Author Topic: Modrosti živalskega preročišča  (Read 48796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Modrosti živalskega preročišča
« Reply #60 on: November 01, 2017, 07:21:24 PM »
Je starsevstvo kar centralna tema mojega zivljenja trenutno, iskanje pravega, stabilnega okolja pa tudi! Imam obcutek, da bo pri temu pomagala taduhovna plat. ;) :-*

:-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #61 on: November 01, 2017, 07:28:50 PM »
Tudi jaz prosim, hvala  :-*

Cvetka, tudi zate Gos. Preberi pri Missy, dodajam pa še tole misel. Še razmišljaj o svoji družini, tvojem odnosu do njih in njih do tebe. Kje ostajaš prizemljena in varna ob njih, kje pa je točka, ko lahko svobodno poletiš in osvajaš ustvarjalne oceane tja do druge celine.  :-*
Rena, družina je zame res nekaj svetega, zanjo bi dala in sem dajala vse. In prav zaradi tega odlašam in odlašam s svobodnim poletom, mi še ni jasno, kje je prava točka. Hvala ti.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #62 on: November 01, 2017, 07:30:46 PM »
Rena, družina je zame res nekaj svetega, zanjo bi dala in sem dajala vse. In prav zaradi tega odlašam in odlašam s svobodnim poletom, mi še ni jasno, kje je prava točka. Hvala ti.

Cvetka, ko boš poletela visoko nad nami, pa glasno zagagaj in te bomo veseli slišali  ;)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #63 on: November 01, 2017, 09:34:01 PM »
Prosim tudi jaz.  :-*
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #64 on: November 01, 2017, 10:08:16 PM »
Jaz bi tudi. Hvala.  :-*

Olala. Zmaj zemlje. Moč. Zmožnost. Dragocenosti. To so ključne besede. Zmajčič te opominja na moči in sposobnosti, ki jih imaš v sebi. V preteklosti se je morda zdelo, da ti brani dostop do teh notranjih moči, a sedaj se sooči s spoznanjem, da je ta zabranjen dostop v resnici podoba tebe same. Ko boš spoznala in vzljubila svojega notranjega branitelja, boš lahko v celoti odklenila svoje srce. Hkrati se boš znašla v raziskovanju lepote in moči, ki leži v srcih ljudi okoli tebe, predvsem pa v zemlji sami.  :-*

Uuuuuu, Rena, zelo všeč, hvala! :-* :-*
Je kar na mestu. Se mi zdi, da se mi vračajo moči, ki so nekaj časa spale.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #65 on: November 02, 2017, 06:53:24 AM »
Še zame prosim  :-*
Hvala  ;)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #66 on: November 02, 2017, 08:09:18 AM »

Hehe Saška, zate Čebela  ;D. Ključne besede: skupnost, praznovanje, organizacija.

Čebela ti pripoveduje, da lahko živimo skupaj in v slogi, ne glede na to, kako nemogoče se včasih zdi. To lahko storimo, ko se poistovetimo z naravo, se veselimo sonca, se prepustimo naravnemu ritmu. Človeška bitja potrebujemo družbo, srečanja in tudi praznovanja, sprostitev, vsaj vsakih šest tednov. Če se počutiš iztrgana iz prostora, če nisi prepričana, kakšna je tvoja vloga v svetu, razmisli o svoji vlogi v življenju. Ne pozabi, čebela pozna trdo delo, a pozna tudi svoj prostor v splošni organizaciji, pozna obdobja trdega dela ter obdobja počitka.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #67 on: November 02, 2017, 08:18:34 AM »
Še zame prosim  :-*
Hvala  ;)

Zate pa ena ptička, Stržek. Ključne besede: ponižnost, premetenost, bog.

