Author Topic: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI  (Read 104957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI
« Reply #30 on: April 05, 2008, 09:09:56 PM »

hvala, Cvetka za razlago!

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #31 on: April 06, 2008, 10:44:13 AM »
Pozdravljena, Mesecina!

Vidim, da ti je že Cvetka podala koristne informacije glede tvojega vprašanja (hvala Cvetka  :)).

Morda samo za lažje razumevanje DZK-ja. Prvo število predstavlja tvoj notranji jaz, to kar si v globini, takšna ko si, ko si sproščena. Drugo število pa kaže kako se predstavljaš navzven ko si pod stresom, kako komuniciraš in kakšna si bila ko si bila še otrok, mladostnik....
tretje število predstavlja tvojo življensko pot

9 je predstavnik ognja. opazuj kakšen je ogenj po svoji naravi: lahko te greje, ob njem se počutiš dobro, spet v drugačnih okoliščinah (ko ima goriva za delovanje na pretek  ;)) pa lahko vse okoli sebe požge...
8 pa predstavlja belo gorsko prst: kaj si predstavljaš, ko vidiš goro? lahko jo opazuješ in se čudiš njeni lepoti. a spoznala je tako ne boš.... lahko pa se podaš na vrh in tako postopoma spoznavaš njene lastnosti - več boš imela s seboj stvari za na pot, težje bo tvoje spoznavanje. več nepotrebnih stvari boš odložila na tej poti, prej in lažje boš prišla na vrh in imela prečudovit razgled po dolini (to je zate dober napotek, če pod stresom s seboj vlačiš nepotrebno prtljago. odvrzi jo in lažje boš reševala stresne situcije).

Tole sem ti dala malce v razmislek, pa ne samo tebi.... dobro je, da poznamo svoje DZK število. V veliko pomoč pa nam je tudi, da poznamo DZK števila tudi ljudi okoli sebe, da lažje razumemo druge ljudi, da lažje razumemo določene situacije in nam to zelo pomaga krepiti medsebojne odnose in lažje sobivanje....

pozdravček, Amfitrita   :)   

Offline mesecina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #32 on: April 06, 2008, 06:17:26 PM »

Amfitrita, hvala za napotke! ;)

P.S. na osebni rasti sem že ogromno delala, marsikaj sem spoznala, dojela in tudi vedno intuicijo poslušam. Drugače pa stres skoraj nikoli ni prisoten, sem se otresla tega. Kajti partner mi je pokazal svet v drugi luči, sedaj sem bolj "dojemljiva". ;) Zato pa sedaj, ko poznam še DZK, bom še lažje vse dojemala ;D Hvala!

lp, mesecina

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #33 on: December 04, 2008, 10:42:12 PM »
A mi lahko kdo pove kaj več o mojem številu. Rojena sem 24.12.1968.

ang: Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #34 on: December 04, 2008, 10:47:59 PM »
A mi lahko kdo pove kaj več o mojem številu. Rojena sem 24.12.1968.

ang: Goga

Pozdravljena Goga...sva rojeni v istem letu, ;)

Tvoja KI števila so: 519

Darja

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #35 on: December 04, 2008, 10:57:45 PM »
Pozdravljena Goga...sva rojeni v istem letu, ;)
Darja

Darja, hvala za pomoč. Super, še ena, ki je prišla v angelska leta.  :D

5 in 1 sem si že sama zračunala. Kako pa prideš do tretje številke? In kje najdem razlago?

:-* Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #36 on: December 04, 2008, 11:22:08 PM »
Če se prav spomnim, ti tretjo številko program izračuna sam, tam pa potem najdeš razlago za kombinacijo.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #37 on: December 04, 2008, 11:32:03 PM »
5 in 1 sem si že sama zračunala. Kako pa prideš do tretje številke? In kje najdem razlago?

:-* Goga

Goga, to je malce zapleteno za razložit na forumu. Tretje število je energijsko število, življenska pot in ga dobimo na podlagi posebnega "izračuna", ki ti ga bom lažje in z veseljem razložila v živo (na primer v torek  :D)

razlago najdeš na Vojkovi strani: www.9zvezd.com kjer najdeš tudi predvide za svoje število.

drugače pa ti čisto na kratko povem, da tvoje osnovno število pet predstavlja tebe v svojem bistvu, v svoji notranjosti, to kar si. Drugo število pa je tvoje mladostno število, ki ti pokaže lastnosti, kakšna si bila v mladosti, kakšna se kažeš navzven, kako reagiraš v stresnih (tudi vsakodnevnih) situacijah.

petica se nahaja v središču magičnega kvadrata, v središči kijeve astrologije. življenje petic je lahko polno vzponov in padcev, vendar imajo to srečo da si hitro opomorejo, vsega se naučijo iz lastnih izkušenj.... Ker so v središču vsega, se velikokrat tudi težko odločajo med večimi možnostmi, ki se jim naenkrat pojavilo. petice imajo po navadi zelo jasna in izoblikovana stališča. obkroža jih veliko ljudi, zato se morajo poziti, da ne postanejo domišljave    ;)

tvoje drugo število pa predstavlja vodo.... predstavljaj si, vkakšnih oblikah se pojavlja: lahko je prilagodljiva, počasna in mirna, lahko pa je kot deroča reka... takšna je lahko torej tvoja komunikacija, takšna se kažeš navzven...
drugače pa so enice diplomatske in intuitivne

tako: torej nekaj drobtinic od mene, več na dejtu?  ang: 

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #38 on: December 05, 2008, 08:34:54 AM »
Hvala Amfitrita. Bomo morale čvek v živo preložit na kak drug dan, ker se žal tokrat dejta ne bom mogla udeležit. Več pod pravo nitko.

