Author Topic: Tehnične težave  (Read 166365 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Tehnične težave
« Reply #240 on: December 11, 2008, 02:20:14 PM »
haha vse stima ja  :D hvala druscina  ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #241 on: December 11, 2008, 02:34:15 PM »
Samo da štima  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #242 on: January 31, 2009, 01:47:06 AM »
Ka se je pa z mojim avatarjem zgodilo?  :P
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #243 on: January 31, 2009, 08:34:45 AM »
Kaj se pa dogaja s poglavjem numerologije, je vse izginilo, jaz ga vidim le še med neprebranimi, preko osnovnega kazala ga pa ni več???

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #244 on: January 31, 2009, 09:25:09 AM »
Kaj se pa dogaja s poglavjem numerologije, je vse izginilo, jaz ga vidim le še med neprebranimi, preko osnovnega kazala ga pa ni več???

Vdihni - izdihni  :D, zdaj vidim, Andres da si odprl novo poglavje, posebej za numerologijo, lepo in hvala, a boš prosim še tako prijazen in tja nekako prenesel obstoječe poste iz rubrike kjer so zdaj.
Hvala in lep dan, nensi

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #245 on: January 31, 2009, 01:07:00 PM »

Vdihni - izdihni  :D, zdaj vidim, Andres da si odprl novo poglavje, posebej za numerologijo, lepo in hvala, a boš prosim še tako prijazen in tja nekako prenesel obstoječe poste iz rubrike kjer so zdaj.
Hvala in lep dan, nensi

Sem že prenesel.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #246 on: January 31, 2009, 03:25:38 PM »
Hvala ti, pozdrav.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #247 on: January 31, 2009, 09:49:43 PM »
Andres,

kje je torej moj avatar, prosim ?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #248 on: January 31, 2009, 11:56:45 PM »
jaz ga jasno vidim  ;)  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #249 on: February 01, 2009, 12:36:29 AM »
Andres,

kje je torej moj avatar, prosim ?

Tudi jaz ga vidim. Super avatar imaš, le da je obliko spremenil včeraj.  Več informacij boš našla na Photobucket odkoder ga tudi linkaš. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #250 on: February 01, 2009, 03:19:26 AM »
hmmmm ok
no jaz nisem videla svojega avatarja, menim pa, da je sedaj cas za preobleko, tako da bom spremenila imidz.
 8)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #251 on: February 02, 2009, 04:33:30 PM »
Komaj sem se malo hitreje tipkat naučila, s tremi prsti, ne več z dvema  :o, zdaj pa tole:

ko oddam post in če je naslednji manj kot 20sek za njim ga sploh ne morem oddati, ker me opozori, da je bil zadnji post z mojega IPja pred manj kot 20sek in naj poskusim znova

no, ko pa poskusim, me pa opozori, da ta post sem pa že oddala in ga ne morem še enkrat, zapiše se pa tekst ne  :-\

in kaj zdaj  ???

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #252 on: February 02, 2009, 04:50:56 PM »
Komaj sem se malo hitreje tipkat naučila, s tremi prsti, ne več z dvema  :o, zdaj pa tole:

ko oddam post in če je naslednji manj kot 20sek za njim ga sploh ne morem oddati, ker me opozori, da je bil zadnji post z mojega IPja pred manj kot 20sek in naj poskusim znova

no, ko pa poskusim, me pa opozori, da ta post sem pa že oddala in ga ne morem še enkrat, zapiše se pa tekst ne  :-\

in kaj zdaj  ???

zdi se mi, da se to vcasih zgodi, ko ze posljes sporocilo in se ti zdi, da se ga na forum 'ne prime'. Takrat poizkusis ponovno in se ti to izpise. Ker ga vbistvu forum sprejme, le da je proces daljsi preden sam to vidis.
Nekako tako.
Hmmm Andres bo povedal verjetno vec.  :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #253 on: February 02, 2009, 07:35:43 PM »

in kaj zdaj  ???

zdi se mi, da se to vcasih zgodi, ko ze posljes sporocilo in se ti zdi, da se ga na forum 'ne prime'. Takrat poizkusis ponovno in se ti to izpise. Ker ga vbistvu forum sprejme, le da je proces daljsi preden sam to vidis.
Nekako tako.
Hmmm Andres bo povedal verjetno vec.  :)

:D to mene v obup spravlja  :D ker se mi to nenehno dogaja, sem pač merkurjevka in predvsem hitra...pol pa čakam, mal gledam na okrog, da mine 20 sekund, ali pa se mi ne da in enostavno ne oddam posta  ::)  :D

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #254 on: February 02, 2009, 08:33:15 PM »
No, no Taja6, pokukaj št. svojih postov.  :D 3777 Kdo je zdaj v angelski družbi in kaj ti govore.  ;)
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)