"Rezanje eteričnih vezi"
je poseben postopek, ko "odstranimo, porežemo, počistimo... vezi, energije med sabo in drugo osebo, med dvema osebama... "
Pa tokrat ne mislim teoretično pisati o tem kako se to dela, zakaj, kdaj, kolikokrat... in kar še paše zraven.
Vsebina tega posta je bila danes že parkrat "sestavljena" v moji glavi, pa "pobrisana", sem se upirala, ker je nisem hotela napisati, sploh ne takole javno, ampak izgleda, da jo vseeno moram. Tak je moj osebni dogovor z angeli, na katerega tudi osebnost izkušnje ne sme vplivati, če naj ostane moje delovanje kredibilno.
Na začetku bi rada poudarila, ker gre za osebno izkušnjo, da pišem povsem dobronamerno, v pomoč in informacijo vsem "zanamcem", ki bodo to počeli na sebi, predvsem pa v opozorilo in razmislek vsem, ki bodo to počeli na drugih.
Rezanje vezi je izredno močan postopek.
Vpliv je globok in kompleksen.
Posledice so vnaprej nepredvidljive, reakcije na različnih nivojih tudi.
Osebe to čutijo, kolikor bolj so energetsko dojemljive, toliko močnejša je reakcija.
To je postopek, ki ga je potrebno izvesti z največjo možno mero senzibilnosti in odgovornosti.
Včeraj popoldne sem se počutila obupno, popolnoma brez energije, kot bi nekdo odmašil zamašek na steklenici in izlil vso vsebino ven.
Zjutraj ni bilo nič bolje, kvečjemu slabše.
Nisem mogla funkcionirati in sem obsedela doma. Želela sem meditirati pa ni šlo, bila sem popolnoma brez energije.
Začutila sem, da je nekaj narobe, pa nisem vedela ne zakaj, ne točno kaj.
Intuitivno sem si začela zdraviti avro in energijsko telo s tisto malo energije, ki mi je na srečo preostala.
Moje energijsko telo je bilo v katastrofalnem stanju, polno lukenk iz katerih je energija odtekala v potokih, da ne napišem še kaj drugega.
Za primerjavo naj samo napišem, da je kadar je vse ok le to debelo toliko, da je dolžina moje roke prekratka, da bi ga objela.
Na mestih, kjer je bilo stanje najslabše, kjer so bile luknje je bilo debelo le še par centimetrov.
Trajalo je 50 minut, da sem zakrpala vse to razdejanje in je bila energija kolikor toliko normalna.
Popoldne sem izvedela, da sem bila včeraj malo po poldnevu deležna rezanja vezi.
Upam da ste iz zgodbe uspeli izluščiti, da precej neposrečenega in na meni nič kaj "milosten in radosten način".
Sedaj vsaj vem, od kod in zakaj tako počutje in reakcija.
Sprašujem se le, kako se nazaj na noge postavijo tisti, ki so kar se teh postopkov tiče manj ozaveščeni, ter jim razni "krojači in šivilje" režejo, sekajo, pulijo in kar je še postopkov odstranjevanja ali prekinitve vezi, po naročilu kogarkoli pač.
V teoriji je bil verjetno, glede na izkušenost in staž izvajalke/izvajalca postopka celo dan ukaz, naj se energetske rane zaprejo, vendar sporočam, da se niso in ukaz nikakor ni deloval.
Jaz postopek ravno zaradi vsega zgoraj napisanega delam vedno le sebi in osebam, s katerimi sem bila povezana, v direktno rezanje vezi drugim, tudi če so me prosili se nisem spuščala, ker kot rečeno je postopek nepredvidljiv, za nekatere premočan.
Oseba, ki reže vezi nekomu drugemu nikoli ne ve v celoti, kako močne in globoke so bile te vezi, na kakšnih nivojih in kako kompleksno prepletene.
Sploh pa vezi ne režem, ker to vedno privede do izgube in odtekanja energije, četudi samo med procesom trajanja postopka, jaz jih "odlepim", da ja čim manj ranim sebe in osebe, s katerimi to delam.
Toliko v uk in poduk.