Author Topic: Angelski ABC  (Read 36001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Angelski ABC
« Reply #60 on: December 22, 2008, 02:34:18 PM »
Zanima me, če je možno, da je tvoj angel varuh nekdo izmed pokojnih staršev. Včeraj sem se malo poglobila v pogovore z angeli in sem vprašala, kdo je moj angel varuh. Na misel mi je padlo očetovo ime. In to tako silovito in nenadno, da me je kar vrglo iz moje "meditacije".
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #61 on: December 22, 2008, 09:16:20 PM »
Angeli varuhi prihajajo iz angelskega kraljestva, je pa tvoj oče lahko čisto zlahka eden izmed tvojih vodnikov. Med vodnike spadajo bitja vseh petih ravni obstoja, od palčkov, škratov, vil, totemskih živali, prednikov, boginj, vnebovzetih mojstrov itd. Okrog sebe imamo kar pestro družbo, ki se spreminja po številu in raznovrstnosti bitij v odvisnosti od tega, kaj potrebujemo in s kom se povezujemo.

ang: Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #62 on: December 23, 2008, 12:23:17 PM »
Hvala, Goga.
9ZK 656

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #63 on: February 17, 2009, 09:44:38 PM »
"Rezanje eteričnih vezi"

je poseben postopek, ko "odstranimo, porežemo, počistimo... vezi, energije med sabo in drugo osebo, med dvema osebama... "

Pa tokrat ne mislim teoretično pisati o tem kako se to dela, zakaj, kdaj, kolikokrat... in kar še paše zraven.

Vsebina tega posta je bila danes že parkrat "sestavljena" v moji glavi, pa "pobrisana", sem se upirala, ker je nisem hotela napisati, sploh ne takole javno, ampak izgleda, da jo vseeno moram. Tak je moj osebni dogovor z angeli, na katerega tudi osebnost izkušnje ne sme vplivati, če naj ostane moje delovanje kredibilno.

Na začetku bi rada poudarila, ker gre za osebno izkušnjo, da pišem povsem dobronamerno, v pomoč in informacijo vsem "zanamcem", ki bodo to počeli na sebi, predvsem pa v opozorilo in razmislek vsem, ki bodo to počeli na drugih.

Rezanje vezi je izredno močan postopek.
Vpliv je globok in kompleksen.
Posledice so vnaprej nepredvidljive, reakcije na različnih nivojih tudi.
Osebe to čutijo, kolikor bolj so energetsko dojemljive, toliko močnejša je reakcija.
To je postopek, ki ga je potrebno izvesti z največjo možno mero senzibilnosti in odgovornosti.

Včeraj popoldne sem se počutila obupno, popolnoma brez energije, kot bi nekdo odmašil zamašek na steklenici in izlil vso vsebino ven.

Zjutraj ni bilo nič bolje, kvečjemu slabše.
Nisem mogla funkcionirati in sem obsedela doma. Želela sem meditirati pa ni šlo, bila sem popolnoma brez energije.

Začutila sem, da je nekaj narobe, pa nisem vedela ne zakaj, ne točno kaj.
Intuitivno sem si začela zdraviti avro in energijsko telo s tisto malo energije, ki mi je na srečo preostala.

Moje energijsko telo je bilo v katastrofalnem stanju, polno lukenk iz katerih je energija odtekala v potokih, da ne napišem še kaj drugega.

Za primerjavo naj samo napišem, da je kadar je vse ok le to debelo toliko, da je dolžina moje roke prekratka, da bi ga objela.
Na mestih, kjer je bilo stanje najslabše, kjer so bile luknje je bilo debelo le še par centimetrov.

Trajalo je 50 minut, da sem zakrpala vse to razdejanje in je bila energija kolikor toliko normalna.

Popoldne sem izvedela, da sem bila včeraj malo po poldnevu deležna rezanja vezi.

Upam da ste iz zgodbe uspeli izluščiti, da precej neposrečenega in na meni nič kaj "milosten in radosten način".
Sedaj vsaj vem, od kod in zakaj tako počutje in reakcija.

