Author Topic: Modrosti živalskega preročišča  (Read 48787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Modrosti živalskega preročišča
« on: January 23, 2013, 08:44:59 PM »
Če iščete kakšen navdih ob svojem razmišljanju, dvomih, je morda v pomoč tudi sporočilo kart Živalskega preročišča. Nocoj sem na voljo, če ne, bomo pa že nadaljevali, ko bomo lahko...  :-*

Offline Luna

• Mojster
Re: Modrosti živalskega preročišča
« Reply #1 on: January 23, 2013, 08:49:39 PM »
Rena, bi kar izkoristila ponudbo. Vprašanje imam v mislih  :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #2 on: January 23, 2013, 08:53:32 PM »
Juheej. Hvala draga :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #3 on: January 23, 2013, 09:01:30 PM »
Lunca, zate BIK. Finančno je simbol izobilja, rodovitnosti, moči, blaginje, vendar razmisli, kaj ti želi sporočiti, da se je zate postavil v obrnjeni smeri. Se težko motiviraš? Če ja, bi bilo dobro poiskati vzrok pomanjkanja motivacije.
Ali, kako uporabljaš svojo notranjo moč? Se kdaj prehitro razdražiš? Kako se odzivaš na draženje? Kako hitro te lahko nekdo ziritira? Morebiti kdaj svojo osebno moč izkoristiš za vpliv na druge?

Upam, da je sporočilo osvetlilo kakšno potko  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: January 23, 2013, 09:03:13 PM »
Prosim  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Luna

• Mojster
« Reply #5 on: January 23, 2013, 09:07:41 PM »
Lunca, zate BIK. Finančno je simbol izobilja, rodovitnosti, moči, blaginje, vendar razmisli, kaj ti želi sporočiti, da se je zate postavil v obrnjeni smeri. Se težko motiviraš? Če ja, bi bilo dobro poiskati vzrok pomanjkanja motivacije.
Ali, kako uporabljaš svojo notranjo moč? Se kdaj prehitro razdražiš? Kako se odzivaš na draženje? Kako hitro te lahko nekdo ziritira? Morebiti kdaj svojo osebno moč izkoristiš za vpliv na druge?

Upam, da je sporočilo osvetlilo kakšno potko  :-*

Najlepša hvala Rena, je osvetlilo potko in mi potrdilo moje razmišljanje zadnjih nekaj dni :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #6 on: January 23, 2013, 09:10:20 PM »

KRAVA. Ključne besede: prehrana, materinstvo, boginja.

Predstavnica živalskega preročišča, kravca, te bo povezala z zavestjo boginje. Preko tvojih prijateljev in otrok prihaja do tebe njena velikodušnost, zdravilna in hranilna sila. Prejela jo boš s hrano in pijačo, skozi tvoje sanje in še posebej s svetom narave, s katerim se še posebej poveži. Prinaša zaščito pred vsemi škodljivimi vplivi.

Poveži se s prisotnostjo te boginje, pridobila boš korist globokega in mirnega spanca. Ničesar ni treba storiti, da bi to izkusila, prepusti se nepretrganemu toku hranljive energije.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #7 on: January 23, 2013, 09:18:55 PM »
Prosim  :-*

MEDVED. Zate se je oglasila Prvobitna Mati, medvedja boginja, ki ti bo v pomoč pred vsemi nevarnostmi. Prav tako je tu medvedji bog, ki te vodi k intuiciji, ki ji lahko prisluhneš v tišini. Vendar je tu izpostavljen obratni pomen karte: ne prepusti se kakšni preveliki jezi, kakšnemu prvobitnemu izviru divjosti, ampak se v takem trenutku zateci k sočutju in razumu.  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #8 on: January 23, 2013, 09:19:33 PM »

KRAVA. Ključne besede: prehrana, materinstvo, boginja.

Predstavnica živalskega preročišča, kravca, te bo povezala z zavestjo boginje. Preko tvojih prijateljev in otrok prihaja do tebe njena velikodušnost, zdravilna in hranilna sila. Prejela jo boš s hrano in pijačo, skozi tvoje sanje in še posebej s svetom narave, s katerim se še posebej poveži. Prinaša zaščito pred vsemi škodljivimi vplivi.

Poveži se s prisotnostjo te boginje, pridobila boš korist globokega in mirnega spanca. Ničesar ni treba storiti, da bi to izkusila, prepusti se nepretrganemu toku hranljive energije.  :-*

Hvala Rena srce :-* :-* Lepo in na mestu sporočilce :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: January 23, 2013, 10:23:18 PM »
Jaz tudi, Rena, lepo prosim  :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #10 on: January 23, 2013, 10:38:29 PM »
Zate Saša pa GOS. Zdaj mi gre pa kar malo na smeh  :D. Gos ti sporoča: Pripravljena si prevzeti odgovornost za osnovanje družine ali sprejeti zavezo dolgoročnega partnerstva. Prav tako prinaša ustvarjalno in plodno silo ter dovoli, da se tej sili odpreš, varna v spoznanju, da bo tvoj odnos, družinsko ali delovno partnerstvo, zagotovil stabilno okolje, ki bo delovalo kot talilni lonček tvoje ustvarjalnosti. Gos namreč z močno navezanostjo na svojo družino in sposobnostjo, da leti izredno visoko, z ene celine na drugo, kaže, da je v vsakdanjem življenju mogoče biti oboje: prizemljen in poduhovljen.  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #11 on: January 23, 2013, 10:40:02 PM »
Lahko še jaz, prosim?
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: January 23, 2013, 10:43:11 PM »
Zate Saša pa GOS. Zdaj mi gre pa kar malo na smeh  :D. Gos ti sporoča: Pripravljena si prevzeti odgovornost za osnovanje družine ali sprejeti zavezo dolgoročnega partnerstva. Prav tako prinaša ustvarjalno in plodno silo ter dovoli, da se tej sili odpreš, varna v spoznanju, da bo tvoj odnos, družinsko ali delovno partnerstvo, zagotovil stabilno okolje, ki bo delovalo kot talilni lonček tvoje ustvarjalnosti. Gos namreč z močno navezanostjo na svojo družino in sposobnostjo, da leti izredno visoko, z ene celine na drugo, kaže, da je v vsakdanjem življenju mogoče biti oboje: prizemljen in poduhovljen.  :-*

Ja zakaj ti je šlo pa na smeh  :P

Drugače pa hvala, sem dobila odgovor na vprašanje.  :-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #13 on: January 23, 2013, 10:45:30 PM »

Ja zakaj ti je šlo pa na smeh  :P

Drugače pa hvala, sem dobila odgovor na vprašanje.  :-* :-* :-*

Kr tako, nč nč  :). Me veseli  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #14 on: January 23, 2013, 10:54:43 PM »
Lahko še jaz, prosim?

Sporočilo zate nosi MERJASEC. V tebi lahko prebudi duha bojevnika in pomaga najti smer življenja. Kliče te v "gozd", da bi odkrila skrivnost o sebi in svetu, svojo neukročeno moč. Tako kot ima svoje poti v gozdu, imamo tudi ljudje svoje poti v notranjem svetu. Preveri, če lahko svojo energijo uporabiš za pristna dejanja v svetu, ki hrepeni po poglobitvi in zdravljenju.  :-*