Ta majčkeni potepušček ter hkrati stalnica tvojo pozornost obrača na majhne stvari. Govori ti, da je lepota v majhnih stvareh. Uresničitve ne boš našla v sijaju in očitni moči, pač pa v ponižnosti, nežnosti, tankočutnosti. Za dosego dobrega namena bodi pozorna opazovalka, šegava, premetena, na pozitiven način. Po tej poti in na ta način lahko s gospodarnostjo, trudom in fer delitvijo resursov dosežeš velike stvari. Po drugi strani pa, preveri, če se napram drugim ne postaviš še preveč nežno in milo, nevidno. Ker si v resnici ne upaš izraziti svojih bogatih sposobnosti.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #68 on: November 02, 2017, 08:19:25 AM »
Uuuuuu, Rena, zelo všeč, hvala! :-* :-*
Je kar na mestu. Se mi zdi, da se mi vračajo moči, ki so nekaj časa spale.

Pika, super  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #69 on: November 02, 2017, 09:08:07 AM »
Jaz bi tudi prosim  :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #70 on: November 02, 2017, 09:22:52 AM »

Hehe Saška, zate Čebela  ;D . Ključne besede: skupnost, praznovanje, organizacija.

Čebela ti pripoveduje, da lahko živimo skupaj in v slogi, ne glede na to, kako nemogoče se včasih zdi. To lahko storimo, ko se poistovetimo z naravo, se veselimo sonca, se prepustimo naravnemu ritmu. Človeška bitja potrebujemo družbo, srečanja in tudi praznovanja, sprostitev, vsaj vsakih šest tednov. Če se počutiš iztrgana iz prostora, če nisi prepričana, kakšna je tvoja vloga v svetu, razmisli o svoji vlogi v življenju. Ne pozabi, čebela pozna trdo delo, a pozna tudi svoj prostor v splošni organizaciji, pozna obdobja trdega dela ter obdobja počitka.  :-*

Joooj, čebelica!!! Hvala, draga, močno sporočilo.  :-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #71 on: November 02, 2017, 09:31:13 AM »

Krava  8) Ključne besede: prehrana, materinstvo, blaginja.

Predaj se toku zavesti, kjer se predaš velikodušnosti, zdravilni in hranilni sili, ki do tebe prihaja preko prijateljev, otrok, obilja hrane in pijače, sveta narave. Živeti v barvi te energije ti prinaša tudi zaščito pred vsemi škodljivimi vplivi, prinaša ti mirno spanje. Zaupaj. Verjami, da obstaja nepretrgan tok energije, ki teče do vsakega od nas in ničesar ni treba storiti zanj. Vprašaj se, ali lahko to verjameš? In ali, če verjameš v to, da so tvoji viri omejeni, koliko se ti bojiš dati polno iz svojega srca? Toda daješ lahko samo, če tudi prejemaš. Kako sproščeno znaš sprejemati ljubezen in skrb drugih?  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #72 on: November 02, 2017, 09:32:18 AM »
Joooj, čebelica!!! Hvala, draga, močno sporočilo.  :-*

:-*  :D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #73 on: November 02, 2017, 09:42:44 AM »

Krava  8) Ključne besede: prehrana, materinstvo, blaginja.

Predaj se toku zavesti, kjer se predaš velikodušnosti, zdravilni in hranilni sili, ki do tebe prihaja preko prijateljev, otrok, obilja hrane in pijače, sveta narave. Živeti v barvi te energije ti prinaša tudi zaščito pred vsemi škodljivimi vplivi, prinaša ti mirno spanje. Zaupaj. Verjami, da obstaja nepretrgan tok energije, ki teče do vsakega od nas in ničesar ni treba storiti zanj. Vprašaj se, ali lahko to verjameš? In ali, če verjameš v to, da so tvoji viri omejeni, koliko se ti bojiš dati polno iz svojega srca? Toda daješ lahko samo, če tudi prejemaš. Kako sproščeno znaš sprejemati ljubezen in skrb drugih?  :-*

Hvala Rena :* zelo na mestu sporocilo:*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #74 on: November 02, 2017, 10:10:08 AM »
Ja prosim, če imaš še voljo in čas. Hvala.