Author Topic: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI  (Read 104896 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI
« on: November 18, 2007, 11:49:04 AM »
no, pa se razpišimo še tukaj  :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI
« Reply #1 on: November 18, 2007, 02:45:58 PM »
Mene so zadeli v polno. Edino ne vem, ce sem ravno dober organizator. Moje organizacaije so vse tezko izvedljive, vsi se samo za glavo drzijo.  ;D
Glede fizionomije ... to pomeni, deli telesa za katere moramo biti posebaj prevdini (bolezni)? Pri kovini se ponavlja crevo, pluca, koza ...
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #2 on: November 18, 2007, 02:46:30 PM »
Amfitrita,
zelo ti bom hvaležna za tvojo pomoč - po tvojih navodilih sem si šla izračunavat števila, vendar nisem prepričana, da so prava.. roj. sem 3.9.1969.

hvala ti  :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #3 on: November 18, 2007, 02:55:38 PM »
Taja, ti si stevilo 427

Velik občutek za lepoto krasi te ljudi. Svoje življenje pa si lahko še izboljšajo ravno s kultiviranjem estetike. Dostikrat so starokopitni, čeprav vidijo naprej. Na videz so mirni in zdi se kot da njihova ladja mirno pluje proti svojemu cilju. Dejansko pa so v sebi zelo tankočutni in čustveni. Ko izgleda, da poslušajo ljudi okrog sebe, se ukvarjajo s svojimi stvarmi. Vendar se hitro znajdejo, če jih pri tem zmotimo (4). Skozi življenje bi radi prišli na lahek način, po možnosti z dobrimi denarji. To lahko storijo le, če dobro uskladijo svojo željo po denarju s svojimi čustvi - dvema močnima stranema njihove narave.

Na njihovo srečo se njihov egocenter na ven ne kaže prav veliko, saj je njihovo izražanje nežno in srčno. Vseeno pa si lahko nakopljejo nezaželenost s svojimi trmoglavimi trditvami. Če so v mladosti starokopitni, zaslužijo denar v srednjih letih, vendar jim le-ta ne pade iz neba, počasi in zanesljivo s svojo natančnostjo in hladno presojo dosežejo svoje cilje.

V ljubezenskem življenju so zelo čustveni in pričakujejo veliko pozornosti, vendar najprej vzamejo, nato šele dajo. Moški tega tipa so zelo nežni - imajo nekakšen ženski občutek. Mnogokrat se jim zgodi, da so ljubljeni, a ne ljubijo in obratno.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: November 18, 2007, 03:03:23 PM »
si 427

4 predstavlja odraslo temnozeleno drevo. tvoje veje so že zelene, razvejane in so razbohotene v krošnjo. še vedno prestavljaš pomlad ampak bolj pozno. predstavljaj si... zgodaj spomladi vse brsti z neizmerno hitrosjo  (to predstavlja naprimer št. 3)... potem pa si predstavljaj čas malce pozneje... še vedno je vse bujno, ampak malce manj intenzivno. takšna si ti... "pomladno umirjena"  :D si bolj zrela, si že zrasla in si zato manj impulzivna... ampak ker imaš tako lepo krošnjo, si želiš, da bi jo vsi opazovali, zato te lahko včasih zanese, da si lahko tudi častihlepna...
ker pa si malce bolj umijrena kot zgodnja pomlad, si bolj zanesljiva kot število 3. znaš prisluhniti in svetovati, ampak si še vedno malce "zelena" zato pa se včasih lahko podrediš drugim, "modrejšim"  ;) rada si tudi premisliš, se uogneš tja, kamor zapiha veter (spomni se krošnje, kako se upogiba v močnem vetru). v poslu pa naravno blestiš v načrtovanjih in in pripravah. vendar se predvsem rada osredotočaš na eno nalogo, ker te preveč nalog hkrati lahko malce zmede in izgubiš smer....

2 predstavlja globoko črno prst. kot mati zemlja hraniš in sprejmeš vse, kar je povezano s tistimi, ki jih hraniš. si povezana z okoljem, si disciplinirana delavka, lahko tudi, da se preveč razdajaš (pazi na to, saj te to lahko izredno izčrpa)
se hitro učiš ampak tudi hitro pozabiš....
pri partnerskih odnosih si pa lahko malce preveč zaščitniška..

