Author Topic: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI  (Read 104970 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: NAŠE LASTNOSTI PO DZK ASTROLOGIJI
« Reply #45 on: December 07, 2008, 07:17:56 AM »
Darja, prosim te, da me v parih besedah orišeš 151, predvsem pa me zanima končno število 1 kot življenjska pot :) Hvala :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #46 on: December 07, 2008, 01:14:08 PM »
vau mislim , da je kar nekaj resnice v temu ...... hvala ti za trud pa se šekaj čujemo pozzz pa lep dan tia13

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #47 on: December 07, 2008, 07:39:50 PM »
Darja, prosim te, da me v parih besedah orišeš 151, predvsem pa me zanima končno število 1 kot življenjska pot :) Hvala :)

Pozdravljena  Princes

voda-rumena prst-voda

Tvoje  osnovno število Voda -1...deluje na dva načina,dinamično in komunikativno kot deroča reka ali pa zadržano umirjeno ,zamišljeno kot globina morja ,vode so zelo globoko misleče osebnosti,ki na zunaj delujejo nadvse skrivnostno in zadržano pač odvisno od okolja in razmer v katerih se znajdejo. V notranjosti so zelo močni,navzven delujejo blago,znajo prisluhniti in skrivnosti ohraniti zase,pomirijo sprte strani in poskušajo najti rešitev.Radi se posvečajo duhovnosti.Če se voda v življenju zaplete,se zapre vase in razčlenjuje...mora se naučiti sprejemati in dajati hkrati...drugače pa še....intuitativnost,sočutje,igrivost,jasnost....

5-rumena prst...tvoj značaj..zahteven človek,ki ima svoje videnje,vodenje in ukazovanje,nadzor doma in v službi,energija skače v skrajnosti.Pri storjeni napaki se iz nje več naučijo kot drugi  in se iz tega naučite največ tudi v svojo korist.

Življenski cilji...delo s posameznikom,,dobro delujejo  znotraj skupine pri izvajanju načrtovanih projektov,lahko so terapevti,odvetniki ,raziskovalci....

Veliko je pa odvisno  od  okolice in ljudi s katerim živiš.... :)

Lp,Darja ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #48 on: December 07, 2008, 07:43:51 PM »

Pozdravljena  Princes

voda-rumena prst-voda

Tvoje  osnovno število Voda -1...deluje na dva načina,dinamično in komunikativno kot deroča reka ali pa zadržano umirjeno ,zamišljeno kot globina morja ,vode so zelo globoko misleče osebnosti,ki na zunaj delujejo nadvse skrivnostno in zadržano pač odvisno od okolja in razmer v katerih se znajdejo. V notranjosti so zelo močni,navzven delujejo blago,znajo prisluhniti in skrivnosti ohraniti zase,pomirijo sprte strani in poskušajo najti rešitev.Radi se posvečajo duhovnosti.Če se voda v življenju zaplete,se zapre vase in razčlenjuje...mora se naučiti sprejemati in dajati hkrati...drugače pa še....intuitativnost,sočutje,igrivost,jasnost....

5-rumena prst...tvoj značaj..zahteven človek,ki ima svoje videnje,vodenje in ukazovanje,nadzor doma in v službi,energija skače v skrajnosti.Pri storjeni napaki se iz nje več naučijo kot drugi  in se iz tega naučite največ tudi v svojo korist.

Življenski cilji...delo s posameznikom,,dobro delujejo  znotraj skupine pri izvajanju načrtovanih projektov,lahko so terapevti,odvetniki ,raziskovalci....

Veliko je pa odvisno  od  okolice in ljudi s katerim živiš.... :)

Lp,Darja ;)

Draga Darja, hvala iz srca :-*

vse je res, vse drži....hvala ti :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #49 on: December 07, 2008, 09:52:49 PM »
Jaz tudi, jaz tudi  :)...moje pa je 115, malce dugače kot pri Princes...ampak verjetno razlaga podobna, kajne???
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #50 on: December 07, 2008, 11:17:05 PM »
Jaz tudi, jaz tudi  :)...moje pa je 115, malce dugače kot pri Princes...ampak verjetno razlaga podobna, kajne???

Pozdravček Nena ;)

Ja opis je podoben...samo tvoje osnovno število in karakterno sta obe vodi,kar deluje še močnejše,kar pomeni,da si v kakršnikoli situaciji prizadevaš nastali položaj razumeti in rešiti...imaš okreplejeno moč. V primeru ,če  pa ni prizemljitve,lahko ta dvojna moč števila zavede k pretiravanju in veliki sebičnosti.

