Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 8. del  (Read 131982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
Re: Naj ... dogodek dneva, 8. del
« Reply #90 on: December 28, 2012, 07:23:39 AM »
Maja...Ostara(plodnost) se je pokazala
"Zdaj je primeren cas, da zacnete z novimi projekti, pristopite k novim idejam in ustvarite nove okoliscine"

pies:hvala :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #91 on: December 28, 2012, 07:25:54 AM »
Hvala. Veš, da mi je zadnjič ista karta padla ...  ;)
Meni se dozdeva, da je vse skupaj tik pred vrati, a hkrati tako blizu. Saj je blizu - v treh mesecih bo že vse jasno ... Po eni strani se veselim, po drugi me skrbi.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #92 on: December 28, 2012, 07:27:28 AM »
Nima te kaj skrbet v najslabšem primeru greš na zavod, kjer si boš pa v treh mesecih že našla kaj pametnega.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #93 on: December 28, 2012, 07:29:57 AM »
Ja, saj sem rekla ... 3 mesece dobivam še tisto nadomestilo (potem pa nič več, če se ne motim?), tačas pa lahko v miru malo odklopim in naredim kaj v smeri diplome ...
Dejstva, da bi se tole tu končalo, se veselim - ker bo končno konec in ker bo to prvi korak na poti k nečemu drugemu.
Gledam pa po drugi strani - leto in pol iščem, po razpisih in tudi kar tako sem pošiljala naokrog pa moj je spraševal - pa nič. In tako je lahko še nekaj časa, tudi, ko tisti trije meseci pretečejo ...  >:(
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #94 on: December 28, 2012, 07:31:36 AM »
Moje izkušnje so drugačne, ko si postavljen pred dejstvo, da službe ni. Se zelo zagrizeš v to da jo dobiš, prej pa lagano, če bo glih kaj padlo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #95 on: December 28, 2012, 07:35:18 AM »
Seveda se potem še bolj zavzameš ... Nisem se prijavljala npr. na razpise, ki so ponujali samo 3-mesečno delo, ker imam vsaj toliko še tu ... Seveda bi pa, če bi bila brez, zagraila vsako priložnost. Prav tako sem, če pomislim, pustila tisto, kar se mi je zdelo manj stabilno kot tole tu (hm, tu se spomnim na eno priložnost, ki bi jo lahko še izkoristila - takoj po praznikih malo pokličem tja).
Če je kaj pravice, mater, da bo.  8)
Sem optimistično naravnana, ampak skrb za prihodnost me vedno spremlja ... Taka sem.  :-\
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #96 on: December 28, 2012, 08:13:00 AM »
Seveda se potem še bolj zavzameš ... Nisem se prijavljala npr. na razpise, ki so ponujali samo 3-mesečno delo, ker imam vsaj toliko še tu ... Seveda bi pa, če bi bila brez, zagraila vsako priložnost. Prav tako sem, če pomislim, pustila tisto, kar se mi je zdelo manj stabilno kot tole tu (hm, tu se spomnim na eno priložnost, ki bi jo lahko še izkoristila - takoj po praznikih malo pokličem tja).
Sem optimistično naravnana, ampak skrb za prihodnost me vedno spremlja ... Taka sem.  :-\

Maja, asc  :ko, seveda te skrbi prihodnost ;)
Drugače pa saj veš, menim da bi morala priznati sama sebi, da ni vedno vse v tvoji moči, da ni vedno vse odvisno le od tebe. Zelo si mi podobna  na nek način, tudi sama sem v tvojih eltih razmišljala kako sem si vse sama ustvarila, kako sem se morala za vse sama potruditi, kako je bilo vse odvisno samo od mene....Pa me je življenje izučilo, da ni ravno tako, da ne smem biti prevzetna niti v tej smeri, da moram biti hvaležna tudi drugim, da moram razumeti tudi take ljudi, ki niso tako aktivni, ki ne zmorejo vsega sami, pa zato nič slabši...Vse dobimo slej kot prej servirano na svojem krožniku (ne vem kdo je že to napisal na forumu, ampak se zelo strinjam) Mogoče samo v razmislek moje pisanje ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #97 on: December 28, 2012, 08:21:51 AM »
Odnosi v naši družini se izboljšujejo. Hvaležna, hvaležna in še enkrat hvaležna :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #98 on: December 28, 2012, 08:35:00 AM »

Drugače pa saj veš, menim da bi morala priznati sama sebi, da ni vedno vse v tvoji moči, da ni vedno vse odvisno le od tebe. Zelo si mi podobna  na nek način, tudi sama sem v tvojih eltih razmišljala kako sem si vse sama ustvarila, kako sem se morala za vse sama potruditi, kako je bilo vse odvisno samo od mene....Pa me je življenje izučilo, da ni ravno tako, da ne smem biti prevzetna niti v tej smeri, da moram biti hvaležna tudi drugim, da moram razumeti tudi take ljudi, ki niso tako aktivni, ki ne zmorejo vsega sami, pa zato nič slabši...Vse dobimo slej kot prej servirano na svojem krožniku (ne vem kdo je že to napisal na forumu, ampak se zelo strinjam) Mogoče samo v razmislek moje pisanje ;)

Nekateri zmorejo več, drugi manj ... Motijo me zlasti tisti, ki se niti ne potrudijo, pa bi se lahko.

Morala bom znat sprejet pomoč drugih brez slabe vesti, če bo pomoč potrebna ... To pa res. Saj se odpiram v tej smeri, sem bolj zaupljiva. Ker imam ob sebi prave ljudi.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #99 on: December 28, 2012, 08:43:19 AM »

Nekateri zmorejo več, drugi manj ... Motijo me zlasti tisti, ki se niti ne potrudijo, pa bi se lahko.

Morala bom znat sprejet pomoč drugih brez slabe vesti, če bo pomoč potrebna ... To pa res. Saj se odpiram v tej smeri, sem bolj zaupljiva. Ker imam ob sebi prave ljudi.

Super Maja, si na pravi poti. Iiiii, sem res vesela zate :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #100 on: December 28, 2012, 08:51:23 AM »
Ko je človek zadovoljen in poln ljubezni, se lahko razvija ...
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #101 on: December 28, 2012, 08:59:23 AM »
Sem hvaležna za vse ljudi in situacije v mojem življenju, vseeno pa pride dan, ko se počutim, kot da sem obtičala nekje.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #102 on: December 28, 2012, 09:02:12 AM »
Take dni imamo najbrž vsi. Ampak to so le misli.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #103 on: December 28, 2012, 09:04:49 AM »
Vem.. Saj vem, da bo minilo, to itak.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #104 on: December 28, 2012, 01:18:06 PM »
Dobila nov telefon za božičkaaaaa  8) 8) 8) 8) 8)
9ZK 674