Author Topic: Angelski ABC  (Read 36010 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Angelski ABC
« Reply #30 on: November 23, 2007, 01:37:26 PM »
Sicer ne paše sem, oprosti Nensi.
Pikica ko bo Jupiter zajadral preko AS in naredil trigon na tvojo Luno, takrat bo zagotovo  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #31 on: November 23, 2007, 01:38:26 PM »
Se zelo strinjam s tabo, vedno je najboljše svoj občutek poslušat, zato jaz zase npr. časovno puščam naj bo to takrat, ko je najprimerneje.

Teorij je pa malo morje, tako kot knjig, vsak se mora pa sam odločit kaj bo izbral, saj ravno v tem je bistvo - svobodna volja.

Se strinjam. Občutek je najpomembnejši  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #32 on: November 23, 2007, 01:40:04 PM »
 ;) hi, hi sem že gledala...to bo šele naslednje leto  ::). Takrat bi jaz že rodila  ;D ;D ;D

No ja morm bit bolj strpna se bo treba naučit.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #33 on: November 23, 2007, 02:05:59 PM »
Veš jaz vedno pri prošnjah, manifestacijah, željah, kakorkoli jih že imenujemo kot neke vrste "varovalko" na koncu dodam:

Zgodi se, kot je v moje najvišje dobro.
Zgodi se božja volja in ne moja.

To je dobro zato, ker če kaj kar si želimo ni ok za nas, s tem to izničimo in se ne bo zgodilo, bo šlo pač po božanskem planu, ki je za nas najprimernejši.

Če tega ne naredimo, si zaželimo tudi kaj kar ni za nas ok, ker smo prosili se zgodi, saj skozi izkušnje potem to tudi ugotovimo, pri otročkih, kot je rekla Tea se pa res ni za zmotit.

Sem to napisala, ker sem se ob branju odgovora, ki ga je dala Tea v zvezi s karmo zavedla, da je meni to samoumevno, vsem pa mogoče ni.

Tea zelo hvala za pripombo  :-*, vedno moramo biti pozorni na besede.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #34 on: December 09, 2007, 08:24:14 PM »
Meddimenzijski portali

so močne energijske točke, mesta, preko katerih lahko ljudje komuniciramo z bitji iz drugih dimenzij.

Večina teh portalov je enosmernih, višja bitja lahko pridejo skoznje in komunicirajo z nami.

Redki portali so dvosmerni, skozi njih sprejemamo sporočila, lahko pa jih tudi pošiljamo.

Stonehenge v Angliji je tak dvosmerni portal, ki je v tem obdobju popoloma odprt.
Najmočnejši portal na Zemlji je Machu Pichu v Peruju.
Avebury v Angliji je Zemeljska srčna čakra.

Ti portali so vrata za vstop angelov, nezemljanov. To so bile najsvetlejše točke.

Zanje so včasih skrbeli posebni varuhi s posebnimi obredi, s katerimi so zagotavljali njihovo zaščito. Ker smo te obrede zaščite opustili, lahko skoznje pridejo tudi negativne sile, zato se moramo pri delu s temi bitji sami vedno zaščititi.

V preteklih tisočih letih smo zanemarjali rituale zaščite, v vesolje pošiljali ogromne količine strahu in negativnosti, kar je omogočalo temnim silam, da še eksistirajo in se nam približajo.

Angeli in ostala svetlobna bitja želijo delati z nami, nam pomagati. Od nas morajo prejeti vibracije ljubezni, da bi lahko prišli. Energija ljubezni ki jo izžarevamo, je njihova "hrana".

