Author Topic: Modrosti živalskega preročišča  (Read 48786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
Re: Modrosti živalskega preročišča
« Reply #45 on: January 26, 2013, 10:44:48 AM »
Jaz bi tudi vprašala za eno sporočilo. Velikokrat sicer sanjam o živalih, od mravelj do jazbecev in orlov ;D in potem se trudim najti njihov pomen, tako da bi rada videla, katero sporočilo, bi mi tokrat prinesla.

Tako kot Saši, tudi zate GOS, le da se je karta postavila v obrnjen položaj. Kar pomeni, če prebereš njeno sporočilo, obratno. Morda si preveč zaskrbljena za svoje pravice, za svojo posest, za partnerja? Gosi si izberejo partnerja za vse življenje, vendar do njih niso posesivne. Že želimo nekaj, nekoga obdržati, ga bomo prej, če bomo razrahljali vezi, sprostili svoj strah in uspeh bo zgrajen na medsebojnem spoštovanju, svobodi. V bistvu, če uporabiva prispodobo, da goska nese zlata jajca, bova rekli, da bo to počela le, če bo dobro hranjena, spočita in dobre volje  ;)

Hvala ti Rena :-* Ja, zaskrbljena sem ... kar za vse po vrsti, ne samo za partnerja :-X če malo karikiram, skrbi me že zato, ker me skrbi. Zgleda, da ne vem več kako je biti sproščen in nezaskrbljen ::)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #46 on: January 26, 2013, 12:32:10 PM »

Hvala ti Rena :-* Ja, zaskrbljena sem ... kar za vse po vrsti, ne samo za partnerja :-X če malo karikiram, skrbi me že zato, ker me skrbi. Zgleda, da ne vem več kako je biti sproščen in nezaskrbljen ::)

A ni to žalostno, Fresita? In hudo? Začni z majhnimi koraki, določi si trenutke, ko boš zavestno brez skrbi. Recimo, sprehod v naravo. Pred tem nekajkrat globoko vdihni, vizualiziraj, kako skrbi zaviješ v malho, jo pošlješ k univerzalni energiji, ali pa prosiš duha goske, da jo odnese in odvrže, ter se odločiš, da boš za začetek vsaj uro na dan brez skrbi. A prav?  ;)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #47 on: January 28, 2013, 08:03:48 PM »

A ni to žalostno, Fresita? In hudo? Začni z majhnimi koraki, določi si trenutke, ko boš zavestno brez skrbi. Recimo, sprehod v naravo. Pred tem nekajkrat globoko vdihni, vizualiziraj, kako skrbi zaviješ v malho, jo pošlješ k univerzalni energiji, ali pa prosiš duha goske, da jo odnese in odvrže, ter se odločiš, da boš za začetek vsaj uro na dan brez skrbi. A prav?  ;)

E ja, žalostno, žalostno. Tako hitro te posrka v ta vrtinec skrbi, da se še zaveš ne kdaj & kako.

Hvala :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #48 on: November 01, 2017, 02:38:57 PM »
O tukaj bi tudi lahko malo oživelo. Kdo za sporočilo živalskega preročišča?  ;D

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #49 on: November 01, 2017, 04:09:33 PM »
Se postavljam v vrsto!

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #50 on: November 01, 2017, 04:17:42 PM »
Jaz tudi za eno sporočilce.
Hvala.  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #51 on: November 01, 2017, 04:23:17 PM »
Jaz bi tudi. Hvala.  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #52 on: November 01, 2017, 06:42:10 PM »
Prosim.
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #53 on: November 01, 2017, 06:49:41 PM »
Se postavljam v vrsto!

Gos. Ključne besede: budnost, opreznost, starševstvo, ustvarjalnost.

Zanimivo, da si dobila ravno to karto. Gos ti prinaša ustvarjalno in plodno silo in ti dovoli, da se tej sili odpreš. Družina, odnos ali delovno partnerstvo ti daje varnost, v takšni stabilnosti pa si lahko ustvarjalna. Gos je namreč navezana na družino, hkrati pa leti izredno visoko, z ene celine na drugo. Kar kaže, da je v vsakdanjem življenju možno bit oboje: hkrati prizemljen in poduhovljen.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #54 on: November 01, 2017, 06:53:26 PM »
Jaz tudi za eno sporočilce.
Hvala.  :)

Zate pa kar Zmaj ognja  8). Prinaša ti življenjsko silo, navdušenje, pogum ter rastočo sposobnost in energijo za spopadanje s težavami življenja. Gorivo na notranji ogenj bo prilival previdno, da boš lahko delovala natančno in vztrajno za dosego svojih ciljev.  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #55 on: November 01, 2017, 07:00:16 PM »
Tudi jaz prosim, hvala  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #56 on: November 01, 2017, 07:01:18 PM »
Jaz bi tudi. Hvala.  :-*

Olala. Zmaj zemlje. Moč. Zmožnost. Dragocenosti. To so ključne besede. Zmajčič te opominja na moči in sposobnosti, ki jih imaš v sebi. V preteklosti se je morda zdelo, da ti brani dostop do teh notranjih moči, a sedaj se sooči s spoznanjem, da je ta zabranjen dostop v resnici podoba tebe same. Ko boš spoznala in vzljubila svojega notranjega branitelja, boš lahko v celoti odklenila svoje srce. Hkrati se boš znašla v raziskovanju lepote in moči, ki leži v srcih ljudi okoli tebe, predvsem pa v zemlji sami.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #57 on: November 01, 2017, 07:10:02 PM »
Prosim.

Konj. Ključne besede: boginja, zemlja, potovanje.

Duh te živali nas kliče na pot, potovanje. To je lahko želja po potovanju v fizični obliki ali pa potovanju po snovnem svetu. Konj ti prinaša energijo, hitrost in te povezuje s silami zemlje in sonca. Boginja konja je zaščitnica zaključenega kroga življenja, torej potovanja od rojstva do smrti. V življenju se naslanjaj na duha Konja in vodil te bo v vsaki stopinji kroga življenja. S tem bo v tebi naraščal občutek udobja in varnosti, samozavesti, saj boš vedela, da te ta boginja vodi skozi tvoje korake.  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #58 on: November 01, 2017, 07:16:10 PM »
Se postavljam v vrsto!

Gos. Ključne besede: budnost, opreznost, starševstvo, ustvarjalnost.

Zanimivo, da si dobila ravno to karto. Gos ti prinaša ustvarjalno in plodno silo in ti dovoli, da se tej sili odpreš. Družina, odnos ali delovno partnerstvo ti daje varnost, v takšni stabilnosti pa si lahko ustvarjalna. Gos je namreč navezana na družino, hkrati pa leti izredno visoko, z ene celine na drugo. Kar kaže, da je v vsakdanjem življenju možno bit oboje: hkrati prizemljen in poduhovljen.  :-*

Draga Rencica, hvala! Je starsevstvo kar centralna tema mojega zivljenja trenutno, iskanje pravega, stabilnega okolja pa tudi! Imam obcutek, da bo pri temu pomagala taduhovna plat. ;) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #59 on: November 01, 2017, 07:19:45 PM »
Tudi jaz prosim, hvala  :-*

Cvetka, tudi zate Gos. Preberi pri Missy, dodajam pa še tole misel. Še razmišljaj o svoji družini, tvojem odnosu do njih in njih do tebe. Kje ostajaš prizemljena in varna ob njih, kje pa je točka, ko lahko svobodno poletiš in osvajaš ustvarjalne oceane tja do druge celine.  :-*