Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Izkušnje z angeli
nensi:
Nataša
je kar dobro, da si tole napisala, saj se na žalost, kot povsod drugje, tudi z angeli sploh v zadnjem času, ko se vse več ljudi ubada z njimi, dogajajo take grozljive stvari.
Človeški pohlep pač nima meja, kar je pa meni še najbolj zastrašujoče pa je dejstvo, da taki pohlepneži prav "čutijo" kdo je v stiski in se sproščajo nad ubogimi ljudmi, ki imajo zdravstvene težave in se jim v obupu, ko bi storili vse, da bi ozdraveli, niti ne zmorejo postaviti po robu tako, kot se jim lahko zdrava oseba.
Grožnje v smislu, če ne boste pa videli kaj bo... in če se ponovi... ste si pa sami krivi so pa višek predrznosti.
Oseba, ki tako ravna si s tem dela zelo slabo uslugo, na žalost pa meče slabo luč še na tiste, ki se pa res iz srca in s poštenimi nameni trudijo pomagati.
Res mi je žal, da se je tvoji prijateljici zgodilo to kar si opisala.
Natasa:
--- Quote from: Andres on January 09, 2008, 11:45:35 AM ---Sramota. Ime takega angelaša bi bilo najbolje kar objaviti, saj naslednjič bodo "angeli dirigirali ceno" 2000 evrov.
Andres
--- End quote ---
Ta oseba ima kar nekaj zvestih ljudi okoli sebe. Dela z energijami in kot sem se pozanimala je zelo energijsko močna. Tako, da imena raje ne bi omenjala.
Prijateljica pa je to osebo zasledila na Pozitivkah.
Upam le, da bojo ljudje sami spoznali, da angeli in tako visok račun ne sodijo skupaj.
Sem pa razmišljala o tem, kolikšna pomoč bi bila dana tej družini, če bi se spustila v to (kar se ne bo). Uporabila sem vajin sistem z nensi- Prodrite v kodo brezčasja. Odgovor se neverjetno ujema z mojim vprašanjem. Zato se bom kar preselila na tisto stran in vse opišem v rubriki Prodrite v kodo brezčasja.
Srečno
Tejka:
Tak je povprečen človek, prvo denar, ego, potem pa še ostalo. Tudi bioterapevti, vedeževalci so zelo različni. Nekateri nič ne računajo ali pa rečejo kolikor lahko/kolikor se vam zdi/imajo simbolično ceno/... veliko pa je takih, ki zaračunajo kar krepko ceno. To je eno izmed vodil po katerih jaz "ocenjujem". Če je visoka cena človek sigurno ni prav pozitiven, je pohlepen. Torej k takemu ne grem.
Že mnogo let nazaj (v najstniških letih) sem šla k vedeževalcu, ki mi je "računal" 100 dag kave, ker sem tako rinila koliko stane. In če zdaj pomislim za nazaj mi je napovedal zelo točno (še preveč).
Žalostno je, da takole služijo osebe, ki naj bi bile na višjem duhovnem nivoju.
lp
T.
taja6:
Nensi,
bi imela eno vprašanje...verjetno se je že tudi govorilo, pisalo o tem. Če je tebi ljuba oseba, prijatelj v stiski..ima težave na večih področjih življenja, ki jih sicer skuša aktivno razreševati in mu seveda kot prijatelj stojiš ob strani ali je dovoljeno tudi, da delaš priprošnjo tudi za njega...npr. da nagovarjaš ( koga? -njegove vodnike; svoje vodnike, da prenesejo sporočilo njegovim vodnikom? ), da razrešijo situacijo na njemu najbolj prijazen način oz. v njegovo dobro...? Ali gre tu za vmešavanje in mora on to sam storiti? Ali lahko in kaj storiš v tem primeru...mu samo ljubezen, pozitivno energijo pošiljaš?
Se ti zahvaljujem za odgovor Nensi..vse lepo ti želim :-*
Taja
nensi:
Taja
jaz o tem mislim tako, da je vsak svoje sreče kovač, zato je najbolje, kaj bolj aktivno brez njegove vednosti oz. brez da te prosi ne posegati v njegovo dogajanje.
Lahko pa mu seveda v mislih pošiljaš pozitivno energijo, angele, vodnike pa mora poklicati vsak sam, sam se pa mora odločit ali si pomoči želi, ker lahko si je pa ne in v tem primeru se sploh ni fajn vmešavat ker delaš karmo sebi in njemu.
Je pa težko ostat nevpleten in neprizadet, če se kaj slabega dogaja našim najbližjim.
Včasih je pač tako, da si nekdo izbere da mu je lažje storiti nič in se predati, kot pa boriti se, lahko je pa to ravno tista izkušnja po katero je prišel, zato mu je brez njegove vednosti nikakor ne smemo reševati.
Drži se in če kaj rabiš se oglasi, tukaj ali pa na pm. :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version