Author Topic: KAKO SE UJEMAMO MED SEBOJ?  (Read 91680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: KAKO SE UJEMAMO MED SEBOJ?
« Reply #60 on: December 23, 2007, 01:53:20 PM »
tea, če si se slučajno izgubila: prvo število je ok, drugo število je tudi ok, ga ni težko dobiti (seveda to veš samo ti, ker poznaš čas rojstva). tretje število pa dobimo tako, da drugo število postavimo na sredino (v osnovni magični kvadrat) in pogledamo v katerem položaju je prvo število. osmica je v tvojem primeru v položaju devet in ne v osem (kombinacija 848 sploh ne obstaja...). zatorej je posledično lahko samo število 849

bolj jasno, kje si ga pobiksala ;)?

lep dan :)

No, zdaj sem našla čas, da bolj podrobno napišem. Hvala Amfitrita za tole navodilo. Očitno sem gledala narobe. Zdaj sem vzela na znanje.

Hvala za tvoje potrpljenje in znanje
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #61 on: January 02, 2008, 08:27:20 PM »
No jaz sem bila danes spet na delu in v raziskovanju. Zelo se mi zdi zanimivo, ko gledam, da me pravzaprav v prijateljskih krogih vedno spremljajo nekako 8

Najdaljše prijateljstvo, ki traja že 25 let  =   849
Nekajletno prijateljstvo, ki se je prekinilo s smrtjo moje prijateljice, ki je     481
Prijateljstvo, ki je bilo aktualno, pa zdaj živiva vsaka svoje življenje, pred 10 leti sva obe istočasno dobili partnerje, ki se niso štekali, pa smo odšli vsak svojo pot. = 647
Malo manj prijateljica  =  885
In enako tale = 656
In še ena, ki je bila tesna prijateljica "samo" dve leti, ampak tisti intenzivno = 638

Torej vse moje prijateljice imajo v DZK število 8 .... hmmm ....
Da ne bo pomote. Te ženske so izrazito zaznamovale moje življenje, večkrat bile priča prelomnim dogodkom in novim smerem.

Vojko in ostali znalci, kaj to pomeni

Draga Tea!

Oprosti, ker tako dolgo čakaš na tale odgovor.... Malce sem v stiski s časom in glede na to, da si naštela kar nekaj kombinacij, priznam, da mi je malce (kot začetnici) zmanjkalo poguma. Ampak stvar mislim, da ni tako zapletena... Najprej sem vse skupaj popravila, kar si imela v prvotnem postu narobe zračunano (glej zeleno v citatu).

Torej, če podrobneje pogledaš. Ključ tvojih odnosov ni osmica, ampak devetica. Ti si 499, tvoje prijateljice pa so (bile)
849 (štirica resda "kontrolira" osmico, vendar poglej vajino stresno (mladostno) število. tebe kot devetko podpira štirica)
481 (dve štirici kot osnovno število je dobra podlaga za prijateljstvo, za še boljšo kombinacijo bi lahko rekla, da pa daje svoj prispevek še stresno število, saj tvoje podpira njeno)
647 (šestica "kontrolira" štirico, njeno mladostno število pa podpira tvoje)
885 (tvoje stresno število 9 ponovno podpira njeno stresno število 8, enako lahko rečem za energijsko - tretje - število)
656 (pomembno vlogo ponovno igra stresno število)
638 (spet stresno oz. mladostno število)

Bolj jasno?  ;)
In ker se še sama vedno učim, prosim vse ostale DZK mojstre  :), da se pridružite z odgovori in vašimi pogledi na Teino vprašanje in moj odgovor :)

« Last Edit: January 02, 2008, 08:32:05 PM by Amfitrita »

Offline Vojko

• Novinec
  • *
    • Devetzvezdni KI
Re: KAKO SE UJEMAMO MED SEBOJ? - Prijateljstva
« Reply #62 on: January 03, 2008, 10:12:21 PM »
Pozdravljeni vsi

Lepa in zanimiva vprašanja se pojavljajo tukaj, pa še boljši komentarji.

Kar sam želim dodati je le to, da bi bilo dobro ob vsakem vprašanju bolj natančno povedati tudi,
kaj za človeka pomeni 'partnerstvo' oziroma v konkretnem primeru: 'prijateljstvo'.

Ko človek prebere takšno besedo, si seveda predstavlja prijateljstvo po svoje.

Primer
Pomislimo - Neki človek reče: "Danes je vroče"

Ali je pomembno, kdo je to rekel?
Ali je pomembno, kje je ta človek, ko je to rekel?
Ali je pomembno vedeti, ali je ta človek domačin, turist,....?

Kajti, ko 15, maja Eskim  reče: "Danes je vroče" - ali bi se s tem strinjal Bantu črnec iz Afrike?

Nekaj podobnega se utegne dogajati pri definiciji prijateljstva. Kajti, ko bi ne bilo tako, ne bi obstajale mnoge definicije prijateljstva.

Za obravnavo prijateljstva s KI 9 zvezd, samo za primer napišem preprosto definicijo:

Prijatelja sta dva, ki se ob srečanju, bivanju čutita svobodna in bolj izpolnjena kot takrat, ko sta sama.

Vsak od nas ima seveda svoj način gledanja celo na ta stavek, pa je vseeno boljše, da o svojem pogledu na prijateljstvo, partnerstvo (osebno, posel) vsak napiše vsaj svoj pogled.

Tudi je pomembno, kdaj je prijateljstvo nastalo: obdobje in leto

- v rosno mladih letih - 12
- v najstniškem obdobju 12 - 20
- v poslu
- pri športu
- pri zabavi
- itn

Še ena stvar, ki se mi zdi pomembna pri vseh pogledih, ne glede na to ali je to prijateljstvo, partnerstvo ali kaj tretjega.
Zelo pomembno se mi zdi, kakšen je notranji odnos energij posameznika:

osebno - mladostno - življenjska smer.

Hkrati je dobro vedeti, da energija (tretje število) 'energijski jaz' ali 'življenjska smer'; obstaja šele, ko človek 'stopi v akcijo', ko skuša uresničiti svoje cilje, do takrat pa tretja energija ni posebej močna.

Ko bi na hitro pogledal tvoja prijateljstva, Tea:

Tea   4 9 9
Naj    8 4 9

Lepo se vidi 'Naj' prijateljico, ki ima enako življenjsko smer kot ti. Poleg tega jo ti energijsko podpiraš 4 podpira 9 podpira 8. Poleg tega se ona ob tebi boljše počuti kot sama s sabo, saj je sam s seboj zadovoljne šele, ko skuša realizirati svoje cilje, kar pa ni lahko, saj njena zunanja aktivnost, ki bi rada ugajala, ki gradi zunanjo podobo -4 manjša moč osmice. Ko je tu tvoja zunanja (komunikacijska, akcijska) 9, energija steče in ona dobi moč.
Menim, da je to prijateljstvo bolj zaradi nje kot zaradi tebe same.

Nek   4 8 1

Tu nastane nekaj podobnega, le da Nek s tabo dobi moč delovanja v družbi in komunikacijo. Lahko pa se v resnici boljše razumeta globoko v srcu. Morda sta si preveč podobni, da bi si jasno pokazali svoje srce, lahko pa ga opazujeta, ko sta skupaj

Akt    6 4 7

Z njo sta postali več kot je vsaka posebej, vendar je odnos z njo zate včasih naporen.

mmp  8 2 2

bi moral vedeti, kdaj sta se spoznali

iet     6 5 6

iše     6 3 8

Šestice so zate 'protipol', hkrati pa so ti zelo podobne, vendar tole ni kraj, da bi pisal detajle o tem, kako je to mogoče!

Upam, da moje pisanje malo razširi razmišljanje.