Ko skozi portale pošiljamo v univerzum zahvalo, ljubezen, in druge visoke vibracije, s tem pošiljamo poziv višji zavesti naj pride k nam.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #35 on: December 09, 2007, 09:10:22 PM »
Hvala, nensi za to lepo sporočilo :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #36 on: December 13, 2007, 12:39:20 AM »
Ker se sam ne spoznam na angele verjamem, da v tej temi lahko pripomorem drugače.  Našel sem pesem, ki jo bom ob prlilki uporabil tudi v AGT, do takrat pa brez dvoma velja, da gre za anglesko pesem.   
Moje priporočilo.  Naložite si to pesem iz linka, zaprite oči čutite. Enako lahko stori vaš partner ali kar cela družina.  Preprosto sem prepričan, da vam bo šlo vsaj tisti dan lepše v medsebojnih odnosih.  Pa veliko lepega vam želim.

http://ia300104.us.archive.org/1/items/Walking_In_The_Air/ChloeWalking.mp3

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #37 on: December 13, 2007, 08:47:00 AM »
Zelo lepa pesem Andres, hvala ti zanjo.  :-*

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #38 on: December 13, 2007, 12:34:26 PM »
Pesem je prekrasna. Glasba pa nam včasih pove in da več, kot tisoč besed.
Hvala, Andres :)

Srečno ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #39 on: December 13, 2007, 12:45:21 PM »
No zdaj pa tisti, ki (če) delate kaj z angeli to glasbo lahko tudi uporabite, ko o njih berete, ko s kartami delati, karkoli.   Bo večji afekt, v to sploh ne dvomim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #40 on: January 03, 2008, 09:40:22 AM »
Zaupati vase

je težko, je skoraj lažje zaupati nasvetu nekoga drugega, kot pa temeljito pogledati vase in poiskati prave odgovore.

Ko se odločamo, da se obrnemo po nasvet k neki osebi, bi bilo dobro pogledati, kako pa ta oseba sploh zna pomagati sama sebi.
Ko ugotovimo da večina ljudi tudi ne ve, kdo v resnici so in kako si pomagati, jih bomo lažje prenehali spraševati o tem, kdo smo pa mi.

Odobravanje ali nestrinjanje drugih z našimi dejanji bi nam moralo biti popolnoma vseeno. Zakaj pa je tako pomembno kaj si mislijo o nas?
Za kakovost našega življenja je važno edinole, kaj si mislimo o sebi sami.

Drugi tako ali tako vedno pričakujejo da bomo taki, da bo ugajalo njim. Bodimo taki kot smo, da bomo ugajali sami sebi!

Zakaj pa sploh potrebujemo potrditev in zadovoljstvo drugih, če pa še sami s sabo niso zadovoljni, kako naj bodo potem zadovoljni šele z nami?

Če nikoli ne skočimo, ne moremo niti vedeti, kako lepo je leteti.
Ko stopamo po svoji poti proti vrhu gore, zakaj je pa sploh še važno kaj delajo ostali ljudje tam doli v dolini?

Če se ne zavedamo svoje lepote in svoje moči, je ne bodo mogli opaziti niti drugi.
« Last Edit: January 03, 2008, 09:42:38 AM by nensi »

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: January 03, 2008, 11:24:58 AM »
Nensi, to si pa dobro napisala. :) :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #42 on: January 03, 2008, 11:57:30 AM »
Hvala Nataša.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #43 on: January 03, 2008, 01:11:29 PM »
Draga Nensi, to kar si napisala je najtežje izvesti v življenju. Ko sebi zaupamo, zaupamo Bogu in takrat ne rabimo posrednikov. Ampak do te točke priti je težko.

Hvala ti za te besede. Dotaknile so se me v samo srčiko moje duše.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #44 on: January 03, 2008, 05:50:31 PM »
Nensi,

s tem kar si napisala se pa strinjam 100%. Zal ljudje prepogosto narobe ocenjujemo ljudi in zaupamo napacnim. Moj pokojni oci je vedno govoril: "Naj te ne prizadane negativno mnenje nekoga, ki ti nic ne pomeni." In jaz se tega drzim.

Kakorkoli ze, tole si tako lepo napisala, da si bom tele stavke kar natisnila in spravila. :)