Author Topic: Modrosti živalskega preročišča  (Read 48801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Modrosti živalskega preročišča
« Reply #30 on: January 24, 2013, 05:53:41 PM »
Jaz bi tudi vprašala za eno sporočilo. Velikokrat sicer sanjam o živalih, od mravelj do jazbecev in orlov ;D in potem se trudim najti njihov pomen, tako da bi rada videla, katero sporočilo, bi mi tokrat prinesla.

Tako kot Saši, tudi zate GOS, le da se je karta postavila v obrnjen položaj. Kar pomeni, če prebereš njeno sporočilo, obratno. Morda si preveč zaskrbljena za svoje pravice, za svojo posest, za partnerja? Gosi si izberejo partnerja za vse življenje, vendar do njih niso posesivne. Že želimo nekaj, nekoga obdržati, ga bomo prej, če bomo razrahljali vezi, sprostili svoj strah in uspeh bo zgrajen na medsebojnem spoštovanju, svobodi. V bistvu, če uporabiva prispodobo, da goska nese zlata jajca, bova rekli, da bo to počela le, če bo dobro hranjena, spočita in dobre volje  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #31 on: January 24, 2013, 06:07:08 PM »
Ooooo, jaz bi tudi prosila.  :-* Hvala!  :-*

S tabo je KRAGULJ. Omogoča ti pogled na življenje iz perspektive in da se osvobodiš nepotrebne prtljage ter se povežeš s koreninami prednikov. Za nekaj časa se odmakni od dnevnih opravkov, da boš lahko v miru pregledala svoje življenje in uvidela soodvisnost med dogodki. Kragulj ti lahko pomaga zbrati manjkajoče dele sestavljanke. Ko boš spoznala svoje korenine, spoznala od kod prihajaš in kam si namenjena, se ti bo življenje napolnilo z navdihom in navdušenjem, svoje odločitve boš ponovno sprejemala z zaupanjem.

Ekola, meditiraj in se pri tem obračaj na duh kragulja, ki ga prosi, naj te vodi v širjave in omogoči pravo perspektivo.

Čudovito, Rena! Najlepša hvala!  :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #32 on: January 24, 2013, 06:08:18 PM »
Tud jaz Rena tebe in živalce prosim za sporočilo glede trenutne situacije, hvala  :)

Zate, draga, je tu ČEBELA, ven sta padli pa še TJULENJ in OREL. Za tjulna si preberi pri Tejki prosim.

ČEBELA te vabi k praznovanju. Morda imaš poseben razlog, morda pa moraš enostavno praznovati čudež in skrivnost življenja. Ljudje moramo vsake toliko časa, vsaj na 6 tednov, praznovati, se srečevati, družiti, uživati v družbi drug drugega. Čebela nam pripoveduje, da lahko živimo skupaj in v slogi, ne glede na to, kako nemogoče se to zdi. Ko se poistovetimo z naravo, se poklonimo soncu, se poklonimo duhu boginje čebele, lahko tudi delamo in živimo skupaj.

OREL, na katerega se nasloni v meditaciji in ga prosi, da te vodi, ti bo pomagal videti svoje življenje s širšega zornega kota. To ti bo omogočilo sprejemati odločitve in jasno začrtati cilje. Je mogočen, pogumen in krepak zaveznik, svojo moč črpa iz sonca, dovoli mu, da dela zate in posredoval ti bo čut za pogum. Usposobil te bo za dvige na novih področjih, dovolil, da se odcepiš od vsakodnevnih vznemirjenj in skrbi, omogočil doumeti pretanjene pojme. Če ga sprejmeš, ti bo pokazal tudi, kako se obnoviš, pomladiš, s potopitvijo v jezero, jezero srca. :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #33 on: January 24, 2013, 06:09:03 PM »
Čudovito, Rena! Najlepša hvala!  :-* :-*
Prosim Pika. Meni se je tudi zdelo fajn  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #34 on: January 24, 2013, 06:20:00 PM »
Rena, prosim <3

