Author Topic: Bluzenje  (Read 37567 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Bluzenje
« Reply #30 on: February 05, 2013, 08:36:26 AM »
To branje podzavesti bi bilo zanimivo. Odkrivanje "skritih" zakladov in map do njih, pustolovščine na poti...
Zadnje dni bi rad nekaj napisal pa imam neko blokado. Ko sem na terenu si pripravljam text a ko pridem domov tema...

Zadnjič sem razmišljal o branju misli. Če bi "bral" oz. čutil misli, kako bi vedel, da so tvoje oz. tuje? Po svojih načelih? Če bi čutil recimo misli psihopata (ker bi bil recimo tvoj sosed) in bi čutil kaj čuti on. Kako bi se "otresel" tega oz. kako bi preprečil, da bi on naredil kaj takega o čemer razmišlja?

Glede branja misli zanima tudi mene. Vedno pogosteje se mi dogaja, da s partnerjem misliva isto, da eden izreče kar drugi misli, je že prav srhljivo kako do potankosti iste misli ::)
Druga stvar, ki se mi vedno bolj pogosto dogja je, da na nekaj kar pomislim, se materializira še isti trenutek, včasih je to trajalo lahko leta, mesece ali vsaj tedne, sedaj puf in se zgodi.
Prejšnji teden v Ameriki pomislim, saj res  moram še v trgovino to pa to, se ustavim, pogledam in stojim pod njo, prav tako naslednji dan pomislim, da bi spila kavo v Sturbucksu, pogledam in glej stojim pred njim...Skratka misli in zunanji dogodki so istočasni. Ne vem zakaj se ravno v trenutku, ko stojim pred trgovino in je še ne vidim, spomnim  na njo...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #31 on: February 05, 2013, 09:30:52 AM »
Mogoče je pa tam veliko trgovin in Starbucksov.   :laugh:

Branje misli ali neke vrste telepatija mora obstajat - ker kako včaih drug drugemu preberemo misli, je prav neverjetno. Se mi pa to dogaja najpogosteje z mojimi najbližjimi - z mami, možem in najboljšo kolegico.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #32 on: February 05, 2013, 10:03:33 AM »
Mogoče je pa tam veliko trgovin in Starbucksov.   :laugh:

Branje misli ali neke vrste telepatija mora obstajat - ker kako včaih drug drugemu preberemo misli, je prav neverjetno. Se mi pa to dogaja najpogosteje z mojimi najbližjimi - z mami, možem in najboljšo kolegico.

Ne, ne, ta trgovina je samo ena in še to samo v določenem centru. Hči me je prosila, da ji nekaj prinesem iz te trgovine, sem sploh že pozabila na to in me kar v trenutku prešine, da ji moram še to prinesti in kje zdaj bom iskala še to trgovino in glej stojim pod njo :o ;D
Ja, sturbucksov je res veliko, ampak, da ga dobiš pred nos v trenutku, ko bi spil kavo, je pa tudi fino, a ne ;D
No, in tako se mi dogaja večinoma za vse stvari, ko si jih zaželim, jih tudi dobim :)
Moram prav paziti, kaj si zaželim. Mogoče je pa to moj N  :J, ki je v 12. hiši in ga imam trenutno v T na MC.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #33 on: February 21, 2013, 12:34:45 PM »
Se bahaš?  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #34 on: February 21, 2013, 03:12:18 PM »
Člankov podružničnega portala štiriindvajsetih kur ne bi ravno navajal kot zaupanja vredno pisanje, ker se gredo le baba-čula-baba-kazala gugl-novinarstvo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #35 on: April 27, 2013, 03:24:18 PM »
Simbio...

Vsi imamo odgovore v sebi, vsi vemo, kam moramo, samo včasih malo zaidemo s poti, kot jaz temu rečem. In ja, najtežje se je včasih zanašati na svoje občutke, ali so pravilni, ali niso. Meni se čedalje bolj potrjuje, da to, kar čutim, kar slišim od znotraj, da je prav. Pa imam tudi jaz trenutke, ko enostavno temu ne zaupam, se zgubim. Takrat uporabim pripomočke ali pa enostavno vprašam za nasvet, če pes moli taco v pravo smer.

Tako kot si rekel, vsi imamo vse odgovore znotraj sebe, samo treba je it prek teh strahov in želja ega.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #36 on: September 08, 2014, 07:08:02 AM »
Že več kot leto nihče ne bluzi.  Mogoče lahko kdo med vami spet začne.  :laugh:

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #37 on: September 08, 2014, 11:04:54 AM »
sej niso mogli ko je bilo pa zaklenjeno. Evo Rena sedaj lahko bluziš na veliko  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #38 on: September 08, 2014, 11:16:52 AM »
sej niso mogli ko je bilo pa zaklenjeno. Evo Rena sedaj lahko bluziš na veliko  ;D

Hvala. Bom. Prejšnji navdih je sicer že odbluzil, a saj ne rabim dolgo čakat na novega  :P

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #39 on: September 08, 2014, 12:29:34 PM »
Ah sej zabluzit se da res hitro  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #40 on: September 08, 2014, 02:30:11 PM »
In to fejst
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #41 on: September 08, 2014, 08:24:52 PM »

Opažam da se eni po nesreči zaklepa.  Preveč bluzi.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #42 on: September 09, 2014, 11:10:06 AM »
hahahaha

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #43 on: September 09, 2014, 11:22:35 AM »
Torej bluz...V stilu: Danas sam luda, neznam što hoću...danas sam luda...želim samoču. Res? Polna luna je kriva, ne jz :). Bluzim ob 3 hours relaxing music in sem na trenutke osamljeno bitje in naslednji trenutek dvigam glavo, kaj bejba, dej zdaj svoje teorije na plan. Močna, pozitivna, zaupaj vesolju... Temu se reče: Bluz..ups...ne Blues nezavednih globin  :laugh:. Nezavednih, ok, tam ostanite, pa dajte mir  :P

Namesto 3 urne relaxing music grem zdaj na Josipo, pol pa kak udarn rock  :laugh:

Danas sam luda, ne znam sto hocu
danas sam luda, zelim samocu

Sutra cu opet znati sve sto treba
bit' cu slatka, bit' cu njezna
sutra cu opet voljeti sve ljude
dat' cu opet sve za druge

Ne govori nista vise
ne, ne pricaj mi sve te price
ne znam sto bih, ne znam
gdje sam, opasna sam

Ref.

Razdiru me neke cudne stvari
pun je Mjesec, zbrka u glavi
al' sutra cu opet biti ona stara
malo tuzna, ali snazna

Bit' cu opet ja uz tebe
voljeti cu opet sebe
bit' cu tvoja, bit' ce bolje
samo pusti da me prodje

Nekam se mi zdi, da je tud Josipa dala takšne trenutke skoz  ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #44 on: September 09, 2014, 11:59:37 AM »
Oh Josipa obvlada  ;)

Moja astro karta