Pismo mojima psoma
Draga moja psa!
Kadar rečem, da se premaknita, to pomeni, da pojdita nekam drugam, in ne, da si med sabo zamenjata poziciji, tako da sta mi še vedno oba v napoto.
Posoda z odtisom tace je vajina in vsebuje vajino hrano. Druga posoda je moja in vsebuje mojo hrano. Prosim, zapomnita si, da to, da naredita odtis tace na sredini mojega krožnika in hrane, ne pomeni, da sta tako označila hrano, ki bo vajina, in da se mi to tudi ne zdi ravno estetsko in privlačno.
Stopnice niso bile oblikovane za progo formule 1. Da me prehitita do spodnjega nadstropja, ni cilj hoje po stopnicah. Da me vmes spotakneta, vama prav tako nič ne pomaga, ker padam hitreje, kot vidva lahko tečeta.
Zelo mi je žal, ampak ne morem kupiti ničesar večjega od kraljevske postelje. Ne mislita si, da bom odšel spat na kavč zato, da bom vama zagotovila udobje.
Poglejta video posnetke psov, ki spijo. Dejansko se lahko zvijejo v žogo. Ni nujno, da spita pravokotno drug na drugega in da sta raztegnjena do maksimuma.
Prav tako vem, da popolnoma stegnjen rep in jezik, ki visi iz ust proti drugemu koncu postelje, da bi res pokril ves razpoložljiv prostor, ni nič drugega kot pasji sarkazem.
Moje zgoščenke niso miniaturni frizbiji.
Zadnjič ponavljam. Iz kopalnice ne vodi noben skrivni prehod. Če vaju po nekakšnem čudežu uspem prehiteti do kopalnice in pravočasno zaprem vrata, ni nujno potrebno praskati, lajati, zavijati, skušati odpreti vrata ali zatakniti tace pod rob vrat, da bi povlekla in odprla vrata. Izstopiti moram skozi ista vrata, skozi katera sem vstopil. Poleg tega uporabljam kopalnico že mnogo let in pasja prisotnost ni potrebna.
Pravilen vrstni red je, da me oblizneta čez obraz in nato ovohavata riti drugih psov. Enostavno ne morem dovolj močno poudariti, kako pomembno je to zame. To je res tako preprosto spremeniti!
Z ljubeznijo,
vajin obupan lastnik