In še draga Tea  :-*. Sporočilo ti pošilja VIDRA. Prepusti se toku življenja, da spet postaneš otrok. Dovoli si svobodo, zadovoljstvo sprostitve in pozabi svoje dnevne skrbi. Preživi dan ali konec tedna drugače, zabavaj se, čeprav ti bi tvoja praktična narava prišepetavala, da si za to ne moreš vzeti časa. Globoko v sebi veš, da moraš poskrbeti zase, da boš lahko resnično koristila drugim. Morda prihaja v tvoje življenje nekdo ali nekaj, ki te bo ponovno naučil, kako se je mogoče igrati. Igrivost te na nek način prav tako lahko pripelje do modrosti "nenaučenega".  :-*

Zate je padla še ena karta, ki pa sem jo v prejšnjih sporočilih že opisala. Le v kateri se morda čutiš, vidiš? Lahko pa mi komentiraš tudi na privat  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #35 on: January 24, 2013, 06:49:50 PM »
Uuuuu žvale <3 :) Ko bo čas bi tudi jaz eno.

TJULENJ. Si predstavljaš pesem tjulnov, katerih zvoke ublaži in iz daljave prinaša voda? Gotovo zvenijo skrivnostno, podzavestno nas spominjajo na našo prvinskost, na naš izvor, prišli smo iz vode. To je klic nezavednega, iz voda našega rojstva, iz naših začetkov na zemlji. V strahu, da ti zvoki v nas ne obudijo poplave čustev, skušamo to zatreti.

Ne dopusti tega. Odpri se šepetu nezavednega, ženstvenega, tvojim sanjam, hrepenenje bo v tvoje življenje prineslo preobrazbo, zdravljenje in ljubezen.

Uaaaau najlepša ti hvala.
Veš zanimivo je, (ker si ravno tjulna povlekla) da sem prav danes med delom razmišljala kako sem imela nekoč kot otrok ideje, da bi se v veterini specializirala za morske sesalce (pa pse in mačke hahaha).
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #36 on: January 24, 2013, 06:51:53 PM »
Uaaaau najlepša ti hvala.
Veš zanimivo je, (ker si ravno tjulna povlekla) da sem prav danes med delom razmišljala kako sem imela nekoč kot otrok ideje, da bi se v veterini specializirala za morske sesalce (pa pse in mačke hahaha).

Pa res uaaaauuu  :D :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: January 24, 2013, 07:07:41 PM »
Rena, prosim <3

In še draga Tea  :-*. Sporočilo ti pošilja VIDRA. Prepusti se toku življenja, da spet postaneš otrok. Dovoli si svobodo, zadovoljstvo sprostitve in pozabi svoje dnevne skrbi. Preživi dan ali konec tedna drugače, zabavaj se, čeprav ti bi tvoja praktična narava prišepetavala, da si za to ne moreš vzeti časa. Globoko v sebi veš, da moraš poskrbeti zase, da boš lahko resnično koristila drugim. Morda prihaja v tvoje življenje nekdo ali nekaj, ki te bo ponovno naučil, kako se je mogoče igrati. Igrivost te na nek način prav tako lahko pripelje do modrosti "nenaučenega".  :-*

Zate je padla še ena karta, ki pa sem jo v prejšnjih sporočilih že opisala. Le v kateri se morda čutiš, vidiš? Lahko pa mi komentiraš tudi na privat  ;)

Hvala draga  :-*

Jap .... se oglasim  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #38 on: January 24, 2013, 07:23:21 PM »
Rena, ce smem-jaz bi tudi povprasala, katera zival je v meni  :o :laugh:
nooo, katera nosi sporocilo zame :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #39 on: January 24, 2013, 07:32:25 PM »
Rena, prosim <3

Hvala draga  :-*

Jap .... se oglasim  ;)

Hm, dons kot ČEBELA, ki ji pridno dela in ji poberejo ves med  :o
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #40 on: January 24, 2013, 07:38:58 PM »
Tud jaz Rena tebe in živalce prosim za sporočilo glede trenutne situacije, hvala  :)

Zate, draga, je tu ČEBELA, ven sta padli pa še TJULENJ in OREL. Za tjulna si preberi pri Tejki prosim.