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #5 on: November 18, 2007, 03:55:26 PM »
Taja, ti si stevilo 427

Velik občutek za lepoto krasi te ljudi. Svoje življenje pa si lahko še izboljšajo ravno s kultiviranjem estetike. Dostikrat so starokopitni, čeprav vidijo naprej. Na videz so mirni in zdi se kot da njihova ladja mirno pluje proti svojemu cilju. Dejansko pa so v sebi zelo tankočutni in čustveni. Ko izgleda, da poslušajo ljudi okrog sebe, se ukvarjajo s svojimi stvarmi. Vendar se hitro znajdejo, če jih pri tem zmotimo (4). Skozi življenje bi radi prišli na lahek način, po možnosti z dobrimi denarji. To lahko storijo le, če dobro uskladijo svojo željo po denarju s svojimi čustvi - dvema močnima stranema njihove narave.

Na njihovo srečo se njihov egocenter na ven ne kaže prav veliko, saj je njihovo izražanje nežno in srčno. Vseeno pa si lahko nakopljejo nezaželenost s svojimi trmoglavimi trditvami. Če so v mladosti starokopitni, zaslužijo denar v srednjih letih, vendar jim le-ta ne pade iz neba, počasi in zanesljivo s svojo natančnostjo in hladno presojo dosežejo svoje cilje.

V ljubezenskem življenju so zelo čustveni in pričakujejo veliko pozornosti, vendar najprej vzamejo, nato šele dajo. Moški tega tipa so zelo nežni - imajo nekakšen ženski občutek. Mnogokrat se jim zgodi, da so ljubljeni, a ne ljubijo in obratno.

http://www.9zvezd.com/si/dzk/page53.html

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #6 on: November 18, 2007, 04:37:41 PM »
Uf...ste zalafali.Komaj dohajam vse prebrat,lepo,lepo ;)

Darja

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #7 on: November 18, 2007, 06:04:26 PM »
Azra, Amfitrita - hvala vama za pomoč  :-* :-* celo prav sem si izračunala števila...zdaj grem pa v raziskovanje in prebiranje lastnosti, predvidov... sem prav radovedna  ;)

hvala še enkrat...pozdravček, Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #8 on: November 18, 2007, 06:06:54 PM »
ooo, kako drži tale opis mojega karakterja in ravnanja   :o ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: November 18, 2007, 08:47:33 PM »
Hmmm jaz tudi rabim malo pomoči, očitno sem bolj lesena za računanje ali pa samo ne najdem pravih tipk  ;D
Če mi lahko ena pomaga.... 1.6.1981.

Hvala, hvala  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #10 on: November 18, 2007, 09:35:50 PM »
Jane. Ti si pa 151.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: November 18, 2007, 10:10:13 PM »
tako je, jane, si 151

voda te dela prožno, lagodno, navzven deluješ blago, notranje si močna. tudi diplomacija je tvoja odlika, saj znaš upoštevati obe plati medalje.

kot petica po komunikacijskem številu pa lahko imaš lastnosti osmice ali dvojke. po navadi pa ste petice takšne da stojite za svojimi stališči, ste zelo samozavestne in žilave

to je čisto na kratko...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #12 on: November 18, 2007, 10:11:23 PM »
Super, hvala. Zdaj grem pa še gledat daljše razlage  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Amedea

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Omnia mea mecum porto.
    • Ponovno povezani
« Reply #13 on: February 20, 2008, 07:58:11 AM »
.....
« Last Edit: February 20, 2008, 02:26:07 PM by Amedea »
The Reconnection™ & Reconnective Healing™ Practitioner

Patrik

• Guest
« Reply #14 on: February 20, 2008, 09:41:49 AM »

Pa še jaz bi potreboval pomoč! ::) :-\ Gledam in iščem in ne najdem. Hmmm, lepo prosim, če mi lahko prosim najdete mojo številko ;)

11.04.1987 :)

Hvala vsem in lep pozdravček! :)