9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
sam ogenj
....z laptopom je vse ok, le tipka se je zataknila
Quote from: pikica on August 08, 2008, 11:17:56 AM....z laptopom je vse ok, le tipka se je zataknilaPa ja nisi jedla piškotkov zraven
Quote from: Tea on August 08, 2008, 11:20:40 AMQuote from: pikica on August 08, 2008, 11:17:56 AM....z laptopom je vse ok, le tipka se je zataknilaPa ja nisi jedla piškotkov zraven Ne. ;DPred enim mesecem je bilo nekaj narobe s tipkovnico in potem sem prejšnji teden (ali pa mogoče v ponedeljek) zjutraj prižgala laptop in je začel tako piskati kot pred mesecem in sem mislila, da gre za isto okvaro. No, na srečo je bilo tokrat vse OK.
Quote from: pikica on August 08, 2008, 11:31:31 AMQuote from: Tea on August 08, 2008, 11:20:40 AMQuote from: pikica on August 08, 2008, 11:17:56 AM....z laptopom je vse ok, le tipka se je zataknilaPa ja nisi jedla piškotkov zraven Ne. ;DPred enim mesecem je bilo nekaj narobe s tipkovnico in potem sem prejšnji teden (ali pa mogoče v ponedeljek) zjutraj prižgala laptop in je začel tako piskati kot pred mesecem in sem mislila, da gre za isto okvaro. No, na srečo je bilo tokrat vse OK. Se pa vidi, da sva istega znamenja- jaz sem pred cca. enim mesecim ugotovila, da Backspace ne dela na tipkovnici. Se skoz zatika in kar brise.Izgovor, da kupim novo tipkovnico.