Pri življenjskih ciljih pa je tako,da zelo veliko se naučiš z trdim delom,deluješ iz lastnih izkušenj,si celostna osebnost,na katero lahko vedno računamo. Karizmatičnost.... ;)

Lp,Darja :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #51 on: December 08, 2008, 01:17:16 AM »
Nekoč me je Vojko vprašal kako jaz doživljam enke. Prav fino.  Če na hitro preletim vse enke ki jih poznam imam težave samo z eno, vsi ostali so ok.  Toda menim, da je kombinacija  z devetko lahko škodljiva stvar za psiho človeka.  Verjetno so taki ljudje bolj nagnjeni k skrajnostim kot pa drugi. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #52 on: December 08, 2008, 06:46:16 AM »
Andres,a veš da se tudi jaz kar razumem z enkami,kar nekaj sem jih spoznala v tem času   ;) :D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #53 on: December 08, 2008, 08:36:33 AM »

Pozdravček Nena ;)

Ja opis je podoben...samo tvoje osnovno število in karakterno sta obe vodi,kar deluje še močnejše,kar pomeni,da si v kakršnikoli situaciji prizadevaš nastali položaj razumeti in rešiti...imaš okreplejeno moč. V primeru ,če  pa ni prizemljitve,lahko ta dvojna moč števila zavede k pretiravanju in veliki sebičnosti.

Pri življenjskih ciljih pa je tako,da zelo veliko se naučiš z trdim delom,deluješ iz lastnih izkušenj,si celostna osebnost,na katero lahko vedno računamo. Karizmatičnost.... ;)

Lp,Darja :-*

Hvala Darja za pojasnilo :-* ang:
BO kar držalo nekaj stvari...

Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #54 on: December 08, 2008, 08:38:25 AM »
Nekoč me je Vojko vprašal kako jaz doživljam enke. Prav fino.  Če na hitro preletim vse enke ki jih poznam imam težave samo z eno, vsi ostali so ok.  Toda menim, da je kombinacija  z devetko lahko škodljiva stvar za psiho človeka.  Verjetno so taki ljudje bolj nagnjeni k skrajnostim kot pa drugi. 

Andres

Jaz se tudi v redu razumem z enkami, zmeraj bolj ;) :P ;D ::)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline maša

• Novinec
  • *
« Reply #55 on: December 08, 2008, 10:08:07 AM »

Darja, hvala ti... :-*

Dobro, da imamo Theto tko da lahko kaj podelamo pri sebi... ;)

Maša ,tudi sama imam namen it delat Theto :-*

Zelo dobra ideja ;) Le pogumno ang:
Theta Practitioner/Masaže/Alternativno svetovanje za prehrano/Organizacija delavnic/Ridingi z orakeljskimi kartami

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #56 on: December 08, 2008, 03:11:58 PM »
Andres,a veš da se tudi jaz kar razumem z enkami,kar nekaj sem jih spoznala v tem času   ;) :D

Enke sploh niso slabe, nikakor. Vsaj do prstjenih, torej 8, 5,  in 2 ne.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: December 08, 2008, 05:09:24 PM »
moj pogled: ni slabih in dobrih lastnosti. so samo lastnosti. prav tako ni 9 različnih energij. energija je ena sama in lastnosti, ki jih nosijo posamezna števila, pač (močneje) izpostavljajo določen vidik energije.
pomembno je tudi, kateri vidik v nas prevladuje in na takšen način potem delujemo z ostalimi vidiki energije. zato je zame devet zvezdni KI tako pomemben, ker mi pomaga razumeti druge vidike energije, ki jo nosijo drugi v sebi bolj poudarjeno. v kolikor mi ne ustreza, se trudim, da ne bi obsojala. tako lahko kljub različnim mnenjem, različnim reakcijam drugih ljudi ohranjam nekako harmonijo v odnosih, ki se me dotikajo. res, da ne uspe vedno, v takšnem primeru pa se umaknem, ali pa se ljudje umaknejo sami od sebe.

na takšen način meni DZK zelo pomaga in koristi. seveda mi pomaga razumeti tudi nekatere dogodke iz preteklosti in na takšen način se lahko pripravim na prihodnje dogodke.

to sem zdaj morala napisati  :D 

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #58 on: December 08, 2008, 05:19:19 PM »
Lepo si to napisala, Amfitrita :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta