Author Topic: KAKO SE UJEMAMO MED SEBOJ?  (Read 91685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
Re: KAKO SE UJEMAMO MED SEBOJ?
« Reply #45 on: December 17, 2007, 06:45:31 PM »
Tea, ta tvoja logika kar dobro deluje...res lepo povezuješ. Vse izhaja iz teh osnovnih odnosov v krogu energij, ki ga verjetno poznaš, ker se trenutno s FS ukvarjaš.

Kar se pa tiče poteka skozi hiše poglej razporeditev za ta mesec...mogoče bo bolj očitno, ker se tu začne z ena...sledi številom po vrsti od ena do devet pa boš videla kako gre spirala.

lp. M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #46 on: December 19, 2007, 09:47:33 AM »
Uh, ne vem kaj mi hočeš povedati. Sem pri mesecu kaj falila?

No sem poskušala narediti za naslednje leto. Torej februarja se energije leta premaknejo. Gremo v leto 1

9  5  7
8  1  3
4  6  2

Torej moja 4 se bo v hiši 8 počutila nekoliko nelagodno. Bom pa morala počistiti z vso prtljago, ki jo nosim in se sčistiti. Zanimivo se mi zdi, ker imam Mrk na AS in v februarju tudi Plutona na P Sonce. Torej si čisto predstavljam, da ne bo tako izzi. Po drugi strani pa gre 9 v hišo 2, kar mi paše. No, vsaj nekaj dobrega. Itak pa že delujem v tako smer, sem videla v decembru, kaj vse se bom še morala naučiti.

Februar je mesec 8

7  3  5
6  8  1
2  4  9

Torej februarja grem v hišo bele vode 1 : hmmm, meditacija in mir, pa učenje. Moj podznak pa gre v hišo 6 bele kovine, ki pa bo hotel kar naprej nekaj premikati naprej. Ampak je bolje, da kar počivam pravijo  ;D

Bi bila hvaležna znalcem, da pogledajo mojo domačo nalogo in pokomentirajo
« Last Edit: December 19, 2007, 09:54:16 AM by Tea »
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #47 on: December 19, 2007, 07:46:07 PM »
vau, Tea, dobra si, kapo dol  :)

torej, izračunala si si prav

na sploh osma hiša prinaša spremembe, preobrat. to lahko pomeni tudi spremembo bivališča ali službe
na primer: jaz sem službo menjala septembra leta 2006 (bilo je leto 3, moja šestica se je takrat nahajala v hiši 8 ) in s tem tudi kraj bivališča, saj sem se z Gorenjskega vrnila na Štajersko
je pa res, da me je energija osmice kot šestico podpirala.
ker tebe ta energija ne podpira, ti priporočam, če morda nameravaš narediti kakšno spremembo, naj bo le-ta skrbno načrtovana, ne prenagljena. zate je v tem položaju priporočljiva previdnost. še vedno pa ti v letni energiji seveda lahko pomaga kakšna mesečna energija, ki ti je bolj ugodna.

februar.... ja, tvoja štirica se nahaja v enici. to je čas teme, mirovanja, čas za duhovni in duševni razvoj, tukaj pa mesečna energija manj ugodno vpliva na spremembe, saj jih ni priporočljivo uvajati. Paziti moramo na prehrano, ki naj bo lahka, naravna...

to je le nekaj od mene in od mojih učnih začetkov. morda sem kaj pomagala, vesela bom še kakšnega dodatnega komentarja in morebitnega popravka od mojstrov :) 
« Last Edit: December 19, 2007, 07:53:22 PM by Amfitrita »

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #48 on: December 19, 2007, 09:55:50 PM »
Uf...ste dobre,res,kapo dol ,jest se še nisem uspela tako poglobiti  vtole...res,super ste

Lp,Darja ;) :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: December 20, 2007, 08:00:00 AM »
vau, Tea, dobra si, kapo dol  :)

torej, izračunala si si prav

na sploh osma hiša prinaša spremembe, preobrat. to lahko pomeni tudi spremembo bivališča ali službe
na primer: jaz sem službo menjala septembra leta 2006 (bilo je leto 3, moja šestica se je takrat nahajala v hiši 8 ) in s tem tudi kraj bivališča, saj sem se z Gorenjskega vrnila na Štajersko
je pa res, da me je energija osmice kot šestico podpirala.
ker tebe ta energija ne podpira, ti priporočam, če morda nameravaš narediti kakšno spremembo, naj bo le-ta skrbno načrtovana, ne prenagljena. zate je v tem položaju priporočljiva previdnost. še vedno pa ti v letni energiji seveda lahko pomaga kakšna mesečna energija, ki ti je bolj ugodna.

februar.... ja, tvoja štirica se nahaja v enici. to je čas teme, mirovanja, čas za duhovni in duševni razvoj, tukaj pa mesečna energija manj ugodno vpliva na spremembe, saj jih ni priporočljivo uvajati. Paziti moramo na prehrano, ki naj bo lahka, naravna...

to je le nekaj od mene in od mojih učnih začetkov. morda sem kaj pomagala, vesela bom še kakšnega dodatnega komentarja in morebitnega popravka od mojstrov :) 

Hvala Amfirita, za tvoje dragoceno znanje in komentar. Zdaj vsaj vem, da grem nekako v pravo smer.

