Author Topic: Amon edini bog  (Read 16363 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
Re: Amon edini bog
« Reply #15 on: January 10, 2007, 04:59:16 PM »
   Take bogove pa res vsi rabimo,pa pozabljamo,da nam nič ne brani ,da smo lahko že od sedaj  naprej prav vsak od nas.  Vezano na to frazo.

Izkoriščam priložnost pa vas vse lepo  "bogoslavljam"

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #16 on: July 22, 2007, 01:34:23 AM »
nekje so rekli" ko si človek zazeli veličinie, potem želi biti voden preko višjega,se nato počuti varnega. absolutno večji naj bi bil le njegov" Bog. Bog ima več imen, po želji
let it be

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #17 on: July 26, 2007, 02:22:29 PM »
Jaz sem sama sebi Bog in vase najbolj verjamem in se sorazmerno s tem castim.
 ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #18 on: January 02, 2008, 04:43:32 PM »
Nekaj malega sem posvetil zanimanje za link duhovni svet. Moti me pred vsem , da je dobeseden prevod iz kabale stare židovske vere samo zamenjali so boga Jehva z Amonomm, ga poznamo iz stare egipčanske vere. Pri njih gre za dejansko pranje možganov neukih ljudi, ki niso sposobni, kljub izobrazbi misliti s svojo glavo, kot kaže jim manjka miselno logično mišljenje.

Moram pa pisanje Relijanov  v njegovi knjigi srečanja z nezemeljskim bitjem. Tudi tu me moti  na splošno prikazovanje,ki me miselno preseli v dobo žiuvljenja starih Rimljanov, občutek  v  njihovem svetu sužnjev odnosno  umetno kloniranih hlapcev, ki ubogajo brez vprašanj ubogajo voditelja. Se pa vse na splošno opira na bibljijo.skratka nič izvirnega in nič resničnega.V dobršnem delu knjige pa so
zadeve kar logične glede nezemljanov