NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz pa 21 dni, 18 ur in 38 minut. To bo sigurno dovolj za 13. plačo.
A si mislila nov 2008?
Quote from: nensi on December 07, 2007, 06:24:21 PMA si mislila nov 2008? Pa veš, da za 2008 sigurno bolje kaže Ta november me je itak izdala hrbtenica, pa bi me morala stlačit v nahrbtnik in vlačit za seboj. Se bom javila pri Tei, da pove kdaj so dobri aspekti.
Quote from: Regina on December 07, 2007, 06:57:06 PMQuote from: nensi on December 07, 2007, 06:24:21 PMA si mislila nov 2008? Pa veš, da za 2008 sigurno bolje kaže Ta november me je itak izdala hrbtenica, pa bi me morala stlačit v nahrbtnik in vlačit za seboj. Se bom javila pri Tei, da pove kdaj so dobri aspekti. Zmenjeno.Pa tud če ne bodo dobri jim bova pa malo pomagale, ti si škorpijonka, jih narahlo pičiš, da se odmaknejo, jaz kot devica pa pot zgloncam da bo šlo bolj tekoče, bi skor moralo uspet.
evo me..vas še na hitro pozdravim..psssttt grem ga žurat danes...je že skrajni čas ponosno javljam, da sem na tem forumu prisotna 7 dni 3 ureand 49 minut ( odšteto od spanja )pozdravček Taja
Naj dogodek dneva je, da je danes Petek. Juhu Gremo na ples