Author Topic: AGT generalno  (Read 199137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: AGT generalno
« Reply #75 on: April 18, 2015, 04:50:47 AM »
Na forumu imam nekaj takih, ki imajo težavo z zanositvijo.  Predlagam, da s partnerjem trikrat na dan poslušata tole pesem.   Obvezno je tudi, da gledata video, ker tam je v nekih kadrih poseben performance, ki ravno tako vpliva na ljudi.   Srečno oplojevanje želim,

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #76 on: June 05, 2015, 04:32:34 AM »
Tole je pa prav močna AGT pesem. Pa še slovenska po vrhu.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #77 on: June 05, 2015, 07:16:48 AM »
Lepa je tale, ja.
Hvala, Andres.  :)

Offline pandica

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Srečna, da sem našla smeh!
« Reply #78 on: November 08, 2015, 06:34:18 PM »
Pozdravljen! Nova sem na forumu. Prebrala sem, da je zaželjeno, da imamo pripeto natalno karto. Kje jo lahko dobim, kupim. Ne vem kako do nje? Obenem občudujem  tvoje sposobnosti, Andres, kako zaznaš katera pesem je močna energija? Jaz samo vem ali mi prija ali ne. Mi je všeč ali ne. Sedaj ko sem več prebrala o tej terapiji, bom ubogala in poslušala 3x na dan poslušala pesem, ki si m jo pred nekaj meseci predlagal na facebooku. Hvala! Tudi za smerokaz, do tega foruma. Lp M

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #79 on: November 09, 2015, 12:38:11 AM »
Pozdravljen! Nova sem na forumu. Prebrala sem, da je zaželjeno, da imamo pripeto natalno karto. Kje jo lahko dobim, kupim. Ne vem kako do nje? Obenem občudujem  tvoje sposobnosti, Andres, kako zaznaš katera pesem je močna energija? Jaz samo vem ali mi prija ali ne. Mi je všeč ali ne. Sedaj ko sem več prebrala o tej terapiji, bom ubogala in poslušala 3x na dan poslušala pesem, ki si m jo pred nekaj meseci predlagal na facebooku. Hvala! Tudi za smerokaz, do tega foruma. Lp M

Dobrodošla na forumu Pandica.   Ne spomnim se več točno katera pesem je to bila. Vendar AGT se dela vedno privat, ker vsak ima svoje težave, tisto generalno, kar bi do neke mere držalo za vse ni isto kot prava seansa.  Nenazadnje je glavno, da je tebi kaj koristilo.

Glede astro karte.  Sama jo lahko narediš na astro.com in potem shraniš, nekam naložiš in pripneš v podpis v tvojem profilu tu na forumu.    Če je zate preveč komplicirano se oglasi na pm.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858