Lep pozdrav, Vojko

No jaz sem bila danes spet na delu in v raziskovanju. Zelo se mi zdi zanimivo, ko gledam, da me pravzaprav v prijateljskih krogih vedno spremljajo nekako 8

Nekajletno prijateljstvo, ki se je prekinilo s smrtjo moje prijateljice, ki je     481
Prijateljstvo, ki je bilo aktualno, pa zdaj živiva vsaka svoje življenje, pred 10 leti sva obe istočasno dobili partnerje, ki se niso štekali, pa smo odšli vsak svojo pot. = 647
In enako tale = 656
In še ena, ki je bila tesna prijateljica "samo" dve leti, ampak tisti intenzivno = 638

Da ne bo pomote. Te ženske so izrazito zaznamovale moje življenje, večkrat bile priča prelomnim dogodkom in novim smerem.

Draga Tea!

Oprosti, ker tako dolgo čakaš na tale odgovor.... Malce sem v stiski s časom in glede na to, da si naštela kar nekaj kombinacij, priznam, da mi je malce (kot začetnici) zmanjkalo poguma. Ampak stvar mislim, da ni tako zapletena... Najprej sem vse skupaj popravila, kar si imela v prvotnem postu narobe zračunano (glej zeleno v citatu).

Torej, če podrobneje pogledaš. Ključ tvojih odnosov ni osmica, ampak devetica. Ti si 499, tvoje prijateljice pa so (bile)
849 (štirica resda "kontrolira" osmico, vendar poglej vajino stresno (mladostno) število. tebe kot devetko podpira štirica)
481 (dve štirici kot osnovno število je dobra podlaga za prijateljstvo, za še boljšo kombinacijo bi lahko rekla, da pa daje svoj prispevek še stresno število, saj tvoje podpira njeno)
885 (tvoje stresno število 9 ponovno podpira njeno stresno število 8, enako lahko rečem za energijsko - tretje - število)

Bolj jasno?  ;)
In ker se še sama vedno učim, prosim vse ostale DZK mojstre  :), da se pridružite z odgovori in vašimi pogledi na Teino vprašanje in moj odgovor :)

Vojko J Kalan   9KI:  6 2 9
vojko@9zvezd.com
+386 40 691 006
http://9zvezd.com
http://9ki.org
http://slo-biz.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: KAKO SE UJEMAMO MED SEBOJ? - Prijateljstva
« Reply #63 on: January 04, 2008, 10:53:13 AM »
Pozdravljeni vsi

Lepa in zanimiva vprašanja se pojavljajo tukaj, pa še boljši komentarji.

Kar sam želim dodati je le to, da bi bilo dobro ob vsakem vprašanju bolj natančno povedati tudi,
kaj za človeka pomeni 'partnerstvo' oziroma v konkretnem primeru: 'prijateljstvo'.

Ko človek prebere takšno besedo, si seveda predstavlja prijateljstvo po svoje.

Primer
Pomislimo - Neki človek reče: "Danes je vroče"

Ali je pomembno, kdo je to rekel?
Ali je pomembno, kje je ta človek, ko je to rekel?
Ali je pomembno vedeti, ali je ta človek domačin, turist,....?

Kajti, ko 15, maja Eskim  reče: "Danes je vroče" - ali bi se s tem strinjal Bantu črnec iz Afrike?

Nekaj podobnega se utegne dogajati pri definiciji prijateljstva. Kajti, ko bi ne bilo tako, ne bi obstajale mnoge definicije prijateljstva.

Za obravnavo prijateljstva s KI 9 zvezd, samo za primer napišem preprosto definicijo:

Prijatelja sta dva, ki se ob srečanju, bivanju čutita svobodna in bolj izpolnjena kot takrat, ko sta sama.

Vsak od nas ima seveda svoj način gledanja celo na ta stavek, pa je vseeno boljše, da o svojem pogledu na prijateljstvo, partnerstvo (osebno, posel) vsak napiše vsaj svoj pogled.

Tudi je pomembno, kdaj je prijateljstvo nastalo: obdobje in leto

- v rosno mladih letih - 12
- v najstniškem obdobju 12 - 20
- v poslu
- pri športu
- pri zabavi
- itn

Še ena stvar, ki se mi zdi pomembna pri vseh pogledih, ne glede na to ali je to prijateljstvo, partnerstvo ali kaj tretjega.
Zelo pomembno se mi zdi, kakšen je notranji odnos energij posameznika:

osebno - mladostno - življenjska smer.

