PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: nensi on February 10, 2008, 09:53:57 PMQuote from: Tejka on February 10, 2008, 09:51:34 PMNastop mojega otroka.Tudi mojega, prva atletska tekma Super, drugič prej povej, da bomo pošiljali pozitivne misli . Moj pa pravi, da bo plesalec (to je ostalo, kamelo pa je pozabil ).T.
Quote from: Tejka on February 10, 2008, 09:51:34 PMNastop mojega otroka.Tudi mojega, prva atletska tekma
Nastop mojega otroka.
Hja, danes je bolj smola dan! Čaj kuham in kuham pa pozabim, da ga kuham. Čez urco se spomnim in ko pridem dol, vse v dimu. Cela bajta! -- No, sem imel kaj za delati. To je pa nekaj pozitivnega!
Končno sem nardila izpit, sem še bližje končnemu cilju
Ja, pozabil sem, da kuham čaj! Preveč sem klepetal na forumčko! Hmmm .... res šmentana muha! Azrica, zelo sem vesel zate, da greš na pot! Joj, lepo se mi imej na potovanju!
Quote from: Patrik on February 11, 2008, 07:30:34 PMJa, pozabil sem, da kuham čaj! Preveč sem klepetal na forumčko! Hmmm .... res šmentana muha! Azrica, zelo sem vesel zate, da greš na pot! Joj, lepo se mi imej na potovanju! Ah saj se ne greva tako kmalu, bova se majckeno skakali po forumu.