Author Topic: Sporočilo vodnikov za leto 2015  (Read 18434 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Sporočilo vodnikov za leto 2015
« Reply #75 on: December 12, 2014, 10:01:50 AM »
Pika, sem zamudnica, a bi vseeno te prosila, če pogledaš še zame malo v vodnike, kaj mi porečejo za prihodnje leto.
Hvala :-*

Sanjalka, dobrodošla spet med nami.  :-*

Karte so med mešanjem kar poskakovale. Skakale in plesale. Vodniki so se grebli, kdo bo prišel do besede, nakar je izskočila najprej karta LIFE FORCE, torej ŽIVLJENJSKA ENERGIJA, boginja Afrodita (ta kar žari od ognja), takoj za njo pa še karti COMPETITION (vodniki bojevniki) in SURVIVAL (zdravilci).
Če povzamem, tvoja življenjska energija bo na visokem nivoju, omogočila ti bo, da boš izbojevala bitke, tekme, vse to bo ohranjalo tvojo strast na visokem nivoju in potegnilo tisto najboljše in najmočnejše iz tebe. Preživela boš, obogatena z novimi izkušnjami. Vendar svoje ognjene strasti uporabljaj kreativno, ne destruktivno.
Uf, veliko seksa je tukaj noter čutit.  8) Da se ne bo kdo še stepel zate.
 :-*

Iiiiii, ja to mi je všeč, ognjena strast ;)
Veliko seksa z veliko užitka, ja, to mi daje energijo, to je moja strast....
in druga moja strast, delo s klienti, kjer grem v dušno globino, rada imam globine, to me dela živo....
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #76 on: December 12, 2014, 10:16:00 AM »
Pika, a  lahko prosim še zame, kaj mi vodniki sporočajo?  :D  Hvala  :)

Darja,
najprej karta, ki te opozadja na tvojo ranljivost, s katero se soočaš oz. se boš soočala. Si mogoče pretiravala v čem in zdaj nujno potrebuješ čas za regeneracijo?
Ne ignoriraj morebitnih slabih počutij, prehlada,... vse to te samo opozarja oz. poskrbi za to, da se boš ustavila in si res vzela čas, da prideš k sebi.
Vzporedno s to karto je padla karta praznovanja, ki napoveduje same lepe stvari, ples, zabavo, obilje.
Da si ne zlomiš noge na kakšnem plesu.  ;)

Mogoče če povežemo obe karti skupaj, ki sta skrajni, lahko povzamemo: ohrani zmernost.

Offline butterfly

• Novinec
  • *
« Reply #77 on: December 12, 2014, 10:28:07 AM »
Sanjalka, kaj pa uporabljaš pri klientih za dusno globino?

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #78 on: December 12, 2014, 10:32:48 AM »
Pika, bi lahko še zame pogledala, če seveda še lahko. Lp :)

Draga Kalini,
zate karta KREATIVNOST.
Prenehaj skrbeti o tem, ali sprejemaš pravilne ali napačne odločitve, rajši poglej na njih kot na priložnosti, da si kreativna. Bodi vesela, da imaš sploh možnosti izbire. In ne glede na to, kaj izbereš, nekaj boš s tem ustvarjala. Če ti rezultat ni všeč, pač se vrni k risalni mizi in naredi nekaj novega, po možnosti boljšega.
Na svoje manj ljube kreacije poglej kot na zanimive osnutke, skice. In sledi navodilom vodnikov: "Vrni se k risalni mizi."
 ;) :-*

No fino, potem bomo pa ustvarjal. Super! :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #79 on: December 12, 2014, 10:38:09 AM »
Sanjalka, kaj pa uporabljaš pri klientih za dusno globino?
Nič posebnega, sebe dajem in se poglabljam v njihove stiske, analiziram njihove odzive, jih skušam začutiti in odkriti vzorec v katerega so vpleteni, da pridejo do zavedanja in da potem skupaj najdemo pot iz tega vzorca ven...Pripeljem jih do tega, da sami najdejo rešitev, ki je za njih najboljša, saj le vsak sam v sebi ve, kaj je tisto kar je pravo zanj. Ne dajem instant receptov, kar bi danes večina najraje, saj smo kot duržba tako naravnani, ampak instant recept ne poseže v globino in ni trajna rešitev, lahko je celo zelo napačna rešitev...Dobra terapija traja pribl. 3 leta, vsaj 1x na teden, bolje je 2x, da se res vzpostavi pravi odnos, kjer je varno in se gre lahko v globino...veliko, veliko potlačenih stvari pride ven, veliko vzorcev se ozavesti, pride do veliko večjega zavedanja, človek bolje spozna samega sebe in potem seveda tudil lažje najde rešitve oz. sploh ne rabi več rešitve, ker enostavno dojame zakaj kaj počne oz. zakaj se mu doloćene stvari dogajajo....
Približno tako je tudi z dobrim seksom, instant seks (seks za eno noč) nikoli ni tako dober kot seks, kjer sta partnerja povezana, kjer pride do globine, zaupanja med dvema, kjer se čutita in sta varna in sta lahko to kar sta brez predsodkov, brez omejitev, kjer sta sprejeta...
Približno tako je pri obeh zadevah, da je potrebno vzpostaviti pravi globok odnos, kjer ni tabujev, kjer je dovoljeno vse, vse kar je seveda sprejemljivo za oba...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Kalini

• Grupa Biokibernetika
  • Novinec
« Reply #80 on: December 12, 2014, 10:42:03 AM »
Lepo povedano, Sanjalka - bravo :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #81 on: December 12, 2014, 04:23:09 PM »
Prosim. Se pridružujem in priporočam za sporočilo vodnikov. Mwaaa  :-*

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #82 on: December 12, 2014, 06:17:06 PM »
Pika, a  lahko prosim še zame, kaj mi vodniki sporočajo?  :D  Hvala  :)

Darja,
najprej karta, ki te opozadja na tvojo ranljivost, s katero se soočaš oz. se boš soočala. Si mogoče pretiravala v čem in zdaj nujno potrebuješ čas za regeneracijo?
Ne ignoriraj morebitnih slabih počutij, prehlada,... vse to te samo opozarja oz. poskrbi za to, da se boš ustavila in si res vzela čas, da prideš k sebi.
Vzporedno s to karto je padla karta praznovanja, ki napoveduje same lepe stvari, ples, zabavo, obilje.
Da si ne zlomiš noge na kakšnem plesu.  ;)

Mogoče če povežemo obe karti skupaj, ki sta skrajni, lahko povzamemo: ohrani zmernost.

Hvala Pika, bom upoštevala vodnike in da bi se res dogajalo praznovanje, bom pozorna na zmernost in na zdravje :)še enkrat hvala :) :-*

Darja

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #83 on: December 26, 2014, 11:20:01 AM »
Prosim. Se pridružujem in priporočam za sporočilo vodnikov. Mwaaa  :-*

Ojej, Rena. Tebe sem pa spregledala.

Zate karta COMPROMISE.
Sprejmi, da tvoji interesi niso nič bolj ali nič manj pomembni od interesov drugih. Edini način, da napreduješ, bo kompromis.

To se lahko nanaša tudi na tvoje delo... me je zdajle prešinilo. Saj je v tem kontekstu, kajne?