Author Topic: Tehnične težave  (Read 166368 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
Re: Tehnične težave
« Reply #15 on: September 30, 2006, 08:03:40 PM »

hmmmm

http://www.lkw-walter.com/si/prazniki.aspx
Prazniki - LKW WALTER[url]]
http://www.lkw-walter.com/si/prazniki.aspx
Prazniki - LKW WALTERhttp://

če se ni pravilno izpisalo pa povejte kam kliknem,da se to uredi kot treba.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #16 on: September 30, 2006, 09:10:16 PM »
Vidim, da se trudiš okrog praznikov. Lepa hvala Anima.  Itak jih je zdaj že miško dodal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Misko

• Novinec
  • *
« Reply #17 on: October 01, 2006, 10:11:34 PM »
Miško, tole je pa krasna informacija  :D Hvala  ;D

Ni zakaj Tea! To sem "kopiral" z mojeg aprograma Koledar, ki ga najdes na tem linku:
http://www2.arnes.si/~akranj2/koled.htm

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: October 02, 2006, 04:50:05 PM »
Miško, tole je pa krasna informacija  :D Hvala  ;D

Ni zakaj Tea! To sem "kopiral" z mojeg aprograma Koledar, ki ga najdes na tem linku:
http://www2.arnes.si/~akranj2/koled.htm
zelo se trudiš Andres in krasno naslovno stran si prpravil.Že vem,da nas  čaka še dosti ,tudi za nas bolj nespretne. Hvala

Vračam ti samo tako,da druge opozorim na Spletni simbol in imam dobre odzive,kar bo dobro za vse.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #19 on: October 02, 2006, 06:01:38 PM »
Hvala lepa Laomin.  Toda v sinoči dodanih linkih je napaka, ki ni mojega značaja, temveč izhaja iz sistemskega ogrodja. Napaka se vdi v izpisu, ki ga v tej fazi ni mgoče popraviti. Torej vsak se lahko vpiše ali registrira, ne more pa se kar tako izpisat, saj tudi vsakdo ima svojo številko izpisa.  Se bom poskusil dogovoriti z izdelovalcem izgleda, kaj svetuje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #20 on: October 03, 2006, 04:10:46 AM »
Eden od linkov, ki sem jih dal gor sinoči ni delal. Potrebno je nekaj dodati v template, ne vem pa še točno v katero vrstico. To je kot mnogi veste zelo pomembno. Sratka. Do nadaljnega bom malo menjaval te linke. Sicer pa še dobro da imamo na drugi spletni domeni testno verzijo, tako da če kaj zamočim grem najprej tja delat. In danes zamočil sem tako, da sem na koncu kar včerajšnje linke umaknil. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #21 on: October 05, 2006, 07:13:40 PM »
Zadnjič Regina,  in danes še ena naša članica, sta mi pisali o pomanjkljivosti ukaza izpis.  Mislim, da sem nekoč že pojasnil kje je napaka.  Namreč forum je v defultu izgledal drugače.  Dodal sem mu Template, ki je bil viden tako. http://www.tinyportal.net/smf/index.php?board=65.0  Sledile so grozne težave s preimenovanjem  imen linkov Home, Search, Login, Logout, Calendar ipd.  Preprosto se ne da zamenjati samo na enem mestu, temveč moraš poseči v kodo same zgradbe izgleda foruma.  Itak bi na koncu dodal tudi naše  linke, te modre zgoraj, ki so videti sedaj, zato sem nekako praktično samo iz linka potegniti ven tudi Domov, Išči, Pošta, Izpis, Vpis, Koledar.   Kje je napaka?  Konkretno pri logout ali v linki Izpis. Pravilni link naj bi bil http://www.nenavadno.com/forum/index.php?action=logout  Toda, na koncu tega linka ima vsakdo še sec:1234567891011121314  oziroma pač neko številko. Ta številka se vodi v statistiko foruma in zato preprosto z enim linkom ni mogoče narediti enotnega linka za Izpis ki bi ga lahko uporabljali vsi, saj različno dolgo smo na forumu.   Sicer pa sem bil v stiku s  proizvajalcem foruma, dali so mi neka navodila, vendar so bila le ta pomanjkljiva. Preprosto se ob izpisu še vedno pojavi napis Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again. Vsaj nekaj časa bo tako kot je videti sedaj, zato tistim, ki se bojite za svojo varnost priporočam, da ko zapustite forum ugasnete IE oziroma Mozzilo.  Lahko pa uredim tudi tako kot je videti v že dodanem linku http://www.tinyportal.net/smf/index.php?board=65.0 torej s sivimi gumbi logout, login ipd na vrhu, medtem, ko naši linki bodo tu še ekstra. In v tem primeru smo ponovno prišli do izgleda Spletnega simbola.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #22 on: October 06, 2006, 10:11:13 AM »
Moj problem je ta, da se ne morem odjaviti - ves čas sem logirana na forumu. Any idea, kako to rešiti? Andres, če te prav razumem, če zaprem Mozillo, me to hkrati odlogira?
« Last Edit: October 06, 2006, 10:14:40 AM by Lilith »