Sprašujem se le, kako se nazaj na noge postavijo tisti, ki so kar se teh postopkov tiče manj ozaveščeni, ter jim razni "krojači in šivilje" režejo, sekajo, pulijo in kar je še postopkov odstranjevanja ali prekinitve vezi, po naročilu kogarkoli pač.

V teoriji je bil verjetno, glede na izkušenost in staž izvajalke/izvajalca postopka celo dan ukaz, naj se energetske rane zaprejo, vendar sporočam, da se niso in ukaz nikakor ni deloval.

Jaz postopek ravno zaradi vsega zgoraj napisanega delam vedno le sebi in osebam, s katerimi sem bila povezana, v direktno rezanje vezi drugim, tudi če so me prosili se nisem spuščala, ker kot rečeno je postopek nepredvidljiv, za nekatere premočan.

Oseba, ki reže vezi nekomu drugemu nikoli ne ve v celoti, kako močne in globoke so bile te vezi, na kakšnih nivojih in kako kompleksno prepletene.

Sploh pa vezi ne režem, ker to vedno privede do izgube in odtekanja energije, četudi samo med procesom trajanja postopka, jaz jih "odlepim", da ja čim manj ranim sebe in osebe, s katerimi to delam.

Toliko v uk in poduk.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #64 on: February 17, 2009, 10:12:16 PM »
uffffffff, saj ni res  :o
 ang: ang: ang:

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #65 on: February 17, 2009, 11:02:34 PM »
Ali res vse te "šivilje" in "krojači" nimajo pojma, da v končni fazi še najbolj "zašijejo" sami sebe? :o 8) :o
Zelo mi je žal nensi, da se ti je to zgodilo, hkrati pa sem ponosna nate, da zmoreš premagati takšne ovire.
Hvala ti za ta nauk in poduk  ang:
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #66 on: February 17, 2009, 11:09:25 PM »
Hvala Cvetka in Regina  :-*

Sem napisala predvsem zato, da bi se vsi skupaj večkrat zavedli, da smo, ko se zavemo energij v sebi in okrog sebe šele na začetku zelo dolge poti, kjer se učenje nikoli ne neha in je treba hiteti počasi in z veliko mero občutka in ne kar vsepovprek.

Nočko vsem in lepe sanje  :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #67 on: February 17, 2009, 11:48:03 PM »
hvala Nensi, res se mi zdo, da se danes kar tako in počez in preveč z lahkoto jemlje postopke kot so rezanje vezi - polno je CD jev z napotki, potem se pa kar vse povprek dela - rezultatov pa se običajno ne vidi. Hvala bogu, da si toliko vešča in imaš znanje, da si zadevo na sebi popravila.

res v uk in poduk vse nam.

:-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #68 on: February 18, 2009, 05:15:09 AM »
Tole si pa poučno napisala Nensi.  Mislim, da je bila oseba precej neusposobljena za te vrste rituala.  Glede na logiko po rezanju vezi nihče nebi smel utrpeti posbnega energetskega, fizičnega ali psihičnega dizastra.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #69 on: February 18, 2009, 08:19:05 AM »
Glede na moje poznavanje stvari in dosedanje izkušnje z delom na sebi lahko povem le to, da v takih postopkih, kot rezanje vezi definitivno je, na rezultat, počutje in če temu lahko tako rečem, stranske učinke postopka vpliva veliko več dejavnikov kot si mislimo.

Celostno stanje (fizično, psihično, energetsko...) in počutje osebe, ki to dela, kot tudi oseb, katerim to dela.

Zavedati se moramo, da vedno ko to delamo na nekom drugem lahko naletimo na stvari, ki jih o tej osebi ne vemo ter tako nehote sprožimo cel plaz posledic, na katere nismo pripravljeni.

