NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ha ha. Posodo sem pa jaz zdaj pomival. Vsestranski portir kajpak. Andres
Ok pridem zamenjat. Aja ... pa tista dva vibratorja ki sem jih vzela tud ne delata.
Quote from: Tea on January 11, 2008, 10:37:31 AMOk pridem zamenjat. Aja ... pa tista dva vibratorja ki sem jih vzela tud ne delata. Pst vse kupce z zemleje in vesolja mi boš pregnala pa lih posu mi je zalaufu. Enemu bitju z ozvezdja oriona sn prodal tisoč kondomu. Sicer ne vem ki bo delu z njimi je bu pa posu dobr.
Sna se že ustrašu da ma kaku se že reče vsaj sto komadu pa da jih bo v desetih dneh porabu. Ne ne ne. Na plavi gumb stokrat prtisni, da ga generator napolni. Pole ga maš za dve uporabi če ti kmalu pride. Na žalost samo ze enu uporabu če ti več ksno pride.
Quote from: bik7 on January 11, 2008, 11:05:02 AMSna se že ustrašu da ma kaku se že reče vsaj sto komadu pa da jih bo v desetih dneh porabu. Ne ne ne. Na plavi gumb stokrat prtisni, da ga generator napolni. Pole ga maš za dve uporabi če ti kmalu pride. Na žalost samo ze enu uporabu če ti več ksno pride. Veš kaj ... tud vibratorje ti bom prinesla nazaj. Sem si zlomila noht, k sem pritiskala ... zdaj pa še tipkam komaj.
Quote from: Tea on January 11, 2008, 11:11:45 AMQuote from: bik7 on January 11, 2008, 11:05:02 AMSna se že ustrašu da ma kaku se že reče vsaj sto komadu pa da jih bo v desetih dneh porabu. Ne ne ne. Na plavi gumb stokrat prtisni, da ga generator napolni. Pole ga maš za dve uporabi če ti kmalu pride. Na žalost samo ze enu uporabu če ti več ksno pride. Veš kaj ... tud vibratorje ti bom prinesla nazaj. Sem si zlomila noht, k sem pritiskala ... zdaj pa še tipkam komaj. kaj je zdaj to Tea, te spet 1111 lovijo ???