Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Izkušnje z angeli

<< < (19/48) > >>

taja6:

--- Quote from: nensi on January 30, 2008, 10:51:59 PM ---Taja

jaz o tem mislim tako, da je vsak svoje sreče kovač, zato je najbolje, kaj bolj aktivno brez njegove vednosti oz. brez da te prosi ne posegati v njegovo dogajanje.
Lahko pa mu seveda v mislih pošiljaš pozitivno energijo, angele, vodnike pa mora poklicati vsak sam, sam se pa mora odločit ali si pomoči želi, ker lahko si je pa ne in v tem primeru se sploh ni fajn vmešavat ker delaš karmo sebi in njemu.
Je pa težko ostat nevpleten in neprizadet, če se kaj slabega dogaja našim najbližjim.
Včasih je pač tako, da si nekdo izbere da mu je lažje storiti nič in se predati, kot pa boriti se, lahko je pa to ravno tista izkušnja po katero je prišel, zato mu je brez njegove vednosti nikakor ne smemo reševati.

Drži se in če kaj rabiš se oglasi, tukaj ali pa na pm. :-*

--- End quote ---

hvala ti Nensi, se mi je kar zdelo, da je tako, zato sem te tudi prej vprašala :D v resničnem življenju stati ob osebi kot prijatelj in pa pošiljati ji pozitivno energijo v mislih...sam mora na svoj način in po svoji poti reševati svojo karmo...logično...Enako kot v vsakdanjem življenju...stati ob strani in samo pomagati osebi, da si pomaga sama in ne prevzemati njenega bremena nase.. Hvala ti, Nensi  ;) pozitivna energija pa se že tako in tako izmenjuje in kroži, ko imaš rad in to tudi daješ vedeti, mar ne?

lepe sanje in še enkrat hvala  :-*

Taja

apemaya:
Ne vem ali je bilo to sporocilo angelov ali ne, nekaj pa je bilo na tem.

Danes sem sla v Lj na en pregled, pa so me klicali, da je zdravnica zbolela. Najprej sem bila jezna, ker sem veckrat klicala, ce je zdravnica se bolna, pa se ni nihce oglasil. Sem sla placat parkirnino v upanju, da mi za 10 min ne bo treba, ampak za celih 10 minut je tudi treba placat. Od same jeze sem se zjokala, ker se mi je zdelo, da se mi delajo same krivice. :-[

Potem sem vseeno poklicala v ordinacijo in so me poslali k drugemu zdravniku- hvala Bogu sem bila se v LJ. Ta mi je povedal, kar sem ze vedela, tako da me ni nic prizadelo. Ali pa, cisto malo :-\

Ko sem se vozila po avtocesti, mi je spet slo na jok, zaradi vseh dogodkov tega jutra in na radiu so zavrteli pesem od Fergie: Big girls don't cry. Ta pesem mi je zelo vsec, pa se ob pravem trenutku so jo predvajali. Kljub naslovu, sem se spet zjokala. :'(

Sedaj sem ok. Upam, da je za vse kriv merkur, za katerega se na astroloskem koticku vsi veselijo, da se bo obrnil (al ne vem kaj bo ze naredil :D)

Tea:
Če potrebuješ pomoč veš kje sem

Natasa:
Apemaya, vse dobro ti želim. :)

apemaya:
Hvala, Tea in Natasa! :-*

Ni tako hudo kot se slisi :) Sem pa v tem obdobju ocitno bolj obcutljiva, ali pa je samo prisel cas, da si malo olajsam duso, ker vedno vse v sebi drzim.
Zaradi takih dogodkov sicer ne bi jokala :D

Od jutri bo vse drugace in bolje! Obljubim!

:-* apemaya

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version