Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Izložba
Andres:
Jaz se vidim v tistem krogu, ali kot tisti krog, ki je temno moder na levi strani. Je ta slika izložba Nensi?
Andres
nensi:
--- Quote from: Regina on December 07, 2007, 06:47:36 PM ---... tudi predstavitev tistega, ki je določen dan z nami? Lahko bi jih tudi ti vlekla za nas?
Pač razmišljam. ::)
--- End quote ---
Osebno menim, da ko delamo na sebi in poskušamo kaj spremeniti, napredovati na svoji poti, to nikakor ni hiter proces.
V enem dnevu ne gre, v enem mesecu tudi ne, v enem letu se kaj malega spremeni, v enem zemeljskem življenju pa ravno ugotovimo, kako malo od tega kar je na razpolago vemo, še manj pa razumemo.
Ko delamo s kartami z namenom sprememb je potrebno skrbno dozirati tempo, toliko naenkrat kot prenesemo.
Ko skozi karte pokličemo angele in njihove energije se stvari začnejo dogajati. Včasih se zdi, kot da je naše življenje začelo razpadati na vseh koncih in krajih.
Če se tega ne ustrašimo in sodelujemo dalje, gre postopek včasih prav v nulo če to le dovolimo, to je tudi najboljše izhodišče za nadgradnjo tako, ko si res želimo, tako kot izberemo ko se začnemo zavedati, da imamo vedno sami na razpolago kaj bomo naredili.
Velikokrat ne naredimo nič, ker se bojimo posledic, mnenja okolice, vpliva te odločitve na naše najbližje...
Jaz zato nikoli nisem prakticirala karte dneva kadar sem resno hotela delati na sebi in spremembah, ker mi je bilo to preveč, vsak dan drug angel, druga energija, druga tematika. Stvari se tako le odpre, pusti "razbrskane, učinka pa ni velikega.
Regina je dala dobro iztočnico, ki bi jo v tej rubriki lahko uporabili na takle način:
enkrat na mesec pogledamo eno karto, pa kdor želi zavestno ta mesec dela na izboljšanju, opazovanju, zavedanju... te lastnosti pri sebi, jo postavi v svojo "izložbo".
O opažanjih, dogajanjih, zanimivostih kdor želi kaj napiše: kadarkoli vmes, na koncu... Po želji.
Za začetek/december sem vzela karte samorogov in prosila za tisto tematiko, ki je trenutno pomembna za veliko sodelujočih na našem forumu.
Believe in Yourself
See yourself doing well, and you will
Mislim da kakšna posebna razlaga ni potrebna.
Samorogi pripadajo elementarnemu kraljestvu vil, morskih deklic, palčkov. Njihova energija je najčistejša, zelo blizu so otrokom, sporočila pa se navezujejo na vsakodnevne lastnosti, tematike s katerimi se srečujemo.
nensi:
--- Quote from: Andres on December 08, 2007, 04:40:25 PM ---Jaz se vidim v tistem krogu, ali kot tisti krog, ki je temno moder na levi strani. Je ta slika izložba Nensi?
Andres
--- End quote ---
Ja ta slika je izložba, pisana, kot smo pisani mi tukaj, kot so pisane naše lastnosti.
Natasa:
Nensi, kako si pa vedela, da moraš ravno danes napisati te besede? Veš, da so se me dotaknile? Nekje globoko, globoko znotraj?
Nensi, vidim, da pri tebi angeli delujejo tudi brez kart. :)
nensi:
--- Quote from: Natasa on December 08, 2007, 07:22:04 PM ---Nensi, kako si pa vedela, da moraš ravno danes napisati te besede? Veš, da so se me dotaknile? Nekje globoko, globoko znotraj?
Nensi, vidim, da pri tebi angeli delujejo tudi brez kart. :)
--- End quote ---
:) ;) :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version