Author Topic: Modrosti živalskega preročišča  (Read 48726 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Modrosti živalskega preročišča
« Reply #120 on: September 17, 2024, 04:15:33 PM »
Odvisno od viška česa.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #121 on: September 17, 2024, 05:37:38 PM »
Odvisno od viška česa.
Ja :o, Plutona je kmalu dost.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #122 on: September 18, 2024, 08:40:38 AM »
Se priporočam tudi jaz.  :-*

Volk ti prinaša močan občutek za zvestobo, notranjo moč in intuicijo, pa tudi učenje. Včasih je treba preskočiti ovire, se podati v tveganja in stopiti preko območja "normalnega" obnašanja, da bi se učili in rasi, čeprav se prestop teh meja lahko zdi neprivlačen, celo boleč.
Hvala.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #123 on: September 18, 2024, 08:26:13 PM »
Maja, bi prosila se zame, kaj mi zivalski vodnik sporoca.

Sanjalka, zate sem izvlekla jelena.
Prinaša ti milino, dostojanstvo in poštenost. V trenutkih ranljivosti ti bo prinesel mir in moč, pomagal pa ti bo tudi, da si pridobiš ali obdržiš neodvisnost.

Ooo kaksno lepo sporocilo…ga zelo mocno cutim…tudi neodvisnost je prisotna ze kar nekaj casa…ne vem, ce sem tukaj na forumu ze povedala, da sem v zacetku leta 2022 pustila sluzbo in zacela popolnoma samostojno pot…
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #124 on: September 19, 2024, 07:14:20 AM »

Prinaša ti milino, dostojanstvo in poštenost. V trenutkih ranljivosti ti bo prinesel mir in moč, pomagal pa ti bo tudi, da si pridobiš ali obdržiš neodvisnost.

Ooo kaksno lepo sporocilo…ga zelo mocno cutim…tudi neodvisnost je prisotna ze kar nekaj casa…ne vem, ce sem tukaj na forumu ze povedala, da sem v zacetku leta 2022 pustila sluzbo in zacela popolnoma samostojno pot…

Ti čestitam, Sanjalka.
Sama dobro vem, koliko poguma je potrebnega za tako odločitev. :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #125 on: September 19, 2024, 03:19:36 PM »

Ti čestitam, Sanjalka.
Sama dobro vem, koliko poguma je potrebnega za tako odločitev. :-*

Hvala Maja.
Po 33-ih letih redne sluzbe ter se 10 let vzporedno terapevtske prakse, sem koncno prisla samo na delo s klienti…
Ko zdaj gledam nazaj kaj vse sem delala in to koliko let, koliko razlicnih zahtevnih vlog opravljala, se ne cudim izgorelosti, ki sem jo dozivela in mi je bila z danasnje percepcije, pravzaprav odresitev, da sem lahko opustila precejsen del vsega kar sem pocela vsa ta leta…sem vkljucujem seveda ne samo poslovno zivljenje, ampak tudi privat…dolga pot za premik znotraj sebe je bila potrebna… :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.