Zakaj ta tema?
Zadnje čase me večkrat sprašujejo kako komunicirati z angeli, kakšna so pravila, pa me je večkrat prešinilo, da bi bilo mogoče dobro v posebni temi bolj ciljno kaj napisati o tem, da bo na enem mestu iskanje lažje.
Pa sem opustila misel, pa me je kar nekako "zasledovala", danes zjutraj se mi je pa "pripeljal" pričujoči naslov zelo konkretno v misli.
Pred forumom sem šla še na mail pogledat, pa je bil nov mail tam pod naslovom "Your personal relationship with God".
To me je dokončno prepričalo, da odprem ta topic, saj sem ravno o tej temi hotela pisati na začetku.
Tukaj bo torej govora o tem kako se lotiti komunikacije z Božanskim / Bogom / Stvarnikom / Izvorom / Angeli.
Zakaj toliko različnih izrazov?
Vsak naj si za svojo komunikacijo izbere tistega, ki mu je osebno najbližji.
Načinov komunikacije z angeli, božanskim principom je mnogo, ni formul, čeprav jih v zadnjem času moderne knjige predpisujejo po tekočem traku, bolj ali manj iskreno, z bolj ali manj "strogimi" pravili.
Vsak od nas je edinstvena podoba Božanskega Izvora, zato se vsak izraža na drugačen način.
Najpomembnejši je iskren oseben odnos z božanskim in angelskim kraljestvom, to pa lahko ustvari le vsak sam na njemu lasten način.
Saj so neka osnovna pravila, triki, kako gre lažje, zakaj kdaj ne gre, ali se vsaj zdi da se nič ne dogaja.
Tudi o tem nekaj v nadaljevanju.
Za začetek le še dve stvari:
v Bibliji je stavek:
Če ne postanete kot otroci, ne boste vstopili v nebeško kraljestvo.
Pitagora pa je rekel:
Največja ovira pri rasti je navada.