Author Topic: sanje  (Read 152144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
Re: sanje
« Reply #90 on: April 19, 2020, 04:53:33 PM »
Hvala Rena. Moram se naučiti postaviti zase. 🤗
Včasih je težko iz svoje kože.

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #91 on: June 04, 2020, 12:59:59 PM »
Danes sem imela zopet neke čudne sanje. Ne znam si razložiti, kaj mi želijo povedati, kaj bi morala predelati. Prosim, želim vašo pomoč. Ali mi lahko kdo razjasni, kaj to pomeni.
Sanje nimajo neke zgodbe, je bolj dogodek.
Nekje, na nekem potovanju sem morala biti, ne vem ne kje ne kdaj, se mi pa zdi, da je bilo v tujini. Za trenutek se v tem dogodku pojavi le ženska oseba iz naše družbe.
Sanje se začnejo, ko so nam rekli, naj hitro vzame vsak svojo prtljago (očitno odhajamo). Kot zmedena kura sem pobirala svojo prtljago, včasih kaj pozabila, pa šla spet nazaj po pozabljeno. Vmes opozorila druge, da so nekaj pozabili, vse pa sem nosila v rokah istočasno. In tega je bilo veliko. Ko so že ostali skoraj vse odnesli sem pobrala vrečko s spominki prej omenjene prijateljice. Darila oz. spominki so bili zaviti v papir sem pa imela vtis da so zaviti izdelki iz stekla. Kasneje sem videla, da so večinoma to novoletni okraski.
Hvala vnaprej.🤔

Offline 3lumpi866

• Mojster
« Reply #92 on: October 12, 2022, 11:16:35 AM »
Sanjala sem, da sem iz šatulje z zlatimi izdelki izbirala tiste, ki so bili moji. Šele na koncu se je izkazalo, da sem izbirala izmed zlatih izdelkov, ki jih je imela shranjene moja mami. Iskala sem na raznih lokacijah, ker sem imela vtis, da mi mami skriva tisto kar je moje. Mami je bila tiho in se ni vmešavala v moje iskanje. Ko sem vse pregledala in vzela sem odšla. Bilo je videti, kot da je to zadnji stik z mojo mami in v bistvu tudi z družino, odhajala sem kot da se ločujem od družine in se selim drugam, še ne vem kam, vendar stran od njih. Bilo je videti, da se selim zaradi zamere do celotne družine.
Ali kdo ve, kaj bi te sanje lahko pomenile? Hvala vnaprej.