Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Izkušnje z angeli

<< < (20/48) > >>

Natasa:
Me veseli, apemaya. :)

Jok in smeh sta tudi očiščevanje. Zato je tako kot je dobro se iz vsega srca smejati, tudi dobro se zjokati. Čustva morajo ven, kajne? :) ;)

Pozdravček in vse dobro :) :-*

nensi:

--- Quote from: apemaya on January 31, 2008, 11:27:10 AM ---
....
Ko sem se vozila po avtocesti, mi je spet slo na jok, zaradi vseh dogodkov tega jutra in na radiu so zavrteli pesem od Fergie: Big girls don't cry. Ta pesem mi je zelo vsec, pa se ob pravem trenutku so jo predvajali. Kljub naslovu, sem se spet zjokala. :'(
....

--- End quote ---

Draga Apemaya

ni vedno potrebno biti "big girls who don't cry", vse premalokrat pustimo otroku v nas, da svobodno izrazi bolečino, kadar jo občuti.

Zaradi vsega kar smo žalostnega doživeli, težkih preizkušenj od malih nog naprej, eni bolj drugi manj, smo nekako prisiljeni postati "big", če nič drugega že starši in naša okolica to kar nekako pričakuje, že malčkom hitimo razlagati, da "tako veliki otroci, kot si ti pa ja ne jokajo".

Čustvom, veselim, žalostnim, kakršnimkoli že, je potrebno pustiti prosto pot, jih izraziti, predelati, predihati.
Če jih predolgo tlačimo v sebe, ker se bojimo kako bo to izgledalo, saj zdaj smo pa ja že "big girls" (pa tudi "big boys" da ne bo pomote, tam je stanje še hujše, saj oni naj pa od fantkov naprej sploh ne bi jokali!!!) so posledice za dušo lahko zelo hude.

There's time to laugh, there's time to play,
there's time to cry.

Tudi za jok si je potrebno vzeti čas, solze so zdravilo duše, brez stranskih učinkov, tople, blagodejne, ravno prav slane, da razkužijo in pozdravijo še tako globoke rane.
So naravno zdravilo, ki si ga sami premalokrat predpišemo, ga je pa tako kot antibiotike treba jemati do konca doze, dokler je potrebno.

Kdaj in koliko časa je to, pa ve vsak zase najbolje sam.
 :-*

apemaya:
Nensi, hvala!

Meni je kljub naslovu bilo lazje razumeti- big girls cry- zato mi je pa spet slo na jok. Pa tudi, iskreno povedano, sem se za to nalogo pocutila se prevec "little girl" ;)

Danes je vse mimo in Ok. ;)

PS: Sem pa vceraj v avtu spet vohala roze in zemljo. Ta vonj pa je izginil v parih sekundah.- spet kaksna prisotnost? ::)

nensi:
Mogoče, poskusi naslednjič vprašati angele kdo je s tabo oz. kaj ti na ta način sporočajo, pa ti mogoče povedo, boš čutila.
Ali pa vprašaj če je to v zvezi z ..... (nekim konkretnim dogodkom, če se ti to pojavlja vedno ko misliš na eno stvar/osebo/dogodek) in občutki ti lahko povedo odgovor.

Lahko pa s kartami pogledaš s čim je to povezano oz. kakšno je sporočilo.

apemaya:

--- Quote from: nensi on February 01, 2008, 07:30:59 PM ---Mogoče, poskusi naslednjič vprašati angele kdo je s tabo oz. kaj ti na ta način sporočajo, pa ti mogoče povedo, boš čutila.
Ali pa vprašaj če je to v zvezi z ..... (nekim konkretnim dogodkom, če se ti to pojavlja vedno ko misliš na eno stvar/osebo/dogodek) in občutki ti lahko povedo odgovor.

Lahko pa s kartami pogledaš s čim je to povezano oz. kakšno je sporočilo.

--- End quote ---

Definitivno bom zacela sprasevati, ker sem vceraj bila spet obkrozena. In vceraj sem se zavedala zakaj se to dogaja in da se sploh dogaja.

Vceraj sem bila napotena v sobo 32, a ker je bil vse zasedeno sem se vsedla pred sobo 33. Parkrat sem pogledala stevilko sobe, ampak se je nisem zavedla. Potem pa sem videla, da pise 33 in nad vrat in na vratih- torej so bile v mojem vidnem polju kar 4 trojke. Sem se nasmehnila, saj mi je bilo jasno, da nisem sama. :)

Potem pa ko sem cakala, sem gledala proti oknu. Rolete so bile cisto malo spuscene. In ko sem gledala v svetlobo, ki je prihajala iz luknjic v roletah, se je nekaj premikalo. Ne vem ali sem imela ocala gor ali ne, sem pa si mislila, da imam utrujene oci in sem se enkrat pogledala. Kot da bi se dve krogli energije premikali v soju te svetlobe. Potem sta izginili, ko da bi se umaknili iz polja rolet. itak sem si mislila, da se mi blede, ko se spet pojavita in izgineta. V sobi nisem bila sama, ampak se ena gospa.

Z vsemi temi znaki sem vedela, da bo vse v redu, tako da me tega, kar je sledilo ni bilo cisto nic strah.
Ali mi lahko kdo potrdi, da se mi ni bledlo in da je bil to nek nacin manifestacije angelov?

hvala!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version