Offline Travica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #23 on: October 06, 2006, 12:24:12 PM »
Kriza, tudi jaz se ne morem odjaviti. Že pred nekaj dnevi se mi je to zgodilo, ampak mi je odjava potem nekako uspela, kako, pa se mi niti ne sanja. Help, please!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #24 on: October 06, 2006, 03:10:43 PM »
Sem zgoraj napisal. Preprosto ugasnete MOzillo ali IE nakar vas po petnajstih minutah sistem avtomatsko odjavi.   Zakaj ne dela gumb Izpis  sem razložil zgoraj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #25 on: October 06, 2006, 10:15:14 PM »
Miško. Tvoj koledar je resnično neizčrpen. Dodal sem vse praznike do leta 2011. Sistem naprej ne dopušča več.  Sem pa dodal tudi še dva praznika.:) 29. november in 25. maj.  Tu verjetno nekateri sploh ne vedo več za kakšne praznike gre.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #26 on: October 06, 2006, 11:14:29 PM »
Miško. Tvoj koledar je resnično neizčrpen. Dodal sem vse praznike do leta 2011. Sistem naprej ne dopušča več.  Sem pa dodal tudi še dva praznika.:) 29. november in 25. maj.  Tu verjetno nekateri sploh ne vedo več za kakšne praznike gre.

Andres

Vsakič ko nekomu odgovorim me vrže na osnovno stran. NAto moram iti znova noter, poiskati kje sem ostal in nadlejvati z delom. Ali lahko to keregiraš. TAko lahko koga izpustim nevede, pa malo zamudno je. Naredi da se vsak tema konča pri zadnji strani, ne pa na prvi in moraš listat na zadnjo novico.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #27 on: October 06, 2006, 11:30:51 PM »
Ne vem če te prav razumem.  Ko oddaš post se vrneš na osnovno stran tiste mape kjer je tudi ostal tvoj post. Potemtakem bi moral biti kot zadnji v nekem topicu ta tvoj post biti tudi na vrhu.  Mislim, da teh opcij ni, lahko pa pogledam.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #28 on: October 07, 2006, 11:23:08 PM »
Tar Mar.  Pregledal sem to stvar o kateri si pisal.  V svojem profilu boš našel Look and Layout Preferences Tam notri je nekaj manjših nastavitev in med drugim tudi ta ki te recimo vrne nazaj na topic in ne na osnovno mapo kjer se topic nahaja.  Obkljukaj si komando Return to topics after posting by default. in tako bo stvar rešena. Sicer pa si vsak lahko za sebe štela kot mu ustreza.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #29 on: October 09, 2006, 06:36:26 PM »

Kje je ukaz za slikce limat ?
Kliknem na'insert image' pa link pa zopet 'insert image'vendar ne gre.
A delam tole narobe?

Hvala