Author Topic: Tarot III. del  (Read 61408 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kasandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot III. del
« Reply #135 on: January 03, 2008, 02:41:14 PM »
Lep pozdrav Tar-Mar!

Prosim, če mi lahko sporočiš, kaj vidiš glede moje službe. Kako se bo vse skupaj izteklo?

hvala in lep pozdrav, K

Glede službe ti ne kaže najbolje. Ne maraj.
Drugo leto po feebruarju.

Uživaj praznike, ljubčka :-*

Tar_Mar

Dragi Tar_Mar!

Tnx za odgovor. Upam, da si preživel nepozabne praznične dni in da nas boš tudi v letu 2008 razveseljeval z nasveti.
Če lahko, mi prosim še sporoči, če bom morda zamejala službo po februarju (če je kaj na vidiku?)?

Uživaj in lep januarski pozdrav, Kasandra

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #136 on: January 04, 2008, 12:19:48 PM »
Ojla Tar_Mar
Jaz bi pa kar tako malo na splošno vprašala kaj me čaka v tem letu ;). Hvala že vnaprej.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #137 on: January 10, 2008, 10:13:52 AM »
Zivjo Tar!

Kako smo kaj? Tale december pa bo naporen. :) Z novim letom menjam sluzbo.Tole, ki jo opravljam 10 let je cas da zapustim in koncno naredim korak naprej. Nasla sem nekaj novega.. in me zanima kako kaze z novo sluzbo? Bom zadovoljna? Kako se bom ujela z ekipo, vsi bomo namrec cisto novi...
In ..ali me bodo mogoce v stari sluzbi pogresali?

Hvala ti, lepo bodi in pazi nase!  :-*

Zdravo!

Glede nove službe takole. Najprej si potrebna počitka!!! Počij si. Delaj najbolj resno na tem, kajti nova služba bo res nekaj novega in velik izziv zate, ki pa te bo postavil v položaj, ki ti ga bom opisal:
-sprva se ne boš znašla in boš z muko šla naprej
- šef ali neki sodelavec te bo dobesedno mantretital (saj ga boš/bova čez čas odpikala)
- za vse boš SAMA
- ko se dokažeš - dosežeš svoj "navidezni mir" bo vse OK
- plača ne bo Bog si ga kaj

Vendar bo šlo

Tudi tebi enega novoletnega ljubčka :-*

Tar_Mar

Takole, sem tudi jaz koncno uspela malce prikorakati do racunalnika. Naj ti povem Tar-ci, kako mi kaj gre. Tocno tako je kot si napisal, tale nova sluzba je res nekaj povsem drugacnega in novega. Tu se odvijajo stvari ki jih od prej nisem poznala. In mi je zelo vsec, saj sem sama tak clovek, ki ima rad nove stvari in se hitro ucim.

S sodelavci nimam tezav, razen z eno, ki namesto da bi delala, nenehno cveka. Kadar jo kaj vprasam, ce mi lahko razlozi kaksno stvar, pa kot da bi bila "skrta" in mi ne bi privoscila znanja.   :-\ Jaz tega resnicno ne razumem, saj vsi delamo za dobro podjetja.
Ocitno bom res sama morala ven potegniti vse potrebne informacije.

Me pa zanima, kako bo slo naprej? Saj sem trenutno v MB na uvajanju le zacasno, nekaj tednov, potem pa grem v svojo pravo sluzbo v Ljubljano. Kjer pa me caka se enkrat vec dela kakor tukaj.  Bo tam kaj drugace? Kaksno mnenje si bodo o meni ustvarili moji nadrejeni? Bo v prihodnosti kaj vec denarja? Oziroma ali se kaze kak dodaten zasluzek v prihodnosti?

Tar-ci, v Novem letu ti zelim predvsem veliko pravih odlocitev, obilo notranjega miru in ljubezni. Saj kombinacija tega rusi navidezne zidove  :-*
(vsekakor enake zelje veljajo tudi za vse ostale, da ne bo pkmote  ;D )

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #138 on: January 10, 2008, 10:55:22 AM »
Punce, bi vas rada opozorila, da je Tar_Mar odprl temo Tarot IV.  ;)

Da ne boste jezne, ce bo spregledal vasa vprasanja :)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #139 on: January 10, 2008, 07:39:14 PM »
Ups.... cakaj bom potem prilimala svoj prejsnji odgovor na novo temo, da ne bo slucajno kaj spregledano :) Hvala ti!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #140 on: January 10, 2008, 07:40:05 PM »
Zaklenjeno, da vas ne bo motilo.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™