Zelo dobro boste tisti, ki redno berete rubrike na forumu razumeli, o čem govorim, če povem kar direktno zakaj pri meni taka reakcija:

- veliko in redno delam na sebi (s tempom, ki mislim, da je zame primeren glede na stanje stvari, ki se mi sicer dogajajo v življenju - obveznosti v službi, doma... - kadar si glede na vse bveznosti to lahko privoščim delam intenzivneje, ker vem, da bom imela čas za počitek in predelati stvari)

- trenutno sem v Neninem projektu transformacije in na sebi delam zelo intenzivno, zato že tu prihaja do močnih reakcij, ki jih opazujem in sproti stvari postavljam v red, ker vem kaj se dogaja

- zaplete pa se in se tudi je, ker je v ta proces čiščenja posegla zelo močno še oseba, ki je rezala vezi med mano in svojim "naročnikom"

- dodatna težava je v tem, da je oseba, ki je to rezanje vezi izvajala tudi v tem istem procesu transformacije, dela in čisti stvari pri sebi in se tudi sama energetsko spreminja

- samo kadar smo sami popolnoma energetsko uravnoteženi in uglašeni s svojim notranjim bistvom in "pošlihtani" smo po meni sposobni svetovati ali pomagati drugim, drugače ne priporočam dela na drugih, ker vedno v te postopke vnesemo tudi svojo energijo in počutje in ni prav in ni fer do oseb, ki so v tem udeležene

- to je približno tako, kot če se zelo gripozni in bolni lotimo masaže stranke, ki se zato ker smo med masažo tudi na nek način energetsko povezani, sigurno lažje naleze od nas in še ona zboli, kot pa če smo mi povsem ok

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #70 on: February 18, 2009, 01:40:10 PM »
Torej je vmešana tretja oseba, ki je glede na tvoje očitne posledice iz prejšnjega posta naredila vse skupaj neprofesionalno, torej škodljivo.   Menim, daje najbolje, če vsak zase dela tako rezanje vezi, ne pa da se vmešavajo drugi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #71 on: February 18, 2009, 07:28:46 PM »
Niti ni nujno, da je postopek narejen neprofesionalno, da pride do reakcije.
Lahko je narejen sicer "by the book" čisto po reglcih, včasih je ravno to narobe.
Ni namreč recepta, ki bi pri dveh deloval enako. Vedno je treba zraven poslušati še občutek, ki se javlja sproti med samim postopkom in se ravnat po njem ter se sproti prilagajati kaj in kako močno delaš. Vsaj tako delam jaz.

Kar bi rada poudarila je, da je potrebna ZMERNOST in POSTOPNOST, ne kar vse in ne vse naenkrat, pa ne na vseh nivojih naenkrat.

Verjetno se kdo, ki ima s tem drugačne izkušnje ne bi strinjal, meni se je tak način do zdaj izkazal za dobrega, reakcije so tako milejše, lažje obvladljive, vedeti pa moramo, da do reakcij pride vedno.

Rezanje vezi med osebama, ki sta bili zelo tesno povezani, fizično, energetsko, duhovno, karmično... je po meni podobno kot bi izvajal operacijo siamskih dvojčkov, če smem uporabiti to primerjavo, da bo bolj jasno.

Bolj kot sta osebi zraščeni in povezani skupaj, več časa je potrebno, več previdnosti in zmernosti.

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #72 on: February 18, 2009, 07:55:56 PM »

Nensi, hvala za tvojo izkušnjo z rezanjem eteričnih vezi. Rezanje vezi sem jemala tako, lahkotno in z ne preveč razmišljanja o posledicah. Saj v bistvu še nikoli in nikjer nisem zasledila niti najmanšega opozorila, da se morda pokaže reakcija.. Res sem vesela, da sem to delala le na sebi. Mislim, da bo tako tudi ostalo.
Hvala za  tvoj nauk in opozorilo. ang:
ThetaHealing Practitioner™

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #73 on: February 18, 2009, 10:12:36 PM »
Prosim Strela, lepo bodi.  :)

Offline ArOla

• Novinec
  • *
  • ...kar od srca pride, se srčka prime...
« Reply #74 on: February 20, 2009, 09:07:06 PM »

Zelo poučno Nensi! Hvala

Ljubeč objem ang: :-*

...nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...