Hkrati je dobro vedeti, da energija (tretje število) 'energijski jaz' ali 'življenjska smer'; obstaja šele, ko človek 'stopi v akcijo', ko skuša uresničiti svoje cilje, do takrat pa tretja energija ni posebej močna.

Ko bi na hitro pogledal tvoja prijateljstva, Tea:

Tea   4 9 9
Naj    8 4 9

Lepo se vidi 'Naj' prijateljico, ki ima enako življenjsko smer kot ti. Poleg tega jo ti energijsko podpiraš 4 podpira 9 podpira 8. Poleg tega se ona ob tebi boljše počuti kot sama s sabo, saj je sam s seboj zadovoljne šele, ko skuša realizirati svoje cilje, kar pa ni lahko, saj njena zunanja aktivnost, ki bi rada ugajala, ki gradi zunanjo podobo -4 manjša moč osmice. Ko je tu tvoja zunanja (komunikacijska, akcijska) 9, energija steče in ona dobi moč.
Menim, da je to prijateljstvo bolj zaradi nje kot zaradi tebe same.

Nek   4 8 1

Tu nastane nekaj podobnega, le da Nek s tabo dobi moč delovanja v družbi in komunikacijo. Lahko pa se v resnici boljše razumeta globoko v srcu. Morda sta si preveč podobni, da bi si jasno pokazali svoje srce, lahko pa ga opazujeta, ko sta skupaj

Akt    6 4 7

Z njo sta postali več kot je vsaka posebej, vendar je odnos z njo zate včasih naporen.

mmp  8 2 2

bi moral vedeti, kdaj sta se spoznali

iet     6 5 6

iše     6 3 8

Šestice so zate 'protipol', hkrati pa so ti zelo podobne, vendar tole ni kraj, da bi pisal detajle o tem, kako je to mogoče!

Upam, da moje pisanje malo razširi razmišljanje.

Lep pozdrav, Vojko

In enako tale = 656

Draga Tea!

Bolj jasno?  ;)

Vojko najlepša hvala za tvoja pojasnila

s prijateljico 849 je res tako, kot si napisal. Na nek način ji je všeč moj pristop do življenja, mogoče neustrašnost in tisto, da vedno naredim, kar si zamislim, neglede na vse. To tudi njej daje spodbudo.
Sicer pa se nikoli nisva vtikali v življenje druga druge, nikoli si nisva dajali nasvetov, ki si jih običajno dajejo prijateljice, pač pa sva bili bolj opazovalki dogajanja.
Včasih se tudi nekaj časa nisva videli, pa kljub temu vedeli o vsem, kar se dogaja z nama, ne da bi se sploh spuščali v podroben pogovor.
Zanimivo je, da sva se spoznali res rosno mladi, da sva se poročali, ločevali, rojevali otroke, se selili, menjavali službe in živeli v različnih krajih. Kljub temu se ta vez ne prekine.

Drugo prijateljstvo 481 je bilo od mojega 24 leta naprej do pred dve leti, ko je prijateljica umrla. Zelo pomembna oseba je bila to zame, ki me je spodbudila na vse pomembne premike v mojem življenju. Je bila oseba, ki je npr. dala moč, da sem se upala ločiti in potem je imela prste vmes, ko sem spoznala drugega moža. Čeprav je bila potem ob odločitvi, da se poročim nekoliko šokirana.  :D

www.Astro-Star.net

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #64 on: September 02, 2008, 09:52:37 PM »
Tale tema je zelo zanimiva... škoda da je tako zatišje :(
No pa da še jaz zastavim eno vprašanje: moje 9ZK število je 555, partnerjevo pa 656, torej, kako pa midva kaj "paševa" skupaj ???

V naprej se zahvaljujem za odgovor :-*

Lep večer ;)

ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: September 03, 2008, 02:13:33 PM »
No pa da še jaz zastavim eno vprašanje: moje 9ZK število je 555, partnerjevo pa 656, torej, kako pa midva kaj "paševa" skupaj ???

