Vedno sem govoril, da 1 in 9 ne moreta biti skupaj. Poznam take pare in se med sabo podajajo da je veselje. Pred desetimi leti sem setri 1 rekel, da se itak samo krega z možem, ki je 9. Dobila je rdečico in rekla eno samo besedo, da se ona v mojo družino ne meša, jaz naj pa se ne v njeno.
Andres
Kaj pa pri meni, ko je to moje osebno število 5 1 9.. Najbrž nisem v sozvočju sama s sabo.
???
Ma ja, itak so težave. Takšne in drugačne.
He he Lisa
Zanimivo gledanje
Vsak najde harmonijo v življenju s seboj. Seveda si zato, da nadomestimo manjkajočo energijo pomagamo tudi z vsem, kar je v svetu, posebej s soljudmi. Nekateri pa tudi z živalmi.
Tvoja KI kombinacija 5 1 9 je zelo zanimiva in lahko popolnoma funkcionalna, ko v svoje življenje uvedeš disciplino, ki ni nič drugega kot način, da tvoje navdušenje za xyz spremeniš v navado. xyz naj bi bilo nekaj iz skupine energij 3 ali 4 - bolje 4. Torej rastline, umetnost, komunikacija; vse, kar je kreativno itn... Na ta način izpolniš energijski krog. In ko greš k tvojim ciljem (9) podpreš svojo osnovno energijo (5), tu pa rabiš urejeno okolje, red, disciplino, lastna pravila, lasten modus operandi - da vse to dobro preživi tvoje 'fizično' telo in tvoje čustveno telo itn, kajti sicer se kaj lahko namesto prekipevanja energije, pojavi utrujenost in vse posledice, ki jih nosi s seboj.
Lep pozdrav, Vojko