ČEBELA te vabi k praznovanju. Morda imaš poseben razlog, morda pa moraš enostavno praznovati čudež in skrivnost življenja. Ljudje moramo vsake toliko časa, vsaj na 6 tednov, praznovati, se srečevati, družiti, uživati v družbi drug drugega. Čebela nam pripoveduje, da lahko živimo skupaj in v slogi, ne glede na to, kako nemogoče se to zdi. Ko se poistovetimo z naravo, se poklonimo soncu, se poklonimo duhu boginje čebele, lahko tudi delamo in živimo skupaj.

OREL, na katerega se nasloni v meditaciji in ga prosi, da te vodi, ti bo pomagal videti svoje življenje s širšega zornega kota. To ti bo omogočilo sprejemati odločitve in jasno začrtati cilje. Je mogočen, pogumen in krepak zaveznik, svojo moč črpa iz sonca, dovoli mu, da dela zate in posredoval ti bo čut za pogum. Usposobil te bo za dvige na novih področjih, dovolil, da se odcepiš od vsakodnevnih vznemirjenj in skrbi, omogočil doumeti pretanjene pojme. Če ga sprejmeš, ti bo pokazal tudi, kako se obnoviš, pomladiš, s potopitvijo v jezero, jezero srca. :-*

Sem brez besed ... kakšna močna in pomembna sporočila.
Iskrena hvala tebi Rena  :-* in živalcam  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #41 on: January 25, 2013, 06:25:14 AM »
Rena, ce smem-jaz bi tudi povprasala, katera zival je v meni  :o :laugh:
nooo, katera nosi sporocilo zame :-*

V tebi, Moi, je pa kar zmaj  ;). In to Zmaj ognja. Jz sem ga tudi prejšnjikrat dobila. Prinaša ti življenjsko silo, navdušenje, pogum, rastočo sposobnost premagovanja ovir, energijo za spopadanje s težavami. Sprejmi ga za svojega zaveznika, pomagal ti bo pri sposobnostih vodenja. Previdno bo prilival gorivo na notranji ogenj, ki je lahko natančno voden, da spelješ življenjske naloge.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #42 on: January 25, 2013, 07:09:27 AM »
ohohooooo, tega pa potrebujem!

Hvala, Rena :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #43 on: January 25, 2013, 08:54:18 AM »

Zate pa ne samo žival, kar ZMAJ VODE.  ;) Iz dna bo na svetlo prinesel skrite stvari, spomine ali želje, ki so dolgo ležali nekje potlačeni. Preplavili te bodo in na začetku bo lahko neprijetno. Če se boš s to izkušnjo soočila pogumno in sočutno, te bo na koncu pripeljala do večjih izkušenj, ravnovesja, občutka povezanosti z vsem, stanovitnosti.

Zelo zanimivo sporočilo!
Hvala Rena  :-*

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #44 on: January 25, 2013, 11:35:47 PM »
Lepo prosim za eno sporočilce ;)

Sporočilo ti nosi VOLK. Prinaša močan občutek za zvestobo, notranjo moč in intuicijo. A tudi učenje. Včasih je treba prestopiti ovire, se podati v tveganja, prestopiti meje "normalnega" obnašanja, da bi se učili in rastli. Čeprav se zdi to boleče. Ne boj se notranjih sil in moči, ki jih čutiš v samoti. Celo v najtemnejših kotičkih je najti pogum in tovarištvo.  :-*

Rena, hvala!  :-* ravno to se mi dogaja; zelo močno sporočilo   ;D