Lep večer ;)

Kot vidim  ::) pašeta sijajno.  :P ;)

Strokovno iz vidika DZK pa bodo znalci povedali  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #66 on: September 03, 2008, 03:56:27 PM »

Lep večer ;)

Joj, Tea... ti si pa res taprava :-*
Hvala ti iz srca
Masaže

DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #67 on: September 03, 2008, 04:24:32 PM »

Lep večer ;)

Prst 5 in kovina 6 ter drugo število 5 kajpak pašeta skupaj.  Na stare leta bo pri njem ne bo več opazno toliko trenutne petice, temveč bo pod vplivom šestice, kar pomeni, da boš vse skupaj lahko naredila enako ali podobno pestro kot je bilo, če le ne boš vlekla na svojo stran.  Z drugo besedo. Si zelo prst(j)ena :) in samo 5 je lahko 555, ne more pa to biti nobeno drugo število ali energija.

Mimogrede je vajino življenje lahko razgibano samo do meje kjer sta vidva podkovana, saj nihče med vama nima ognja, vode, lesa. Včasih je tako še bolje, toda za tako mešano strukturo energij sta absolutno potrebna oba, ne pa samo eden. Ti v tem življenju tako energetsko mešanega partnerstva sploh ne moreš imeti, saj sama si 555.

MImogrede.  9zk sinastrija bi šla izredno dobro tudi med nama.

Andres
« Last Edit: September 03, 2008, 04:29:36 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #68 on: September 03, 2008, 10:55:57 PM »
O, Andres, najlepša hvala za tale vpogled ;)

MImogrede.  9zk sinastrija bi šla izredno dobro tudi med nama.

Andres

Mislim, da nama ŽE dobro gre ;D

Lepo bodi ;)
Masaže

DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #69 on: September 04, 2008, 01:24:07 AM »
Seveda nama gre dobro, če sva pa oba prsti, povrhu vsega jaz tačas živim deloma tudi življenje petice, kar je tebi zelo znano. Torej imaš tudi sama pohotne misli. :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Online sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #70 on: September 04, 2008, 12:03:34 PM »
Neska,se strinjam s tabo. Tale tema je res zanimiva,pa sem jo šele sedaj malo bolj podrobno pregledala in prebrala.

No,moje 9zk število je 573 in partnerjevo je 591 ???
Če sem prav zasledila,je za dobro vezo priporočljivo,da sta zadnji (tretji številki) enaki ???

Z bivšim (veza trajala 20 let),sva npr. imela oba zadnjo številko 3. Njegovo 9zk število je 683.
Jaz rumena prst,rdeča kovina,bivši bela kovina,bela prst.Najin odnos je bil pravzaprav zelo harmoničen,brez kakšnih posebnih nesoglasij.Potem najino pot prekrižala moja usodna ::)ljubezen....

Pa še zanimivost,tudi sin ima zadnjo številko 3,njegovo 9zk število je 463,imava lep odnos,v njegovi bližini sem zelo pomirjena,sina pa kot verjetno vsaka mama,naravnost obožujem ;D ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Online sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #71 on: September 04, 2008, 12:05:55 PM »
Neska,se strinjam s tabo. Tale tema je res zanimiva,pa sem jo šele sedaj malo bolj podrobno pregledala in prebrala.

No,moje 9zk število je 573 in partnerjevo je 591 ???
Če sem prav zasledila,je za dobro vezo priporočljivo,da sta zadnji (tretji številki) enaki ???

Z bivšim (veza trajala 20 let),sva npr. imela oba zadnjo številko 3. Njegovo 9zk število je 683.
Jaz rumena prst,rdeča kovina,bivši bela kovina,bela prst.Najin odnos je bil pravzaprav zelo harmoničen,brez kakšnih posebnih nesoglasij.Potem najino pot prekrižala moja usodna ::)ljubezen....

