moja "ujemanja"
1. bivši :
813 - najstniška zaljubljenost, trajala 5 let. ko sem "odrasla", sem videla, da to ne pelje nikamor, zdaj, ko se vidiva greva na kavico
2. bivši :
573 - ujemanje odlično, skupni hobiji.... škoda, da je bil poročen

danes lahko z mirnim srcem grem z njim kamorkoli, čeprav nimava več veliko stikov, se slišiva kdaj pa kdaj, včasih načrtujeva (znotraj skupine kolegov) skupaj kakšen skupen vikend, vendar zaradi časovne omejenosti težko izpeljeva
3. bivši:
959 - po mojem mnenju moja "najboljša partija"

močna privlačnost, dober seks, kar se tiče čustev; nisva potrebovala besed, pa sva vedela, kaj kdo od koga hoče. škoda da je med nama bilo 300 km :-[ ampak prebolela, sami lepi spomini

včasih se srečava, si pomahava in se pozdravima in to je tudi vse ....
najboljša prijateljica:
656 uf, z leti sva postale prave čarovnice.... skoraj ne znam opisati, kako zelo se ujemava... čeprav je ona v nekaterih pogledih zelo zelo drugačna od mene, sva na nek način kot eno...
mama:
169 - pomirjujoča, ljubeča, sva zaveznici, kljub različnemu izražanju po navadi prideva do enakih življenjskih pogledov na svet

oče:
297 - pravzaprav svoje dvojke ne izraža na tipičen način, čeprav bi zdaj zame naredil vse. zdaj me postavlja na prvo mesto, čeprav mi kot otroku skoraj 25 let ni znal biti oče. komunikacijsko pa me želi nadzirati in ker jaz to vem, velikokrat "sodelujem". najboljše debate padajo, ko je na programu tema št. 1: politika

sestra:
591 - se imava radi, težko pa to pokaževa, ker sva komunikacijsko kot pes in mačka. na sploh pa popolnoma različna karakterja, popolnom različni pogledi na svet in veliko materiala za nasprotovanje
moja trenutna simpatija:
481 - ne vem zakaj me tako privlači ???
in to je že drugi moški, z enakim DZK številom, ki mi je na nek način trenutno nedosegljiv, po drugi strani pa z njim čutim posebno povezavo