa glih zdej, ko bo punčka, hahaha
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #139 on: January 02, 2013, 09:34:05 AM »

Nima veze, tud punca lahko športa  ;D Samo me bolj skrbi, da se bo moral igrati čajanke in da ji bo dajal špangice v lase  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #140 on: January 02, 2013, 09:41:42 AM »
Na novoletno noč pela cel večer na eni domači zabavi.
Joj, kako sem uživala, moj poklic bi moral biti pevka. Res uživala :)

Sva že dve  ;)

Ja, če imaš možnost izkoristi to, saj si še vedno lahko pevka. Definitvno poklic, kjer se najdem, kjer bi bil poklic tudi hobi. Drug poklic plesalka. Verjetno je to moj  :Ma v aspektu z  :NE na 0 stopinj.

Žal imam to priložnost že zamujeno, ker bi me morali že starši v osnovni šoli vpisat v glasbeno šolo, pa se to ni zogdilo. Vem, da bom nekje pristala v kakšnem zboru, samo poklicat me bo moral...

Mi je pa že Tejka rekla, da moj  :Me na MC-ju definitivno lahko pomeni tudi kariero skozi glas.

Solo petja se greš lahko učiti tudi sedaj, ne rabiš iti nazaj v OŠ ;D ;D
Jaz v zboru ne bi pela, bi raje bila solo pevka s svojim bendom ali pa mogoče duo, trio, kaj vem v zboru se izgubiš in všeč mi je nastopanje za publiko, da zabavaš ljudi.
Jaz pa imam  :Me:dv v 10 hiši ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #141 on: January 02, 2013, 09:43:31 AM »

Nima veze, tud punca lahko športa  ;D Samo me bolj skrbi, da se bo moral igrati čajanke in da ji bo dajal špangice v lase  ;D

Mogoče bo pa baletka-bo športnica in špangice bo imela v laseh ;D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #142 on: January 02, 2013, 09:47:02 AM »
Čestitke Jane, itak razturaš :D

Sasa in Sanjalka...ja nič, bo treba začeti peti. Nikoli ni prepozno. Pa javita kje in kdaj bo prvi koncert :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #143 on: January 02, 2013, 09:59:44 AM »
Čestitke Jane, itak razturaš :D

Sasa in Sanjalka...ja nič, bo treba začeti peti. Nikoli ni prepozno. Pa javita kje in kdaj bo prvi koncert :)

;D ;D ;D
Bova javili ;)

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #144 on: January 02, 2013, 10:00:09 AM »
Ja, če čutita tako, go for it, izkoristita talent  ;)

Jst pa mam glas, tudi solo petje sem hodila 4 leta, pela 6 let v vrhunskih zborih pa skor da ust ne odprem, ker sem zafrustrirana s tehniko kako in kaj...blah..boljš pet s srcem pa četud je mal mimo  :laugh:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #145 on: January 02, 2013, 10:21:41 AM »
Ja, če čutita tako, go for it, izkoristita talent  ;)

Jst pa mam glas, tudi solo petje sem hodila 4 leta, pela 6 let v vrhunskih zborih pa skor da ust ne odprem, ker sem zafrustrirana s tehniko kako in kaj...blah..boljš pet s srcem pa četud je mal mimo  :laugh:

Ja, res je, ljudje vse kar počnemo iz srca in iskreno je veliko bolj pristno kot samo tehnično pravilno in zadržano, nesproščeno.
To se zelo lepo vidi tudi pri plesu. Moj dragi mora vse korake obvladati tehnično in potem stalno razmišlja v glavi katero nogo kam dati in kateri korak sedaj narediti, jaz pa padem notri v filing in vse ostalo kar pride. Seveda moraš imeti tudi znanje, brez tega pač ne gre. Mora biti oboje znanje in srce in rezultat je takrat najboljši.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #146 on: January 02, 2013, 03:02:53 PM »

Seveda punca lahko športa. Jaz dvignem več, kot vsi moški v moji bližnji okolici. In tudi več, kot ti moški tehtajo.  :laugh:
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #147 on: January 03, 2013, 11:08:20 AM »

Seveda punca lahko športa. Jaz dvignem več, kot vsi moški v moji bližnji okolici. In tudi več, kot ti moški tehtajo.  :laugh:
[/quote]

Resno? :D Jaz tudi ;) tudi sneg skidam prej kot moški. Mene pisano gledajo kadar sem v fitnesu. Mi je prav nerodno :-X

Offline Luna

• Mojster
« Reply #148 on: January 03, 2013, 12:37:26 PM »
Jaz sem pa danes čisto švoh. Sem nek prehlad staknila, pa sem lahko samo na čajčku in v postelji.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #149 on: January 03, 2013, 03:35:01 PM »
Jaz imam pa danes odličen dan. Čimveč takih  ;D
9ZK 674