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #39 on: December 05, 2008, 10:38:46 AM »
Kaj pa kombinacija 692? Thanks :-*

ang:
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #40 on: December 05, 2008, 06:29:42 PM »

ang:

Pozdravček Maša

Tvoje osnovno število je 6...bela kovina.Imajo močno ustvarjalno energijo,6 so dobri pobudniki in izvajalci nalog in projektov.Zavedajo se dolžnosti in odgovornosti,zelo so redoljubne,vejo kaj hočejo in tudi stojijo za tem,ne prenesejo graj in oštevanja...znajo bit zelo ostre in hladne.So dobre vodje,zelo razumske...

Tvoje karakterno število,značajsko število 9-ogenj...nagibanje k nepremišljenosti,težko se zadržujejo in z svojo odkritostjo marsikoga prizadanejo,intuitativna moč se razplamti v silnem ognju in takrat so besede hitrejše od misli

Tvoji življenski cilji 2-črna prst -skrbna ,pripravljena pomagati,nahraniti in sprejeti vse kar je povezano z njeno družino,skratka predvsem skrb za druge,torej predanost,zanesljivost vselej pripravljena pomagat,na vse načine se truditi najbolj zadovoljiti tuje potrebe...nase  pa ponavadi pozabiti

Lp,Darja ;)

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #41 on: December 06, 2008, 04:57:27 PM »

ang:

Pozdravček Maša

Tvoje osnovno število je 6...bela kovina.Imajo močno ustvarjalno energijo,6 so dobri pobudniki in izvajalci nalog in projektov.Zavedajo se dolžnosti in odgovornosti,zelo so redoljubne,vejo kaj hočejo in tudi stojijo za tem,ne prenesejo graj in oštevanja...znajo bit zelo ostre in hladne.So dobre vodje,zelo razumske...

Tvoje karakterno število,značajsko število 9-ogenj...nagibanje k nepremišljenosti,težko se zadržujejo in z svojo odkritostjo marsikoga prizadanejo,intuitativna moč se razplamti v silnem ognju in takrat so besede hitrejše od misli

Tvoji življenski cilji 2-črna prst -skrbna ,pripravljena pomagati,nahraniti in sprejeti vse kar je povezano z njeno družino,skratka predvsem skrb za druge,torej predanost,zanesljivost vselej pripravljena pomagat,na vse načine se truditi najbolj zadovoljiti tuje potrebe...nase  pa ponavadi pozabiti

Lp,Darja ;)

Darja, hvala ti... :-*

Dobro, da imamo Theto tko da lahko kaj podelamo pri sebi... ;)
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #42 on: December 06, 2008, 05:24:19 PM »

Darja, hvala ti... :-*

Dobro, da imamo Theto tko da lahko kaj podelamo pri sebi... ;)

Maša ,tudi sama imam namen it delat Theto :-*

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #43 on: December 06, 2008, 08:57:11 PM »
čaw jaz sem pa ugotovila da je moja št. 914 in bi malo pomoči rabla,če se komu da thx pa pa see ya

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #44 on: December 06, 2008, 10:29:36 PM »
čaw jaz sem pa ugotovila da je moja št. 914 in bi malo pomoči rabla,če se komu da thx pa pa see ya

Pozdravljena Tia

Ogenjček... ;)

Osnovno število 9-ogenj...devetice izžarevate navdih,svetlobo in jasnost,vidite stvari takšne kot so,nadarjene ste za sporazumevanje,delujete precej na čustveni ravni in na podlagi lasnih izkušenj.Zelo pomemben vam je videz,to pomeni ,da veliko pozornosti posvečate zunanjosti.Ljudem znate dvigniti duha ,ste zelo romantični in lahko izražate svoja čustva,Potrebujeta pa partnerja ,ki stoji trdno na tleh,kajti ogenj rabi gorivo...obstajajo pa dve obliki ognja ;)

Tvoje karakterno število 1-voda,družabna komukativna,dinamična...lahko pa temačna ,mirna,skrivnostna...v odnosu z osnovnim številom lahko deluješ viharno.Deluješ po vzorcih iz otroštva,navade....Imaš zamisli,ki pa jih težko izpelješ...nadziranje drugih

Življenski cilji-4..odraslo drevo,produktivnost,uspeh,..vrednost zupanja,ponos,samozavest...če niso v ospredju preveč čustva

Toliko zaenkrat...drugače si  pa na Vojkovi spletni strani prebereš kaj več ;)

Lp,Darja :-*