Zdaj pa še eno vprašanje. Vojko je omenil staro nebo. Razporeditev Starega neba je stalna in trigramine potujejo,  me pa zanima vseeno kako vplivajo na Novo nebo.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: December 21, 2007, 09:33:39 AM »
Code: [Select]
Uh, ne vem kaj mi hočeš povedati. Sem pri mesecu kaj falila?
Tea, nič nisi narobe naredila. Hotela sem ti samo pomagati, da dojmeš kako se energije premikajo iz hiše v hišo...pa očitno ne znam povedati tako, da bi me razumela, ali pa si že vmes dojela, pa ti moje pisanje ni bilo več potrebno.

Tako pa je Vojko razložil energije starega neba

Code: [Select]
Nebesna 1 je kreirala energijo vode na severu,
    6 dokonča delo.

Zemeljska 2 je rodila energijo ognja na jugu,
    nebesna 7 dokonča delo

Nebesna 3 je rodila energijo lesa na vzhodu,
     zemna 8 dokonča delo

Zemeljska 4 je rodila energijo kovine na na zahodu
    nebesna 9 dokonča delo

In nekaj, kar smo na seminarju le nakazali:

Zemlja v sredini je bila porojena iz Zemne 5.
  Zemlja 10 dokonča delo.

Kjer koli zaslediš te kombinacije je HE TU kombinacija in so dogodki močnejši.

Sama sem si staro in novo nebo nekako razložila z zavestnim in podzavestnim...s temi kombinacijami nam DZK omogoča pogled v nezavedni del in kako deluje na nas.

Upam, da še Vojko pove kaj več o tem, sploh pa, ker je danes pri klicajih omenil prav močno HE TU kombinacijo...mislim da so celo dve, ker so se v sredini našle energija dneva 6 energija meseca 1, so pa tukaj še energija devetletja 4 in 18-letja 9.

Pa veselo opazovanje še naprej. Dobro ti gre.

lp. M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: December 21, 2007, 09:50:47 AM »
Hvala Mavrica, super si.

Zdaj pa me še firbec, kje najdem dnevne energije.

Po tabeli, ki mi jo je dal Vojko vem, za devetletje, leto in mesec. Kako priti pa do dneva, če ti ni odveč?

Hvala  :D in uživaj
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #52 on: December 21, 2007, 10:19:01 AM »
Dnevne energije, pa Vojko objavi vsak dan na "klicajih dneva", je pa ta zadeva malo bolj komplicirana in se vsi mojstri ne ujemajo v načinu kako se ta preklop izvrši.

Energije dneva se v letu obrnejo ob solsticijih in ker smo zdaj pred decemberskim solsticijem bo se potek dnevnih energij obrnil navzgor. Dnevi se bodo začeli daljšati in šteli jih bomo od ena do devet. V času od junijskega solsticija do danes, pa smo jih šteli navzdol...od devet do ena.

Pri dnevnih energijah je pomembno opazovati dogodke in si pozneje poiskusiti določiti pripadajočo energijo.

Meni so Vojkotovi klicaji dobra opora, boš pa našla v literaturi različne načine kako se energija obrne in so zato ti podatki različni od mojstar do mojstra.

Opazuj današnji dan in dogodke v njem...

lp. M

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #53 on: December 21, 2007, 10:45:25 AM »
Hvala Mavrica - zelo si mi pomagala.

LP
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: December 21, 2007, 03:23:32 PM »
No jaz sem bila danes spet na delu in v raziskovanju. Zelo se mi zdi zanimivo, ko gledam, da me pravzaprav v prijateljskih krogih vedno spremljajo nekako 8

Najdaljše prijateljstvo, ki traja že 25 let  =   848
Nekajletno prijateljstvo, ki se je prekinilo s smrtjo moje prijateljice, ki je     481
Prijateljstvo, ki je bilo aktualno, pa zdaj živiva vsaka svoje življenje, pred 10 leti sva obe istočasno dobili partnerje, ki se niso štekali, pa smo odšli vsak svojo pot. = 648
Malo manj prijateljica  =  889
In enako tale = 658
In še ena, ki je bila tesna prijateljica "samo" dve leti, ampak tisti intenzivno = 638

Torej vse moje prijateljice imajo v DZK število 8 .... hmmm ....
Da ne bo pomote. Te ženske so izrazito zaznamovale moje življenje, večkrat bile priča prelomnim dogodkom in novim smerem.

Vojko in ostali znalci, kaj to pomeni
www.Astro-Star.net

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #55 on: December 21, 2007, 09:28:06 PM »
Najdaljše prijateljstvo, ki traja že 25 let  =   848
pikica zlata. si prav zračunala 848? izračunaj še enkrat, saj boš našla napako  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #56 on: December 21, 2007, 09:44:28 PM »
Najdaljše prijateljstvo, ki traja že 25 let  =   848
pikica zlata. si prav zračunala 848? izračunaj še enkrat, saj boš našla napako  :)

;D preverjeno

zdaj pa čakam na komentar
www.Astro-Star.net

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #57 on: December 21, 2007, 11:43:35 PM »
Tea,jaz mislim ,da ni 848...ampak 849

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: December 22, 2007, 09:28:34 AM »
tea, če si se slučajno izgubila: prvo število je ok, drugo število je tudi ok, ga ni težko dobiti (seveda to veš samo ti, ker poznaš čas rojstva). tretje število pa dobimo tako, da drugo število postavimo na sredino (v osnovni magični kvadrat) in pogledamo v katerem položaju je prvo število. osmica je v tvojem primeru v položaju devet in ne v osem (kombinacija 848 sploh ne obstaja...). zatorej je posledično lahko samo število 849

bolj jasno, kje si ga pobiksala ;)?

lep dan :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #59 on: December 22, 2007, 01:52:08 PM »
aha, torej 849.

Hvala za pomoč
www.Astro-Star.net