NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Azra on January 22, 2008, 09:29:01 PMQuote from: cvetka on January 22, 2008, 07:43:06 PMQuote from: Azra on January 22, 2008, 02:05:12 AMKmalu se obeta poroka!Upam, da se v tem letu! In komu naj bodo namenjene iskrene čestitke?Le pocakajte ...Ko se bo zgodilo in, ko bom dobila dovoljenje bom objavila kaksno fotografijo prelepe neveste in mene kako razbijam case. Pa upam, da na pravi datum ... hm ... jaz razen sobote 1 novembra nisem našla nič ustreznega
Quote from: cvetka on January 22, 2008, 07:43:06 PMQuote from: Azra on January 22, 2008, 02:05:12 AMKmalu se obeta poroka!Upam, da se v tem letu! In komu naj bodo namenjene iskrene čestitke?Le pocakajte ...Ko se bo zgodilo in, ko bom dobila dovoljenje bom objavila kaksno fotografijo prelepe neveste in mene kako razbijam case.
Quote from: Azra on January 22, 2008, 02:05:12 AMKmalu se obeta poroka!Upam, da se v tem letu! In komu naj bodo namenjene iskrene čestitke?
Kmalu se obeta poroka!Upam, da se v tem letu!
No Patrik, kakšni so občutki po izpitu?
Uauuuu, pa bo res nekaj na tem. Tea, hvala za razlago.
Joj, kok si ti pridna . A prideš še k meni? Glede na to, da je luna v praznem, je to res najbolje kar lahko počnemo...Lep dan!Iza