IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Te karte so čudovite, prevajala jih je moja prijateljica, kot še par kompletov, ki so izšli pred kratkim.Če boš pri volji te še jaz prosim za sporočilo.Hvala, objem
Lahko še za meneHvala
Ker mi ni nihče nič podaril za božička, sem si danes kupila darilo. Karte so me kar poklicale, dobesedno so mi padle pred noge. Torej sem lastnica novih kart - Življenski namen. Kdor želi mu predam sporočilo za 2013, kaj bo v tem letu pomembno.
Še zame eno sporočilce, prosim. Pošiljam en objem!Jaz sem se tudi danes obdarovala
Quote from: Maja on December 27, 2012, 05:07:54 PMU, Jane, jaz bi tudi ...Hvala.Maja v letu 2013 se posveti nastopanju. Imaš naraven dar za govorjenje in prepričevanje ljudi. Zato razmisli o tej poti. Nastopanje vključuje več možnosti ( igranje, javno govorjenje, sodelovanje na seminarjih itd.)
U, Jane, jaz bi tudi ...Hvala.
Quote from: Jane on December 27, 2012, 11:55:45 AMKer mi ni nihče nič podaril za božička, sem si danes kupila darilo. Karte so me kar poklicale, dobesedno so mi padle pred noge. Torej sem lastnica novih kart - Življenski namen. Kdor želi mu predam sporočilo za 2013, kaj bo v tem letu pomembno.To bi se pa tudi jaz priporočal. Andres
Quote from: Jane on December 27, 2012, 06:47:21 PMQuote from: Maja on December 27, 2012, 05:07:54 PMU, Jane, jaz bi tudi ...Hvala.Maja v letu 2013 se posveti nastopanju. Imaš naraven dar za govorjenje in prepričevanje ljudi. Zato razmisli o tej poti. Nastopanje vključuje več možnosti ( igranje, javno govorjenje, sodelovanje na seminarjih itd.)Hvala, Jane ... Zaenkrat o sporočilu še razmišljam in se mi ne sanja, kaj bi pomenilo. Upam pa, da bodo kakršnekoli spremembe kmalu tu. Ker vse skupaj postaja malo noro ...
Jane, prosim
Quote from: Maja on December 28, 2012, 07:11:21 AMQuote from: Jane on December 27, 2012, 06:47:21 PMQuote from: Maja on December 27, 2012, 05:07:54 PMU, Jane, jaz bi tudi ...Hvala.Maja v letu 2013 se posveti nastopanju. Imaš naraven dar za govorjenje in prepričevanje ljudi. Zato razmisli o tej poti. Nastopanje vključuje več možnosti ( igranje, javno govorjenje, sodelovanje na seminarjih itd.)Hvala, Jane ... Zaenkrat o sporočilu še razmišljam in se mi ne sanja, kaj bi pomenilo. Upam pa, da bodo kakršnekoli spremembe kmalu tu. Ker vse skupaj postaja malo noro ... Meni je sicer prvo padlo na pamet kako športno nastopanje, ne vem kako si s tem?
Quote from: Jane on December 28, 2012, 07:13:46 AMQuote from: Maja on December 28, 2012, 07:11:21 AMQuote from: Jane on December 27, 2012, 06:47:21 PMQuote from: Maja on December 27, 2012, 05:07:54 PMU, Jane, jaz bi tudi ...Hvala.Maja v letu 2013 se posveti nastopanju. Imaš naraven dar za govorjenje in prepričevanje ljudi. Zato razmisli o tej poti. Nastopanje vključuje več možnosti ( igranje, javno govorjenje, sodelovanje na seminarjih itd.)Hvala, Jane ... Zaenkrat o sporočilu še razmišljam in se mi ne sanja, kaj bi pomenilo. Upam pa, da bodo kakršnekoli spremembe kmalu tu. Ker vse skupaj postaja malo noro ... Meni je sicer prvo padlo na pamet kako športno nastopanje, ne vem kako si s tem?Uh, kakšno tekmovanje odpade. Sem mislila kakšne pol leta nazaj na to, ampak sem videla, da mi ni do tega, da bi sodelovala v borbah egov. Šport je moj hobi in sprostilna tehnika in nočem spremenit tega v neko neprijetno obvezo.