Pa še zanimivost,tudi sin ima zadnjo številko 3,njegovo 9zk število je 463,imava lep odnos,v njegovi bližini sem zelo pomirjena,sina pa kot verjetno vsaka mama,naravnost obožujem ;D ;D

Dodala bi še to,da imam v sedanjem odnosu jaz rumeno prst in rdečo kovino,on prav tako rumeno prst in pa vijolični ogenj
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #72 on: September 04, 2008, 12:37:09 PM »
Pridna Sanjalka.
Si že malo bolj poštudirala, kot jaz...jaz si moram za to vzet malo več časa... sicer pa bi bilo zame verjetno bolje it na kak seminar h Vojkotu, sem bolj tak tip, da mi je lažje, če imam med učenjem mentorja, ki mi lahko odgovorja na vprašanja, ki se mi porajajo sproti...
Se mi pa zdi res zelo zanimivo in nekako bolj blizu, kot astrologija (čeprav redno prebiram horoskope ;D ;D ;D)

Lepo bodi ;)
Masaže

DZK 555

Online sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #73 on: September 04, 2008, 02:31:10 PM »
Pridna Sanjalka.
Si že malo bolj poštudirala, kot jaz...jaz si moram za to vzet malo več časa... sicer pa bi bilo zame verjetno bolje it na kak seminar h Vojkotu, sem bolj tak tip, da mi je lažje, če imam med učenjem mentorja, ki mi lahko odgovorja na vprašanja, ki se mi porajajo sproti...
Se mi pa zdi res zelo zanimivo in nekako bolj blizu, kot astrologija (čeprav redno prebiram horoskope ;D ;D ;D)

Lepo bodi ;)

Veš kaj Neska,ne vem,če sem kaj dosti poštudirala,mislim,da še nič ne znam  ???
Vsekakor pa je za pridobitev kateregakoli znanja bolje iti na tečaj,ker tako kot sama praviš, lahko vprašaš sproti in sproti dobivaš odgovore. Vsaj zame je tako lažje :)

Mene pa ravno astrologija zelo privlači,tako da upam,da mi uspe letos priti na tečaj k Tei.
Prav na tem forumu sem našla toliko odgovorov,ki so me prepričali v verodostojnost astrologije in res se moram to še sama naučiti :) Sploh Tea me je prepričala ::) Hvala,Tea,če slučajno bereš tole :)

Lepo se imej Neska ;)

pa še tole: kot vem si devica (po horoskopu mislim,da ne bo pomote :D).
No,jaz pa sem v asc devica in z devicami sem se vedno dobro razumela(moja najboljša prijateljica,moj bivši mož,moja mama-no,z njo pa že ni več tako enostavno ;D ;D...)

Offline Neska

• Veteran
    • aurora
« Reply #74 on: September 04, 2008, 04:22:26 PM »
Pridna Sanjalka.

Lepo bodi ;)

Veš kaj Neska,ne vem,če sem kaj dosti poštudirala,mislim,da še nič ne znam  ???
Vsekakor pa je za pridobitev kateregakoli znanja bolje iti na tečaj,ker tako kot sama praviš, lahko vprašaš sproti in sproti dobivaš odgovore. Vsaj zame je tako lažje :)

Mene pa ravno astrologija zelo privlači,tako da upam,da mi uspe letos priti na tečaj k Tei.
Prav na tem forumu sem našla toliko odgovorov,ki so me prepričali v verodostojnost astrologije in res se moram to še sama naučiti :) Sploh Tea me je prepričala ::) Hvala,Tea,če slučajno bereš tole :)

Lepo se imej Neska ;)

pa še tole: kot vem si devica (po horoskopu mislim,da ne bo pomote :D).
No,jaz pa sem v asc devica in z devicami sem se vedno dobro razumela(moja najboljša prijateljica,moj bivši mož,moja mama-no,z njo pa že ni več tako enostavno ;D ;D...)

Saj ne, da se mi ne zdi astrologija verodostojna...zdi se mi da bi osebno prej osvojila znanje 9ZK... in imaš prav, Tea res lepo razloži in "snov" približa navadnim smrtnikom (po tem forumu sodeč, kajti nisem še bila pri njej ;))
Me veseli, da se lepo ujameš z devicami in verjamem (po lastnih izkušnjah kot mama) da z mamo ni vse tako enostavno ;D

Skrajno lepo bodi, pa se še bereva :-*
Masaže

DZK 555